Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018

ΛΑΟΣ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ...ΕΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑ ΑΠΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.


Η ΛΕΞΗ/ΕΝΝΟΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΡΟΣΩΠΟ ΡΗΜΑ ΕΞΕΣΤΙ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ, ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ. 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗ, Η ΕΝΝΟΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΡΧΕΓΟΝΟ ΝΟΗΜΑ: ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ , ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ , ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ, ΑΔΕΙΑΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΝΟΣ ΟΡΙΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΕΡΓΟΥ. ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΘΕΣΜΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ, ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ. 
ΌΤΑΝ Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΟΤΕ ΑΥΤΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
ΌΤΑΝ ΟΜΩΣ Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΥΠΗΡΕΤΗ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΤΟΤΕ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΤΑ ΠΡΟΣΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΓΙ΄ ΑΥΤΟ Ο ΟΡΟΣ "ΛΑΟΣ" ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ..............

Η ΛΕΞΗ/ ΕΝΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΕΝΑΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΟΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ. - ΕΙΜΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΑΡΑ ΚΥΒΕΡΝΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ! – ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕΝΟΣ ΕΠΑΓΩΓΙΚΟΣ ΣΥΝΕΙΡΜΟΣ ΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΟΣ « ΠΗΓΗ ΚΑΘΕ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, Ο ΛΑΟΣ». Ο ΟΡΟΣ ΟΜΩΣ «ΛΑΟΣ» ΔΕΝ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΜΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΟΠΩΣ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ Η «ΕΝΤΟΛΕΑΣ ΛΑΟΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ Η «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ» Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΦΥΣΙΚΗ Η ΠΟΛΙΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΑΣΚΟΥΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΕ ΟΧΛΟΣ. . ΕΙΝΑΙ ΕΚΟΥΣΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΚΑΘΟΡΙΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΡΟΥ «ΛΑΟΣ» ΚΑΙ Η ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΟΥ ΟΡΟΥ Π Ο Λ Ι Τ Η Σ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ. 

Ο ΟΡΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΟΠΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ, ΙΘΑΓΕΝΗΣ, ΕΝΤΟΛΕΑΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ Κ.Λ.Π. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΘΕΜΕΛΙΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΛΑΟ, ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ (ΠΟΛΕΩΝ)
               * ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ !! 
                                                Design & Hosting by : https://foxhost.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου