Κυριακή, 11 Μαρτίου 2018

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΛΙΣΤΑΣ ΤΩΝ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ..


ΤΙ ΡΟΛΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ - ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΤΙΣ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΤτΕ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ;

ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΏΝ, ΌΠΩΣ Π.Χ. Η ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΡOΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΟI ΑΥΤΏΝ, EΧΟΥΝ ΜΑΚΡA ΙΣΤΟΡΙΚH ΔΙΑΔΡΟΜΉ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣIΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚA ΣΥΜΦEΡΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛAΔΑ, ΚΑΘΩΣ ΣΥΜΜΕΤΕΊΧΑΝ ΤΟΥΛAΧΙΣΤΟΝ ΑΠΌ ΤΟ 1824 ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΌ ΠΟΥ ΧΟΡΉΓΗΣΑΝ ΤΑ ΔYΟ ΠΡΩΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΜΈΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ 1821.

ΜΕ ΑΔΙΑΦΑΝΕΊΣ, ΕΥΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΔΗΜΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΠΡΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΊΣΤΟΝ ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΑΝ ΠΟΤΈ ΣΤΗ ΧΩΡΑ, ΑΛΛA ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΣΑΝ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ (ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ, ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΕΣ, ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΚΤΛ), ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΧΡΕΗ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΊΑ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΝ ΕΙΤΕ ΜΕ ΠΛΑΓΙΟ ΕΊΤΕ ΕΥΘΕΩΣ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΊΑ ΚΑΙ ΔΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΏΝ.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΠΊΣΗΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΙΣ ΠΤΩΧΕΎΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΏΡΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΌΝ, ΗΤΟΙ ΤΟ 1827, ΟΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΤΏΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΕΠΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ), ΤΟ 1842 -1843 - ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΤΏΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (15 ΧΡΌΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 1Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ, ΕΠΙ ΟΘΩΝΑ, ΤΟ 1893/ 97 - Η ΤΡΙΤΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΤΟ ΘΡΥΛΙΚΟ «ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΕΠΤΩΧΕΎΣΑΜΕΝ ») ΕΠΙ ΤΡΙΚΟΥΠΗ (51 ΧΡΌΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 2Η ΠΤΏΧΕΥΣΗ) ΚΑΙ ΤΟ 1932 Η ΤΈΤΑΡΤΗ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΠΤΏΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, (39 ΧΡΌΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 3Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ).

ΤΟ ΕΤΟΣ 1927 ( ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΕΝΟΣ ΔΑΝΕΊΟΥ 9.000.000 ΛΙΡΩΝ ΣΤΕΡΛΙΝΏΝ ) ΙΔΡΥΘΗΚΕ Η «ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.» ΩΣ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΠΙ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΖΑΪ́ΜΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 3423/7-12-1927/ΦΕΚ Α' 298, ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 4 ΤΟΥ ΑΠΟ 15/9/1927 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΤΗΣ ΓΕΝΕΥΗΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΕΓΡΑΦΗ ΜΕΤΑΞΎ, ΑΦ' ΕΝΟΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΉΣΕΩΝ ΓΑΛΛΙΑΣ, Μ. ΒΡΕΤΑΝΊΑΣ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΕΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΤΟΥ 1928, ΟΠΌΤΕ ΚΑΙ ΑΝΈΛΑΒΕ, ΕΚΤΌΣ ΑΛΛΩΝ, ΤΌΣΟ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΟ ΕΚΔΟΤΙΚΌ ΠΡΟΝΟΜΙΟ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΉΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΕΩΣ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΉ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΤΟ ΕΤΟΣ 2002.

ΕΚΤΟΤΕ, ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΟΥ ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ, ΣΥΜΜΕΤΈΧΕΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΊΔΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ.

ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ Η ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞ' ΑΥΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΔΙΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΣΧΗΜΑΤΩΝ - ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΒΑΣΙΚΩΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ Ή / ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ. ΣΥΜΜΕΤEΧΟΝΤΑΣ ΤΟΣΟ ΣΕ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΙΣΧΥΡEΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΩΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΕΘΝΙΚΉ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε.», ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΊΑ «ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. » ( ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΤΛ ΩΣ ΚΑΙ ΣΕ AΛΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡAΠΕΖΕΣ )

ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΠΟΙΚΙΛΟΜΟΡΦΩΝ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΣΧΗΜΑΤΩΝ (FUNDS, TRUSTS, ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ, ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΤΛ) ΚΑΙ ΚΑΤ΄ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΧΑΡΑΖΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΌΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΉ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΉ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΡΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛAΔOΣ, ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ, ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ, ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ, ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΤΛ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΛEΨΕΙΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ.

ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΠΙΣΗΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ BLACK ROCK, STATE STREET, VANGUARD, FIDELITY, ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΠΙΣΤΟΛΗΠΤΙΚΉΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΟΠΩΣ ΟΙ FITCH», MOODY’ S , STANDARD & POOR / S & P, ΚΑΙ ALVAREZ & MARSAL, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΣΤΙΣ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ, ΜΕΤΑΛΛΩΝ, ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΤΛ

ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΝ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ( «ΤΥΧΑΙΟ») ΓΕΓΟΝΌΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΔΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ «BLACK ROCK ΚΑΙ FIDELITY», ΕΚΤΟΣ ΑΛΛΩΝ, ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΟΧΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΊΑ «NOBLE ENERGY», ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑ ΑΝΕΥΡΕΣΗΣ – ΕΞΌΡΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΟ ΥΔΑΤΙΝΟ ΥΠΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΕΝΏ ΣΥΜΜΕΤΈΧΕΙ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ, ΓΙΑ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΜΠΛΟΚΉ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΊΟΥ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΔΑΤΙΝΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΞΟΡΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΧΡΥΣΟΥ, ΔΙΑΜΑΝΤΙΩΝ ΩΣ Η «BARICK GOLD», «GOLD FIELDS», «DE BEERS», «RIO TINTO», ΟΥΣΙΩΔΗ ΜΕΤΟΧΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ, ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΚΑΙ ΕΠΙΡΡΟΗ ΕΧΟΥΝ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ( ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ – ΕΚΤΟΣ ΑΛΛΩΝ – ΡΥΘΜΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΑΠΌ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΙΜΩΝ ΛΙΘΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΏΝ ΠΡΏΤΩΝ ΥΛΩΝ), ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΌ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΕΡΔΗ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΟΜΙΣΕΙ, ΕΚ ΤΗΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ» ΚΡΙΣΗΣ.

Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΊΝΕΤΑΙ ΔΙΌΤΙ ΤΗΝ ΑΥΤΗ ΜΕΤΟΧΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΕΠΙΡΡΟΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΕΞΟΡΥΞΗΣ ΧΡΥΣΟΥ, ΠΟΥ ΗΔΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ( ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ), ΤΗΝ ΚΑΝΑΔΙΚΗ «ELDORADO GOLD CO» ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ BLACK ROCK ΚΑΙ FIDELITY. ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ GOLDMAN SACHS, NEUBERGER BERMAN, MCGRAW - HILL COMPANIES, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑΙΑ ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. 

ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΠΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΙΣ

AIB GROUP, EIRE, BANCO ESPIRITO SANTO SA, PORTUGAL, SANTANDER, SPAIN, SOC GEN, FRANCE, ING BANK, THE NETHERLANDS, INTESA SAN PAOLO, KBC BANK, BELGIUM, NORDEA, DENMARK, FINLAND AND SWEDEN, COMMERZ ΒANK, THE ROYAL BANK OF SCOTLAND GROUP, UK ΚΤΛ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤτΕ.

ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΚΑΤ' ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΤτΕ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΙΔΙΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΚΟΛΟΥΘΑ, ΑΛΛΕΣ ΕΤΕΡΕΙΕΣ ΙΔΙΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΡΘΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΕΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΙΔΙΩΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΙΣ ΔΙΚΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ Ν΄' ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΡΟ ΤΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΟΥΣΑΝ, ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΚΤΟΞΕΥΘΗΚΕ ΤΟ ΑΝΑ ΚΕΦΑΛΗ ΧΡΕΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ. ΕΤΣΙ ΠΤΩΧΕΥΣΕ Η ΧΩΡΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΗΜΕΥΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ (ΚΙΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΕΣ) ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ..

Η ΤτΕ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΑΥΤΗΣ, ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ.

ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ, ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ, ΟΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ...

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΛΙΣΤΑΣ ΤΩΝ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,.

Η ΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ...
                 * ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου