Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018

Στέλνουμε τους άντρες, τους αδερφούς μας, τους γιους μας να μας προφυλάξουν από ποιον;;; Ποιος είναι τελικά ο εχθρός;;; Πού βρίσκεται;;; Εκτός ή εντός;;;


Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης ανακοινώνει το θάνατο του ήρωα πιλότου, μέσω twitter (ασχολίαστο) και επικαλείται την Εθνική Κυριαρχία και την Εδαφική Ακεραιότητα. 

Συγκεκριμένα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έγραψε «Ένας Έλληνας πιλότος στο πάνθεον των Ηρώων. Έπεσε υπέρ πίστεως και Πατρίδος μαχόμενος για την προάσπιση της Εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής μας ακεραιότητας. Η Πατρίδα θρηνούσα υποκλίνεται. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και σε όλα τα στελέχη της ΠΑ».

ΦΕΚ Α'18/2013 
(σελ.355 - 356)
(Μνημόνια)
Η Εθνική μας Κυριαρχία και η Εδαφική μας Ακεραιότητα έχουν ΗΔΗ παραδοθεί άνευ όρων και αμετάκλητα, όπως αναγράφεται ξεκάθαρα μέσα στα μνημόνια. Συμφωνούμε;;; Ναι!!! 

Οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας, λοιπόν, ποιο πράγμα καλούνται να προασπιστούν;;; Κάτι που ήδη έχουν παραδώσει οι ανθελληνικές κυβερνήσεις μας χωρίς ΚΑΝ να ρωτηθούμε ή έστω να ενημερωθούμε;;; Τώρα λενε μυρίζει μπαρούτι στην παγκόσμια σκακιέρα και μας οδηγούν σε πόλεμο... ποιοι βγάζουν αυτή τη μπόχα;;; Οι ηγέτες Ερντογάν, Τραμπ, Πούτιν. Ο Alexis;;; Αυτός είναι πιστός στρατιώτης όλων των παραπάνω. Θα πρέπει να είσαι πολύ αφελής να πιστεύεις ότι "μάχεται" για το δικό σου συμφέρον Έλληνα. Στέλνουμε τους άντρες, τους αδερφούς μας, τους γιους μας να μας προφυλάξουν από ποιον;;; Ποιος είναι τελικά ο εχθρός;;; Πού βρίσκεται;;; Εκτός ή εντός;;; Εάν συμφωνήσουμε όλοι μαζί στο ότι όλα είναι ένα δικό τους παγκόσμιο παιχνίδι οικονομικών συμφερόντων και δήθεν γαυγίζει ο ένας στον άλλον, θα αντιληφθούμε ποιοι είναι οι θύτες και ποια τα θύματα. 

Νεκροί... εν καιρώ ειρήνης. 
Ή μήπως δεν είναι...;;; 

*ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΕΣΟΝΤΕΣ 

ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ*
                  * ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου