Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΈΘΝΟΣ. ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ.

Vasilis Theodoropoulos

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ Η ΑΒΥΣΣΑΛΕΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΝΝΟΙΩΝ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΤΟ 1821 ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΈΘΝΟΣ.
ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ.

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ.

ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΠΟΥ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ.

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΈΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΣΕ ΑΝΤΙΔΙΑΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΒΛΗΘΗ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΔΙΕΛΥΣΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΈΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΕΓΙΝΕ ΕΚΛΟΓΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΛΥΨΗ.

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΚΧΩΡΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ. ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΟ ΈΘΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΌΛΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕ.
=====================================
ΑΠΟ ΤΟ 1453 ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1821 ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΑΝ 124 ΦΟΡΕΣ !

Όταν καταλάβουμε τι μας συνέβη πριν από 1600 χρόνια τότε θα ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να αποκτήσουμε την ελευθερία μας !
Πάνος Σώζος
ΕΙΤΕ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΕΜΟ Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ?
Ή ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΠΟΙΟΣ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΑΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΘΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ''ΚΑΛΟ '' ΜΑΣ??
ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣ ΟΠΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΑΥΤΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ??
Ή ΠΑΛΙ ΞΕΝΟΦΕΡΤΑ ΔΙΑΙΡΕΤΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΝΤΙ-ΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΟΠΟΥ ΑΝΤΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ΜΟΝΑΡΧΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΙΓΑΡΧΙΕΣ?
ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΘΕΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΞΑΝΑ ΠΙΣΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΠΙΣΩ ...ΠΩΣ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑ ΧΑΣΕΙΣ !!!
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ !!!
ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΧΑΘΕΙ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΟΠΟΥ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΠΩΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΟΓΟ ΛΗΨΕΩΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΑΥΤΩΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ Ο ΛΑΟΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ !!
            * ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ !!
                                           Design & Hosting by : https://foxhost.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου