Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ..δεν νοείται να δίδεται Ιθαγένεια σε αλλογενείς. Στην ουσία ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑI !


1. ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ: Κατά την ακριβή ετυμολογία της λέξης, ιθαγενής και ιθαιγενής προέρχεται από το ιθύς, που σημαίνει «ο προερχόμενος κατ’ ευθείαν» (ιθύω: βαίνω κατ’ ευθείαν.) και από το «γένος», που σημαίνει το σύνολο των ανθρώπων που προέρχονται από τον ίδιο γενεσιουργό δημιουργό τους.
Η σύνθεση των δύο λέξεων ιθύς+γένος και ιθαγενής καλείται ο έχων κατ’ ευθείαν σχέση – ο γνήσιος προς το συγκεκριμένο γένος. 

2. ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ: ο νομικός και πολιτικός δεσμός που συνδέει το άτομο ως πολίτη ενός κράτους με το κράτος αυτό.
Κατά συνέπεια, βάσει των ανωτέρω ξεκάθαρων ορισμών, το περιεχόμενον της ιθαγενείας είναι φυσικό γεγονός (όχι επίκτητο) και ειδικώτερα φυλετικό και άρα δεν μπορεί να δίνεται, δεν υπάρχουν νομικές προϋποθέσεις ή συνοδευτικοί όροι καθότι αποτελεί καθαρά και αδιαμφισβήτητα βιολογική κατάσταση και το μοναδικό λόγο επί αυτής τον έχει η φύση.

Ενώ η Υπηκοότητα μπορεί, ως νομικό κατασκεύασμα ν’ αλλάξει κατά την κρίση των νομοθετών, ακόμα και ν΄ αφαιρείται ως νομική πράξη. 

Η Ιθαγένεια όμως δεν μπορεί να δοθεί αλλά ούτε και ν' αφαιρεθεί από οιονδήποτε, καθ’ οιονδήποτε τρόπο και χρόνο. Ακολουθεί το άτομο από τη γέννησή του μέχρι το θάνατό του. 

3. Άρα δεν νοείται να δίδεται Ιθαγένεια σε αλλογενείς. 

Στην ουσία ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!

Αυτή είναι ΜΟΝΟ φυσικό δικαίωμα των εχόντων το Ελληνικό Γονοδίωμα.
Στους ξένους, μπορεί μόνο να δίδεται, υπό προϋποθέσεις η ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ. 
Τα έκτροπα των Κυβερνητικών δεν έχουν προηγούμενο. 

Οι Αντισυνταγματικές και παρά φύσει παραχωρήσεις Ιθαγένειας που σκοπούμενα εκτελούν συστηματικλα, θ' αποτελέσει ένα ακόμα τρισθεώρατο έγκλημα από την ατελείωτη λίστα των εγκλημαιτκών ενεργειών που εκτέλεσε και συνεχίζει να εκτελεί το καθεστωτικό και πλήρως δοσίλογο Κυβερνητικό Επιτελείο, εις βάρος της Ελλάδος και του Ελληνισμού, εν γένει...

Οι Κρατικοί Δημόσιοι Λειτουργοί ενεργώντες ως Εντολοδόχοι των Πολιτών, ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ να ενεργούν εντός των ορίων που τίθενται αυστηρά από το Σύνταγμα.

Κάθε απόφαση που λαμβάνεται εκτός της Συνταγματικής Αναγνωρισιμότητας είναι καθόλα άκυρη, άνευ ισχύoς, η πράξη δε αυτή, αποτελεί τέλεση αξιόποινων πράξεων για το χειρότερο έγκλημα των εσχάτων των ποινών, αυτό της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ και ΚΑΜΙΑ ΑΣΥΛΙΑ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΝΟΧΟ.

Είναι πάρα πολύ σημαντικό να μειώσουμε τους χρόνους απόκτησης ιθαγένειας δήλωσε ο Πάνος Σκουρλέτης.
Η «ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΚΤΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ» ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΥΠΟΥΛΑ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΩΝ δείτε: https://newradiofmb.blogspot.gr/2017/01/blog-post_42.html
 * ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου