Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018

Όταν μια κυβέρνηση εξαρτάται από τραπεζίτες για χρήματα, αυτοί και όχι οι ηγέτες της κυβέρνησης ελέγχουν τις καταστάσεις, δεδομένου ότι το χέρι που δίνει είναι από πάνω και όχι το χέρι που παίρνει ...


ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΠΙΟ ΚΑΤΩ, ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΜΕΛΕΤΕΣ ΣΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΚΥΚΛΟΥ, ΤΗΣ ΝΕΩΤΕΡΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝΤΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ "ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑΣ" ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ. 

1815 

Ο Ναπολέων δραπετεύει από το νησί «Έλβα» της Ιταλίας όπου είχε εξοριστεί και επιστρέφει στο Παρίσι όπου εξόπλισε στρατό με δανεικά από την τράπεζα «Eubard Banking House». 

Στις 18/ 06/ 1815, ο Ναπολέων μαζί με τον στρατό του ξεκίνησε να οδεύει προς ΒΑ του Παρισιού με πλήρη συντονισμό. 

Ο ίδιος δήλωσε ότι : 

«Τα Χρήματα δεν έχουν πατρίδα, οι Χρηματοδότες δεν έχουν Πατριωτισμό και ούτε έχουν Αιδώ.. Ο μοναδικός σκοπός τους είναι το κέρδος και τίποτα άλλο!» 
Ο Ναπολέων, συντάσσει τις δυνάμεις του και τα βάλλει με τον «Έβδομο Συνασπισμό» όπου και έχασε. 
Οι νικήτριες δυνάμεις του Συνασπισμού εισέβαλαν στη Γαλλία και αποκατέστησαν στον θρόνο της τον Βασιλιά Λουδοβίκο ΙΗ΄. 
Ο Ναπολέων παραιτήθηκε, παραδόθηκε στους Βρετανούς και εξορίστηκε στην Αγία Ελένη, όπου και πέθανε το 1821. 

Ο Nathan Rothschild, γνωρίζοντας τις κινήσεις του αφού ως χρηματοδότες ακολουθούσαν κατά πόδας και έχοντας τις πληροφορίες σε αμεσότητα από τον δικό τους πληροφοριοδότη ονόματι «Rothworth», την προηγούμενη ημέρα πριν την ανακοίνωση της ήττας στο Βατερλώ, τοποθετήθηκε στο γνωστό του σημείο αναφοράς στο Χρηματιστήριο, δίπλα από την Αρχαία Κολώνα, όπου γνώριζε ότι όλοι τον παρακολουθούσαν και ξεκίνησε να πουλάει μεγάλο αριθμό Βρετανικών Κυβερνητικών Ομολόγων. 

Βλέποντάς τον οι χρηματιστές να το πράττει αυτό, θεώρησαν ότι κάτι γνώριζε τις εσωτερικές διαδικασίες και ότι μάλλον η Αγγλία έχασε στον πόλεμο με τον Ναπολέων και ξεκίνησαν όλοι κάτω από τον πανικό του πολέμου, να ξεπουλάνε μέχρι που το χρηματιστήριο και οι αξίες των μετοχών καταποντίστηκαν. 

Αφού οι αξίες καταποντίστηκαν και στην ουσία εκμηδενίστηκαν, ο Nathan Rothschild, αγόρασε αμέσως όλες τις μετοχές και έτσι πέρασαν στα χέρια του επί πινακίου φακής όλες οι μετοχές των εταιρειών που βρισκόντουσαν στο χρηματιστήριο.. 

Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ ΤΗΣ ΒΙΕΝΝΗΣ. 

ΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ ΤΗΣ ΒΙΕΝΝΗΣ, ΗΤΑΝ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΟΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ Η ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΚΤΛ. 

Μετά τους Ναπολεόντειους Πολέμους και την ήττα του Ναπολέοντα στο Βατερλώ στις 18/ 06/ 1815 και κατόπιν του 2ου συμφώνου των Παρισίων, οι νικήτριες πλευρές των ναπολεόντειων πόλεμων, δηλαδή η Ρωσία, η Αυστρία, η Πρωσία και η Αγγλία με χρηματοδότες την οικ. Ρόθτσιλντ και τους συνεργούς τους (προς τη μια αλλά και την άλλη πλευρά), συγκάλεσαν το Συνέδριο της Βιέννης. 

Το συνέδριο αυτό αποτέλεσε κορυφαίο διπλωματικό & κοινωνικό γεγονός και είχε ιδιαίτερη συμβολική σημασία και στόχο την επίτευξη συμφωνίας, η οποία θα αποκαθιστούσε τις προεπαναστατικές δομές κοινωνικής & πολιτικής εξουσίας στην Ευρώπη αλλά και ήταν και η έναρξη της παγκόσμιας διακυβέρνησης. 

Με πρόσχημα την αντιμετώπιση του φόβου, της αστάθειας, και της αβεβαιότητας που προκλήθηκε από τη Γαλλική Επανάσταση (που οι ίδιοι χρηματοδότησαν...) έθεσαν τα θεμέλια για ένα συνασπισμό κρατών που ήταν και η προαναγγελία της παγκοσμιοποίησης κάτω από μια παγκόσμια διακυβέρνηση των τραπεζιτών και των από πίσω από αυτούς ενορχηστρωτών. 

Βεβαίως, οι μοναρχικοί οίκοι και οι γνωστοί τραπεζικοί κύκλοι που χρηματοδότησαν από τη μία το Ναπολέοντα και από την άλλη τον άξονα, επιδίωξαν μέσα από την πανευρωπαϊκή συνάθροιση να επιβεβαιώσουν την πολιτική ηγεμονία τους, τα διεθνή ερείσματα, το μονοπώλιο έκδοσης χρήματος, τον έλεγχο των κληρονομικών κεφαλαίων, την κοινωνική υπεροχή και την οικονομική ευρωστία τους. 

Τις αποφάσεις για το νέο πολιτικό χάρτη της Ευρώπης πήραν οι Μεγάλες δυνάμεις, οι οποίες ήταν ήδη κάτω από τη σφαίρα ελέγχου των Τραπεζιτών. 

Μέσα από αυτή τη συνθήκη. γινόταν η ανακατανομή ισχύος και κάποιες κυριαρχικές αναπροσαρμογές για να αποδυναμωθούν, όπως το έβλεπαν, αξιώσεις για την μεταβολή της ισχύουσας τάξης και να μετακυληθεί η πλήρης δύναμη στους τραπεζίτες και κυρίως στους διαχειριστές οικ Ροθτσιλτ. 

Οι τρεις χώρες που διαδραμάτισαν καθοριστικό ρόλο ήταν η Ρωσία με τον Τσάρο Αλέξανδρο, η Αυστρία με πρωθυπουργό τον Πρίγκιπα Μέτερνιχ και η Αγγλία με Πρωθυπουργό τον Λόρδο Κάσρλη. 

Με πρωτοβουλία του Τσάρου Αλέξανδρου, η Ρωσία, η Αυστρία & η Πρωσία υπέγραψαν τη συνθήκη της «Ιεράς Συμμαχίας». 

Αποτέλεσε ένα σύμφωνο αλληλοβοήθειας για την αντιμετώπιση επίδοξων Κοινωνικών & Εθνικών ανατροπέων. 

ΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ ΤΗΣ ΒΙΕΝΝΗΣ 

Είχε ως στόχο και κέντρο την οικονομία, την πανθρησκεία, επενέβαινε στα φυλετικά χαρακτηριστικά, τα ιστορικά χαρακτηριστικά, τα νομικά συστήματα, την πολιτική οργάνωση, τη στρατηγική κουλτούρα, κτλ. 

Επικαλέστηκαν την Εδαφική επικράτεια (την έκτασή, την οργάνωση, τη φυσική δομή, κτλ), τη θέση στον χώρο και τη σημασία της "Ομοσπονδίας" σε σχέση με τα υπόλοιπα γεωγραφικά χαρακτηριστικά (πρόσβαση στις θάλασσες, συνοριακές γραμμές, εγγύτητα στους πλουτοπαραγωγικούς χώρους και τις αγορές, στενά, διώρυγες, ηπειρωτικά ή νησιώτικα χαρακτηριστικά κτλ). 

Διαμόρφωσαν τοποθέτηση για τους Πληθυσμούς, (μόρφωση, κουλτούρα, πυκνότητα, μετανάστευση, κοινωνική συνοχή, εργατικό δυναμικό κτλ). 

Ανέλυσαν και επεξεργάστηκαν την Ποσότητα και την ποιότητα των πλουτοπαραγωγικών πηγών των εμπλεκομένων χωρών, συζήτησαν την πολιτική ισχύ, την εξάρτηση από τις εισαγωγές, τις καταναλωτικές συνήθεις, το βαθμό εκβιομηχάνισης, την αγροτική οικονομία, τις ενεργειακές εγκαταστάσεις και υποδομές και γενικότερα τοποθετήθηκαν όρια και ορισμοί για τη γεωπολιτικοστρατιωτική κοινωνική δομή της παγκόσμιας κυβέρνησης. 

Στην πορεία είχε δεχθεί μετατροπές. 

Τους σκοπούς της συνέχισε και υλοποίησε το «Συνέδριο της Ευρώπης», 4μελές την περίοδο 1815-1818, με τη συμμετοχή της Αγγλίας, και 5μελές την περίοδο 1818-1822, με την ένταξη της Γαλλίας.και άλλες συνθήκες που υπογράφησαν στη συνέχεια. 

1816 

Η Γερουσία των Η.Π.Α. παραχωρεί εικοσαετή άδεια στην Τράπεζα των Η.Π.Α., μια ιδιωτική τράπεζα και πάλι συμφερόντων των ιδίων Ροθτσιλντ, η οποία πλέον θα μπορούσε να εκτυπώνει νόμισμα και να ρυθμίζει στην ουσία την αξία του νομίσματος αντίθετα από τα λεγόμενα του Συντάγματος το οποίο παραχωρούσε την ικανότητα αυτή μόνο στην Γερουσία. 

ΙΩΣΗΦ ΝΑΖΙ.... ΑΣΚΑΝΑΖΙ .... ΑΛΑΜΑΝΟΣ η ΑΛΕΜΑΝΙΟΣ ... [ Γερμανός ] ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!! Ο «Μέγας Εβραίος» λοιπόν χάρις στους Τούρκους ηγεμόνευσε στο Αιγαίο και ήθελε τον Θρόνο της Κύπρου !!! ΔΕΙΤΕ: https://newradiofmb.blogspot.gr/2018/03/blog-post_19.html
Οικογένεια Ρότσιλντ 
Διακεκριμένη οικογένεια γερμανοεβραίων τραπεζιτών, με σημαντική επιρροή στην οικονομικοπολιτική ιστορία της Ευρώπης. 

Γενάρχης της δυναστείας θεωρείται ο Μάγερ Άνσελμ Μπάουερ (1743-1812), ο οποίος έλαβε το επίθετο Ρότσιλντ (στα γερμανικά «κόκκινη ασπίδα») από το σήμα της επιχείρησης του πατέρα του, που διατηρούσε ενεχειροδανειστήριο στη Φραγκφούρτη, όπου και γεννήθηκε. Ο Μάγερ εκμεταλλεύτηκε τη θέση του ως οικονομικός σύμβουλος του εκλέκτορα της Έσης και έστησε την πρώτη του επενδυτική τράπεζα στη γενέτειρά του. 

Πολύ γρήγορα επεκτάθηκε και ίδρυσε υποκαταστήματα στα μεγάλα εμπορικά κέντρα της Ευρώπης, με επικεφαλής τους πέντε γιους του: Άμσελ Μάγιερ Ρότσιλντ (1773-1855) στη Φραγκφούρτη, Σάλομον Μάγιερ Ρότσιλντ (1774-1855) στη Βιέννη, Νάθαν Μάγιερ Ρότσιλντ (1777-1836) στο Λονδίνο, Κάλμαν Μάγιερ Ρότσιλντ (1788-1855) στη Νάπολη, Τζέιμς Μάγιερ Ρότσιλντ (1792-1868) στο Παρίσι. Βασικός κανόνας του πατρός Ρότσιλντ, την οποία μετέδωσε στα παιδιά του, ήταν ότι οι επιχειρήσεις δεν θα έπρεπε να ξεφύγουν από τα χέρια της οικογένειας, που θα τους επέτρεπε να κρατήσουν σε πέπλο μυστικότητας το μέγεθος του πλούτου τους και τα επιχειρηματικά τους επιτεύγματα. 

Μάγερ Άνσελμ Μπάουερ - ΡότσιλντΜεγάλη ώθηση στις επιχειρηματικές δραστηριότητες των Ρότσιλντ έδωσαν η Γαλλική Επανάσταση και οι Ναπολεόντειοι Πόλεμοι (1792-1815). Την περίοδο αυτή χρηματοδοτούσαν με δάνεια τα διάφορα εμπόλεμα μέρη και εμπορεύονταν σιτηρά, βαμβάκι, αποικιακά προϊόντα και όπλα. Είχαν αναπτύξει ένα εκτεταμένο δίκτυο αντιπροσώπων και συνεργατών, που περιλάμβανε ιδιωτικό ταχυδρομείο και υπηρεσία πληροφοριών. Λέγεται ότι το δικό τους κατασκοπευτικό δίκτυο πληροφόρησε το Λονδίνο για τη νίκη του Ουέλινγκτον στη Μάχη του Βατερλό, μία μέρα πριν από την άφιξη των στρατιωτικών αγγελιοφόρων. Οι Ρότσιλντ συμμετείχαν στο κονσόρτσιουμ που χορήγησε τα δύο δάνεια στην επαναστατημένη Ελλάδα το 1824, ενώ ήταν και από τους ιδρυτικούς μετόχους της Εθνικής Τράπεζας το 1841. 

Αργότερα, προσαρμόστηκαν με επιτυχία στις νέες συνθήκες τις βιομηχανικής επανάστασης και πραγματοποίησαν σημαντικές επενδύσεις στους σιδηροδρόμους, σε ανθρακωρυχεία, στη σιδηρουργία και τη μεταλλουργία, ενώ κατέκτησαν σημαντική θέση στο εμπόριο πετρελαίου και μεταλλευμάτων. Στα τέλη του 19ου αιώνα, με την άνοδο των μεγάλων αμερικανικών επενδυτικών τραπεζών έχασαν την παγκόσμια πρωτοκαθεδρία τους, αλλά παραμένουν μέχρι σήμερα ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες στην παγκόσμια τραπεζική αγορά. 

Οι Ρότσιλντ χρηματοδότησαν την εγκατάσταση Εβραίων στην Παλαιστίνη κατά τη διάρκεια του μεσοπολέμου και υπήρξαν θερμοί υποστηρικτές του κράτους του Ισραήλ. Άλλωστε, ένας Ρότσιλντ ήταν ο πρώτος παραλήπτης της Διακήρυξης Μπάλφουρ, με την οποία η Μεγάλη Βρετανία εξέφραζε τη θέλησή της για τη δημιουργία εβραϊκού κράτους στην Παλαιστίνη. 

Οι Ρότσιλντ είναι μία από τις αγαπημένες ασχολίες των συνωμοσιολογούντων. Τους έχουν κατατάξει στους «Πεφωτισμένους» («Illuminati»), τις 13 οικογενειακές δυναστείες που κυβερνούν τον κόσμο, μαζί με τους Ροκφέλερ, τους Ντιπόν, τους Βάντερμπιλντ, τους Μπους κ.ά. Ο σπουδαίος αμερικανός ποιητής, αλλά και δεδηλωμένος φασίστας, Έζρα Πάουντ, μέσα από τις ραδιοφωνικές του εκπομπές στη Ρώμη κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, υποστήριζε ότι οι Ρότσιλντ συμμετείχαν σε μια κλίκα τραπεζιτών που προκάλεσαν τους δύο παγκόσμιους πολέμους για να αποκομίσουν μεγαλύτερα κέρδη.

Οικογένεια Ρότσιλντ 
Το οικόσημο της Οικογένειας Ρότσιλντ 
ΠΗΓΗ Οικογένεια Ρότσιλντ : https://www.sansimera.gr/articles/416

                * ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου