Παρασκευή, 6 Απριλίου 2018

Έλενα Καραγεωργοπούλου (Συμβολαιογράφος) Η πλατφόρμα ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, λειτουργεί εδώ και 4 μήνες χωρίς σύμβαση.Αντισυνταγματικοί παράνομοι και άκυροι όσοι πραγματοποιήθηκαν ή θα πραγματοποιηθούν...


H ενημερωτική επιστολή μου στους συναδέλφους πανελλαδικά, 
με περιεχόμενο που ενδιαφέρει όλους τους πολίτες : 

"Aγαπητοί συνάδελφοι, 

ευχόμενη χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση σε όλους 
θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι κατά την διενεργηθείσα χθες Μ.Τετάρτη 4/4/2018 (έκτακτη κ μη προγραμματισμένη) 
συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου ΣΣΕΑΠΑΔ, που συγκλήθηκε μόλις την 2/4/2018 (Μ.Δευτέρα), ο Πρόεδρος κ. Ρούσκας, ζήτησε και ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία να εξουσιοδοτηθεί ο ίδιος για να υπογράψει μόνος του σύμβαση μεταξύ του Συλλόγου μας και της εταιρείας ΝΕWSPHONE HELLAS S.A. για την πλατφόρμα ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, που λειτουργεί εδώ και 4 μήνες χωρίς σύμβαση. 

Σχέδιο της σύμβασης αυτής, χωρίς τα οικονομικά στοιχεία, μου γνωστοποιήθηκε μόλις προχθές, με κούριερ, μετά από επανειλημμένες αιτήσεις και διαμαρτυρίες μου. Αν και επεσήμανα μεταξύ άλλων, στο απερχόμενο λόγω νέων εκλογών Δ.Σ., ότι δεν μπορεί να δεσμεύσει το σώμα των Συμβολαιογράφων, και μάλιστα για 5 έτη (!) με αποφάσεις που έχουν ληφθεί κατά παράβαση της από 4/11/2017 απόφασης Γενικής Συνέλευσης ΣΣΕΑΠΑΔ, ότι θα ενημερωθεί το Σώμα και θα αποφασίσει σε έκτακτη Γ.Σ. την υπογραφή σύμβασης ή μη, δυστυχώς ο κ. Ρούσκας επικαλούμενος με σκανδαλώδη τρόπο την αρχή της μοναδικής του εξουσίας, έθεσε το θέμα σε ψηφοφορία στο Δ.Σ., αν και ήταν εκτός ημερήσιας διάταξης, και δεν υπήρξε ομόφωνη απόφαση των μελών του Διοικητικού μας Συμβουλίου για συμπερίληψή του στην ημερήσια διάταξη. 

Επίσης, μας ανακοίνωσε επικείμενες συναντήσεις της πλειοψηφίας του Δ.Σ. με Υπουργό Δικαιοσύνης, Τρόικα και Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δρώντας κατά την ανωτέρω πρακτική εξ ονόματος όλων των συμβολαιογράφων, χωρίς οποιαδήποτε ενημέρωση για τις δεσμεύσεις των μελών και του ν.π.δ.δ. από τις διαλαμβανόμενες στις επικείμενες συναντήσεις συζητήσεις. 

Με επίγνωση της θλιβερής χθεσινής απόφασης, με άγνωστες συνέπειες για όλους μας, και με αίσθημα καθήκοντος, Σας Καλώ σε συστράτευση και έμπρακτη εναντίωση σε πρακτικές που στερούνται συνταγματικής και νόμιμης βάσης, επιστημονικού λόγου και υπονομεύουν το θεσμικό μας ρόλο. 

Συναδελφικά, 

Έλενα Καραγεωργοπούλου μέλος ΔΣ ΣΣΕΑΠΑΔ"
                * ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου