Κυριακή, 11 Μαρτίου 2018

ΤΕΤΑΡΤΗ 7-3-2018 Η ΑΙΘΟΥΣΑ του ΣτΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ...εκδικάστηκε στο Συμβούλιο της Επικρατείας υπόθεση που εάν δικαιώσει τους 7 δικηγόρους που προσέφυγαν ουσιαστικά ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ.


ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΣΥΝΙΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΤΗΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ.
Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΣ ΑΡΧΕΓΟΝΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΔΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΤΗΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ.
Η ΥΨΙΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ, ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΑΔΕΚΑΣΤΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΑ ΕΠΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΔΙΚΗΣ. 

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΤΗΤΑΣ.

... ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΝ ΜΕΣΟΝ ΤΙ ΑΝ ΕΙΗ (ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, ΗΘΙΚΑ ΝΙΚΟΜΑΧΕΙΑ, 1131Α 15-16), 

... ΚΑΙ ΜΕΣΟΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥΤ' ΕΣΤΙΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟΝ • ΤΟ ΓΑΡ ΑΝΑΛΟΓΟΝ ΜΕΣΟΝ, ΤΟ ΔΕ ΔΙΚΑΙΟΝ ΑΝΑΛΟΓΟΝ (ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, Ο.Π. 1131Β 13-15) 

... ΜΕΣΟΝ ΑΡΑ ΤΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΝ, ΕΙΠΕΡ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ (ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, Ο.Π. 1131Α 28-290, 

... ΑΦΟΥ ΤΟ Δ' ΕΠΙ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗΝ ΙΕΝΑΙ, ΙΕΝΑΙ ΕΣΤΙΝ ΕΠΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΝ • Ο ΓΑΡ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙΟΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ΕΜΨΥΧΟΝ • ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΙ ΔΙΚΑΣΤΗΝ ΜΕΣΟΝ (ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, Ο.Π. 1131Α 24-27)

ΌΤΑΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΥΣΤΗΡΑ ΟΡΙΑ, ΜΕΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΕ ΟΠΛΟ, ΕΧΘΡΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ, ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΘΗ, ΕΥΑΛΩΤΑ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ.

ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ, ΟΤΑΝ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΑΘΕΜΙΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΦΑΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ.

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
ΤΕΤΑΡΤΗ 7-3-2018 Η ΑΙΘΟΥΣΑ του ΣτΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ!!!!!
Η απελευθέρωση της πατρίδας μας εξαρτάται από τη Δικαστική εξουσία και οι δικαστές οφείλουν γενναία και ευσυνείδητα να υπερασπιστούν το Λαό μας!!!!
Σήμερα εκδικάστηκε στο Συμβούλιο της Επικρατείας υπόθεση που εάν δικαιώσει τους 7 δικηγόρους που προσέφυγαν ουσιαστικά ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ . Είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ γιατί παραβίασε την απόφαση του Λαού μας στο Δημοψήφισμα , με το ΟΧΙ που σύμφωνα πάντα με το Σύνταγμα έχει ισχύ νόμου !!!!!!
Ακούστε το δικηγόρο Δημήτρη Κλούρα μεταξύ των 7 που προσέφυγαν να εξηγεί γιατί είναι αντισυνταγματικό , γιατί η πολιτική εξουσία έχει ποινικές ευθύνες και γιατί οι Δικαστές φοβούνται να αποφασίσουν σύμφωνα με τους νόμους και το Σύνταγμα !!!


Στην έδρα των δικαστών και ο γιος του πρώην πρωθυπουργού Παναγιώτη Πικραμένου!!!!!!
Σε τρεις μήνες η απόφαση !!!!

              * ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου