Σάββατο, 28 Απριλίου 2018

Ξεμπροστιάζεται η Μαφία τους και η Συκοφαντία τους απέναντι στο Ανθρωπιστικό Έργο του Ροδόκηπου, που θα πρέπει να ντρέπονται, να δημοσιεύονται αυτές οι Συκοφαντίες...


Ο ΕΟΦ παραδέχεται, πως ο Πρόεδρος του ΠΦΣ Συκοφαντεί ότι τα προιόντα του Ροδόκηπου, είναι επικίνδυνα, μια και δεν έχει καμία άποψη περί αυτών, σύμφωνα με την δημοσίευσή τους.
________________

Ξεμπροστιάζεται η Μαφία τους και η Συκοφαντία τους απέναντι στο Ανθρωπιστικό έργο του Ροδόκηπου, που θα πρέπει να ντρέπονται, να δημοσιεύονται αυτές οι Συκοφαντίες, για ένα Έργο, που έχει ήδη διασώσει, πάνω από 30,000 Ασθενείς, ακόμα και από θεωρημένες ανίατες παθήσεις, προσφέροντας ακόμα και Κοινωνική βοήθεια, σε άτομα που δεν είχαν την δυνατότητα, να τα αγοράσουν, χορηγώντας πλήθος σκευάσματα απολύτως δωρεάν. Και όλα αυτά, χωρίς καμία κρατική βοήθεια, ή δωρεές, παλεύουμε μόνοι μας, εδώ και πάρα πολλά χρόνια, σε μία πολύ δύσκολη Κοινωνική Αποστολή, και μιλάνε και από πάνω?

Φυσικά δεν είχαμε καμία πρόθεση να τα δημοσιεύσουμε, ούτε να ζητήσουμε επιβράβευση για το Εργο μας, για το οποία εργαζόμαστε σιωπηρά και ταπεινά, εδώ και πολλά χρόνια, ενώ θα μπορούσαμε, να είχαμε διεκδίκησει ήδη τόσα βραβεία, αν εργαζόμασταν για το Εγώ μας, αλλά μας αναγκάζουν τώρα οικτρά, μετά από τόσες ανήθικες και συκοφαντικές επιθέσεις που δεχόμαστε, να κυνηγάνε, Ανθρωπιστικά Διασωστικά Κοινωνικά Εργα και έλαια διατροφής, αρωματοθεραπείας, κηραλοιφές, που είναι καταγεγραμμένα ως απολύτως ακίνδυνα.

Και ποιοί κρίνουν, ποιοί μιλάνε, ποιοι συκοφαντούν, αυτοί που έχουν ήδη λερωμένη την φωλιά τους, και λερωμένη την μπίσνα τους με το αίμα εκατοντάδων χιλιάδων αθώων ανθρώπων? Πόσα προβλήματα υγείας και θανάτους, έχουν προκαλέσει τα φαρμάκια που απλώνουν ως θεραπείες, ξευτελίζοντας ακόμα και το ρόλο του ΕΟΦ, μια και εγκρίνει, ως ακίνδυνα για την Δημόσια Υγεία, πλήθος επικίνδυνων φαρμάκων, και πολλά αποσύρει μετά, αφού αναγράφονται ήδη όλες οι καταστροφικές τους παρενέργειες, σε κάθε φάρμακο που κυκλοφορούν?

Οσον αφορά την κατάθεση του ΕΟΦ, φαίνεται ξεκάθαρα πως αυτοί που γράφουν αυτές τις αθλιότητες, δεν έχουν καμία σχέση με την κατανόηση της νομοθεσίας, ή είναι Ανόητοι, ή Κοινοί Συκοφάντες, χωρίς να αποκλείεται και τα δύο φυσικά...

...διότι τα φυσικά σκευάσματα καταχωρούνται, δεν εγκρίνονται, ούτε ελέγχονται βάση της νομοθεσίας της Ευρωπαϊκής Ενωσης, ούτε αξιολογούνται, αλλά Υπεύθυνος για την Ασφάλεια είναι μόνο ο Παραγωγός. Μόνο τα χημικά σκευάσματα, ελέγχει και εγκρίνει ο ΕΟΦ, και έχουμε αναφέρει μύριες φορές, πως τα προϊόντα του Ροδόκηπου, δεν είναι χημικά φάρμακα, αλλά φυσικά σκευάσματα, αρωματοθεραπείας, που κυκλοφορούν, σε πλήθος καταστήματα, για τόσα χρόνια, χωρίς καμία έγκριση ΕΟΦ.

Επίσης έχουμε αναφέρει μύριες φορές, πως υπάρχουν ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ που κυκλοφορούν, στα Φαρμακεία, στα καταστήματα Βιολογικών προιόντων, στις λαικές, από μελισσοκόμους παραγωγούς, στο Ορος, και κανένα δεν έχει καταχωρηθεί στον ΕΟΦ, γιατί είναι παραδοσιακά προιόντα, ακίνδυνα και φυσικά, και δεν υπάρχει νομοθεσία, για αναγκαστική καταχώρηση, όπως μας είχε ενημερώσει ο ίδιος ο ΕΟΦ, πριν χρόνια όταν καλέσαμε για να ενημερωθούμε. Οποιος επιθυμεί φυσικά τα καταχωρεί, αν θέλει το προιόν να λάβει και το ανάλογο κύρος, και ειδικά, όταν ετοιμάζεται ένα προιόν και για εξαγωγή σε άλλες χώρες.

Επίσης ολοφάνερα απαντάει ο ΕΟΦ, πως δεν γνωρίζει τίποτα για να κρίνει, και οι Συκοφαντίες πως τα Φυσικά "Παραδοσιακού" χαρακτήρα, προιόντα μας, αποτελούν, κίνδυνο για την Δημόσια Υγεία, είναι αξιόποινες πράξεις, που θα αντιμετωπιστούν Δικαστικά, και πολύ σύντομα...

Πρόκειται για μία Ανήθικη και Αξιόποινη Επίθεση στο Εργο του Ροδόκηπου επειδή μας θεωρούν επικίνδυνους, να καταργηθούν πλήθος χημικών Φαρμάκων, καθώς επίσης οι ιθύνοντες, να πάνε στην δικαιοσύνη, για όλα τα φαρμάκια που κυκλοφορούν με την Εγκριση του ΕΟΦ, και φέρουν πλήθος παρενέργειες, που καταστρέφουν την Υγεία των Ελλήνων Πολιτών.

Αυτό το έγκλημα τους καταγγείλαμε, το οποίο έχουν καταγγείλει πλήθος επαγγελματίες Υγείας, παγκόσμια, με πλήθος επιστημονικές μελέτες, από πανεπιστήμια και κρατικούς φορείς, που το επιβεβαιώνουν, ο ίδιος ο Πλανητάρχης, κυνηγάει σήμερα τις Φαρμακευτικές, για τα εγκλήματά τους, αφαιρώντας άδειες, ή κλείνει ακόμα και νοσηλευτικά ιδρύματα, που έχουν εγκληματήσει. Αυτό έγκλημα πάνε να κρύψουνε, κυνηγώντας το Ροδόκηπο, το οποίο φυσικά δεν μπορούν να κρύψουν πλέον με τίποτα, και μας κυνηγάνε, γιατί έχουμε δημοσιεύσει ήδη την Λύση, εισάγωντας ένα Νέο Σύστημα Υγείας Φυσικής Ιασης.

Εξαιτίας της επίθεσή τους, αυτό που καταφέρνουν, είναι όλος ο Ελληνικός Λαός να μάθει την Αλήθεια, και καλούμε πλέον τον Υπουργό Υγείας να πάρει θέση γιατί κυκλοφορούν τόσα χρόνια όλα αυτά τα επικίνδυνα χημικά σκευάσματα με την έγκριση του ΕΟΦ, τα οποία προκαλούν ακόμα και το θάνατο, μια και αποσύρονται από την αγορά, πλήθος αυτών μετά από καταγγελίες.

Δεν μπορούν άλλο να κρυφτούν, αλλά οφείλουν να λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη, πως πλήθος χημικά φάρμακα, που κυκλοφορούν με έγκριση του ΕΟΦ, προκαλούν σοβαρές βλάβες στην Υγεία μας...
_____________________

Η Φαρμακευτική Μαφία προσπαθεί να μην χρησιμοποιεί κανένας τις λέξεις θεραπεία, ίαση, φάρμακο, γιατρός, ιατρική, παρά μόνο αυτοί, και κανένας άλλος, να μην έχει δικαίωμα, γιατί ισχυρίζονται πως έχουν πατεντάρει, τις λέξεις με copyright.

Ο Ιπποκράτης όμως είπε:
"Η Τροφή μας είναι το Φάρμακό μας", και 

"Η Φύση είναι ο Γιατρός για κάθε Ασθένεια",

τι πρέπει να κάνει ο ΕΟΦ?

Να ελέγχει τι τρώει ο καθένας, μην τυχόν είναι επικίνδυνο, το ελαιόλαδο, το ριγανέλαιο, το βαλσαμέλαιο, το χαμομήλι, και θεραπευτεί με φυσικό τρόπο, ή θα κυνηγήσει την Μητέρα Φύση, για αντιποίηση επαγγέλματος κλασικού γιατρού?

Δεν ντρέπονται λίγο, θεωρούν τον εαυτό τους και Ενήλικα Ανθρωπο, να κρίνει, και δεν υπάρχει ίχνος λογικής μέσα τους.

                        * ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ                                                              Design & Hosting by : https://foxhost.gr/ 

1 σχόλιο: