Σάββατο, 24 Μαρτίου 2018

ΑΘ. ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ:(ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ) ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΜΕ ΚΑΘΑΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ????


ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΘΥΜΩΝΩ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ.

ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΠΟΡΕΙ, ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΥΤΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΠΟΥ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΟΔΗΓΕΙ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΕ ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΙ' ΕΝΑ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ, ΠΟΥ ΟΥΔΕΠΟΤΕ , ΟΥΔΕΙΣ ΔΙΕΓΝΩΣΕ ΠΩΣ ΠΡΟΗΛΘΕ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΗΚΕ.....

ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΘΩΠΕΥΤΗΚΕ ΨΥΧΙΚΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΟΤΙ ΟΦΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΘΗΚΕ ΕΚ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΜΑΣ , ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΗΚΕ ΕΚ ΤΩΝ ΔΝΑΕΙΣΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΩΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΚΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ .....

ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ , ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΕΤΕ ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΕΣ, ΠΟΙΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΟΣΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ,ΑΝ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ.

ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ, ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΓΩΜΑ ΚΑΘΕ ΕΚΠΟΙΗΣΕΩΣ , ΕΙΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑΣ , ΕΙΤΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ......

ΑΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΛΑΒΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΙΠΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΕΚ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΟΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟΝ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΥΝΗΡΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΠΡΑΞΗ ΑΜΦΟΤΕΡΩΝ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ.....

ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΜΕ ΚΑΘΑΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ??????????????

ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΕ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ , ΑΝΤΙΚΡΥΖΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΟΥ ΣΥΝΑΙΝΕΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠ ΤΟΥΣ ΑΔΗΦΑΓΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ?????????????

Η ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ .....

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΔΟΤΗΣΕΤΕ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑΣ......

ΕΧΕΤΕ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ, ΑΨΥΧΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ..

ΕΧΕΤΕ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΕΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΥΠΕΡΚΕΡΔΩΝ ΤΩΝ ΑΠΡΟΣΩΠΩΝ ΛΗΣΤΡΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ , ΠΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΣΚΛΑΒΟ ΤΩΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΡΕΞΕΩΝ ΤΟΥΣ !!!!!!!!!!!!
=====================================================

ΕΡΩΤΗΣΗ:

ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΙΣΘΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ?????

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ , ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

ΕΡΩΤΗΣΗ:

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΕΧΕΙ ΕΚΧΩΡΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ????
ΑΠΑΝΤΗΣΗ : 

ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΕΚΧΩΡΕΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ , (ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ) ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ....

ΕΡΩΤΗΣΗ :

ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΧΩΡΗΘΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΣΟΔΑ ,ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΗΓΗ ????

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ

ΕΡΩΤΗΣΗ : 

ΠΟΙΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ?????

ΑΠΑΝΤΗΣΗ :

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ....

ΕΡΩΤΗΣΗ: 

ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΜΙΣΘΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ?????????

ΑΠΑΝΤΗΣΗ : 

ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΕΚΧΩΡΗΣΕΙ ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ.

ΕΡΩΤΗΣΗ :

ΑΝ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΑ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΧΕΙ ΕΚΧΩΡΗΘΕΙ ΣΤΗΝ Α.Α.Δ.Ε. ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΣΟΔΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΚ ΤΗΣ Α.Α.Δ.Ε. ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ????

ΑΠΑΝΤΗΣΗ : 

AN A=Β ΚΑΙ Β=Γ ΤΟΤΕ Α=Γ (ΑΝΤΙΜΕΤΑΘΕΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ)

ΕΡΩΗΣΗ: 

ΠΟΣΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ?????????

ΑΠΑΝΤΗΣΗ : 

ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ......................................
                 * ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου