Τετάρτη, 4 Απριλίου 2018

ΤΙ ΕΓΙΝΕ;;ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ singular;;;... της κρατικοδίαιτης εταιρείας,που έχει και τη στήριξη των Τραπεζών;; Ουσιαστικά,η Διεύθυνση της εταιρείας είναι Τραπεζίτες και τα ευκόλως εννοούμενα...παραλείπονται.


Η SINGULAR LOGIC ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1981 ΜΕ ΑΝΑΘΕΣΗ ΜΕΤΡΑΕΙ(ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ)ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΜΑΣ !!
ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΠΙΣΤΟΥΣ" ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΩΣ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ "ΛΑΟΥ" ΓΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ...ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ ...Η SINGULAR LOGIC ΑΠΟ ΤΟ 1981 ΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΠΑΡΕΚΛΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ....ΑΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ....

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ 5-10-2014 : SINGULAR LOGIC = MIG = ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ +SOROS+GOLDMAN= ?

Σύμφωνα με τα τότε δημοσιεύματα ή σχόλια:Singular Logic

Πρώην παραμάγαζο του Λάτση και τώρα θυγατρική της MIG.Της ΜΙG που φέρεται να εμπλέκεται,στο σκάνδαλο της Proton-και όχι μόνο-και επικεφαλής της οποίας είναι ο κ. Ανδρέας Βγενόπουλος.

Δηλαδή την ελέγχει η ΜIG μια εταιρεία με έδρα-όπως διέρρευσε-τις Βερμούδες.Στην οποία με τη σειρά της,συμμετέχει το Dubai Group Ltd,το IRF (European Finance Ltd-Dubai) δηλαδή ο SOROS.

Τη SingularLogic την στήριξε ο τραπεζικός τομέας και στην αγορά ήταν γνωστή σαν «ο γίγαντας με τα γυάλινα πόδια».

Η SingularLogic με την βοήθεια των τραπεζών "κατάπινε"μικρές πρωτοποριακές εταιρείες πληροφορικής και οι τράπεζες συμμετείχαν στο εταιρικό σχήμα της.

Η SingularLogic συνεργάζεται στενά με τον Δημόσιο Τομέα.Η εταιρεία ζεί απο το Δημόσιο.Την έκταση αυτής της συνεργασίας μπορείς να την καταλάβεις,αν ψάξεις στο site της ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ.

Με λίγα λόγια ήταν-είναι και θα είναι-μια κρατικοδίαιτη εταιρεία,που έχει και τη στήριξη των Τραπεζών.

Ουσιαστικά,η Διεύθυνση της εταιρείας είναι Τραπεζίτες και τα...ευκόλως...εννοούμενα...παραλείπονται.

Στην εταιρία «Singular Logic Integrator ΑΕ» αναθέτει ο εκάστοτε υπουργός Εσωτερικών,τη συγκέντρωση,επεξεργασία και παρουσίαση των αποτελεσμάτων των εκάστοτε και-παντός είδους- εκλογών.

Η SingularLogic παρέχει,τη συγκεκριμμένη υπηρεσία προς το Υπουργείο Εσωτερικών σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις από το 1981 έως σήμερα.
Εκτός τούτου,βάσει Προεδρικού Διατάγματος,επιτρέπεται και η απευθείας ανάθεση.

Αφορμή γι΄αυτό το κείμενο,στάθηκε το παρακάτω...σκηνικό.

Διαβάζοντας λοιπόν-νωχελικά- τη πρόσφατη συνέντευξη Καρατζαφέρη,σε γνωστό περιοδικό,νάτη πετιέται η ερωτω-απάντηση,που άναψε το...φυτίλι μου και λίγα λέω. 

-Ερώτηση:Πάμε και στον ΛΑΟΣ.Πως νιώσατε κατ΄αρχήν που ο ΛΑΟΣ ανέβασε τα ποσοστά του;

-Απάντηση:Αναμενόμενο ήταν,το περίμενα.Πίστευα όμως πως θα περνούσα το 3%.Τι να κάνω....Γίνονται κάποιες αλχημείες με τη Singular και κάποια στιγμή πρέπει να ασχοληθεί κάποιος εισαγγελέας.

Τα "πραγματάκια" τα μαγειρεύουν εκεί.Εχω πει να γίνει μια επιτροπή απο 10 καθηγητές του Πανεπιστημίου και του Πολυτεχνείου,να παρακολουθούν τα αποτελέσματα.

Δεν το δέχθηκαν.Είναι "κλειστό κλαμπ".

Ο Καρατζαφέρης έχει καταγγείλει επισήμως σε διακαναλική,οτι η singular έδωσε άλλο αποτέλεσμα.
Επειδή το "τρις" εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού,απάντησέ μου-εδω και τώρα-Καρατζαφέρη.

Γιατί περιμένεις να ασχοληθεί κάποιος εισαγγελέας και δεν υποβάλλεις ο ίδιος μήνυση,εαν και εφόσον έχεις στοιχεία,που να αποδεικνύουν την τρισάκις επαναλαμβανόμενη καταγγελία σου;

13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012

Καρατζαφέρης για Singular Logic: Θα ήθελα αποτελέσματα από το κράτος και όχι από μία εταιρεία του κ.Βγενόπουλου

Σαφή υπονοούμενα κατά της εταιρείας Singular Logic (συμφερόντων Ανδρέα Βγενόπουλου) που διαχειρίζεται την καταμέτρηση των ψήφων άφησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης κατά τη διάρκεια χθεσινής διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε.

Παραθέτω τα χαρακτηριστικά αποσπάσματα:

(...)θα είμαι στην επόμενη Βουλή, εκλογικού Σώματος αποφασίζοντος, Θεού θέλοντος και SINGULAR επιτρεπούσης.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Τι εννοείτε;

Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: Εννοώ και SINGULAR επιτρεπούσης.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Με συγχωρείτε, υπάρχει κάποιο ...υπονοούμενο σ’ αυτό κ. Πρόεδρε;

Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: Η φράση είναι συγκεκριμένη.

(...)

Α. ΒΑΓΙΑΝΟΣ («ΚΡΑΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ»): Θα μου επιτρέψετε να ζητήσω μία διευκρίνιση γι΄ αυτό που είπατε για την εταιρεία που ανέλαβε τα αποτελέσματα. Θέλετε να μας πείτε ότι δεν σας επέτρεψε να είναι στη Βουλή η εταιρεία που καταγράφει τα αποτελέσματα και τα μεταδίδει μέσω του Υπουργείου Εσωτερικών;

Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: Θα ήθελα σε μία χώρα της Ευρώπης το 2012 να μπορεί το κράτος να βγάλει τα αποτελέσματα και να μην απευθύνεται σε μία εταιρεία του κ. Βγενόπουλου.

Α. ΒΑΓΙΑΝΟΣ («ΚΡΑΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ»): Με συγχωρείτε, αφήνετε υπόνοιες ότι δεν είστε στη Βουλή λόγω εταιρείας;

Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: Επαναλαμβάνω, θα ήθελα αποτελέσματα από το κράτος και όχι από μία εταιρεία του κ. Βγενόπουλου, είμαι σαφής. 

Σχόλιο Παραπολιτικής: Όταν αναφέρεται ο Καρατζαφέρης σε επιχειρηματίες, σας προτείνω να κρατάτε σημειώσεις.

12 ΜΑΪΟΥ 2014

«Θα κάνουν νοθεία»

Στην ομιλία του, ο κ Καρατζαφέρης μίλησε ευθέως για νοθεία στις εκλογές, καλώντας τους πολιτικούς του φίλους να είναι σε επαγρύπνηση: «Τα αποτελέσματα των εκλογών θα κριθούν από την νοθεία που θα γίνει στις ψήφους. Ο κ. Βγενόπουλος με την Singular κάνει ότι θέλει. Απόδειξη είναι, ότι στις εκλογές του 2012, ενώ το πραγματικό μας ποσοστό ήταν 3.4%, μας έβγαλαν απ’ έξω.

Την μία μέρα μόνο που μας έδωσαν την ευκαιρία να κάνουμε καταμέτρηση ψήφων, βρήκαμε 150 ψήφους παραπάνω μόνο σε ένα μόνο πρωτοδικείο. Τη νοθεία που μπορεί να γίνει επιβεβαιώνει και ο καθηγητής της πληροφορικής, ο κ. Κοντός ο οποίος ανέφερε ότι το σύστημα έχει κενά. Και μην ξεχνάμε ότι ο κ. Βγενόπουλος έχει πολλά ‘δούνε και λαβείν’ με το ελληνικό, αλλά και με το κυπριακό κράτος. Και νομίζω ότι πολύ εύκολα μπορεί να πάει το μυαλό κάποιου σε καταστάσεις αντιπαροχής…».

Τελικά,τι συμβαίνει ;Εχουν βάση οι καταγγελίες αυτές;
Εχουν βάση τα σαφή υπονοούμενα του ΣΥΡΙΖΑ για νόθευση του εκλογικού αποτελέσματος του 2012;

Διότι τότε απαίτησε να του παρασχεθούν πληροφορίες για τον τρόπο συλλογής και έκδοσης των εκλογικών αποτελεσμάτων και έθεσεκαθαρά θέμα ηλεκτρονικής αλλοίωσης των αποτελεσμάτων.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε ακόμη να παραχωρηθούν σε όλα τα κόμματα τα στοιχεία που αποδεικνύουν την σωστή τήρηση του αναγνωρισμένου προτύπου Ασφάλειας Πληροφοριακών Συστημάτων ISO27001:2005 που έχει ζητηθεί από το υπουργείο
εσωτερικών να τηρεί η εταιρεία Singular.

Για τη σωστή τήρηση-σημείωναν-πρέπει να υπάρχουν και τα πιστοποιητικά που έχουν εκδοθεί από αναγνωρισμένο κέντρο πιστοποίησης ISO.

Επίσης ζήτησαν να τους γνωστοποιηθεί ο τρόπος με τον οποίο θα έχουν τα κόμματα πρόσβαση στα στοιχεία που αναφέρονται στην Πολιτική Ασφάλειας (audit trail, συστήματα καταγραφής) το βράδυ των εκλογών την ώρα που θα γίνεται η καταχώρηση των αποτελεσμάτων.

Μία τόσο σοβαρή διαδικασία,θα έπρεπε να τεκμηριώνεται καλύτερα και με διαφάνεια.
Καταγγελίες υπάρχουν,στοιχεία υπάρχουν,εισαγγελέας με κάκαλα υπάρχει;

Γιατί το αντισυνταγματικό παράβολο των 100 ευρώ της μήνυσης και οι περικοπές των εισοδημάτων δεν μου επιτρέπουν την πρόσβαση στη δικαιοσύνη,κατά παράβαση του Συντάγματος και των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Το θέμα δε θα κλείσει εδω.- 
σημ: Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ μας είπαν πως εξέπνευσε από καρδιακή ανακοπή..... 

ΠΗΓΗ: http://www.efenpress.gr/2014/10/singular-logic-mig-sorosgoldman.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+EFENPRESS-+%28E+F+E+N+P+R+E+S+S+-+++++++++++++%CE%97%CE%9B%CE%95%CE%9A%CE%A4%CE%A1%CE%9F%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%97++++%CE%95%CE%A6%CE%97%CE%9C%CE%95%CE%A1%CE%99%CE%94%CE%91%29

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Αθήνα 02 Οκτωβρίου 2015

Κατ’ επιταγή των διατάξεων του ακροτελεύτιου άρθρου 120 παράγραφος 4 του Συντάγματος κατά το οποίο: «Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία», υπό τις επιταγές των Διατάξεων του Άρθρου 1 αυτού και δη της παραγράφου 2 που ορίζει ότι: «Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία» και της παραγράφου 3 που ορίζει ότι: «όλες οι εξουσίες πηγάζουν από τον Λαό υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους», του άρθρου 2 παράγραφος 1 του Συντάγματος κατά το οποίο: «Ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας» ως και υπό την επίκληση του υπερσυνταγματικής δυνάμεως αξιώματος: «Υπέρ πάντων Νόμος είναι η σωτηρία του Έθνους και του Λαού», η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ.», ως συνταγματικός θεσμός, διεκδικώντας και υπερασπιζόμενη τα Συνταγματικά μας δικαιώματα, ως Ελληνίδες και Έλληνες το γένος, ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ τους:

1. Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας

2. Πρωθυπουργό της χώρας

3. Την Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων

4. Το Υπουργικό Συμβούλιο της απελθούσης και της τωρινής Κυβέρνησης

5. Τους αρχηγούς και τους συντελεστές των κομμάτων που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την κάθοδό τους στις Εθνικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015

6. Τους αρμόδιους φορείς του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης

7. Τους αρμόδιους φορείς της Δικαστικής εξουσίας οιουδήποτε βαθμού δικαιοδοσίας

8. Την από 18-12-2014 αμερικανική πλέον εταιρεία KKR & Co. LP (παλαιότερα γνωστή ως η Kohlberg Kravis Roberts & Co.), Singular Logic, η οποία έχουσα το μονοπώλιο της ηλεκτρονικής διαχείρισης των εκλογών διενήργησε και τις Εθνικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015 και

9. Οιονδήποτε εμπλεκόμενο φορέα τόσο για την προκήρυξη όσο και για την διενέργεια των Εθνικών εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015,

ως ΕΚΤΡΟΠΕΙΣ της μορφής του πολιτεύματος, διότι διά της παραλείψεως οφειλομένων νομίμων ενεργειών των, κατά παράβαση των αρχών της χρηστής διοίκησης και της διαφάνειας ή κατά κατάχρηση εξουσίας, καταστρατηγήσαντες τις διατάξεις του Καταστατικού Χάρτη της Χώρας και διαπράττοντες κατά συναυτουργία το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας του άρθρου 134 # 2 του ΠΚ, κατήργησαν κάθε έννοια ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ και τούτο διότι ένας έκαστος τούτων, κατά το μέρος της ευθύνης που του αναλογεί και άπαντες προφανώς συλλογικώς δρώντες, προέβησαν στην αλλοίωση της βούλησης των ψηφοφόρων και με πρόθεση προκάλεσαν την παραγωγή μη γνησίου αποτελέσματος της εκλογής διά της νόθευσης του γνησίου εκλογικού αποτελέσματος των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015 αφού ο ημέτερος κομματικός συνασπισμός υπό την επωνυμία ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ.», κατά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων φέρεται ότι έλαβε ψήφους και σε επτά [7] τον αριθμό περιφέρειες της επικράτειας στις οποίες όχι μόνο δεν υπήρχε υποψήφιός μας αλλά και ΟΥΔΕΝ ψηφοδέλτιο τούτου βρισκόταν στα αρμόδια εκλογικά τμήματα.

Επειδή το ανωτέρω πασίδηλο γεγονός ΣΥΝΙΣΤΑ την κατά το άρθρο 187 του ΠΚ σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, όχι απλώς πράξεως πολλαπλώς παράνομης και υποχρεωτικώς κολαζομένης κατά τας διατάξεις των άρθρων 45, 134 # 2, 158, 164, 216, 231, 232, 232Α, 239, 242, 256, 259, 386, 386Α και 390 του Π.Κ. αλλά και προσβολή της προσωπικότητός μας, κυρίως δε ΣΥΝΙΣΤΑ πράξη αυτόχρημα ΑΝΙΕΡΗ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΗ χαρακτηριζόμενη ως ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

Επειδή η μη εγκυρότητα της εκλογικής διαδικασίας είναι πλέον δεδομένη και επιφέρει την διακύβευση των ημετέρων συνταγματικών δικαιωμάτων και των του ελληνικού Λαού.

ΕΠΕΙΔΗ τίθεται υπό διακινδύνευση εξ αιτίας των παράνομων ενεργειών πάντων των εμπλεκομένων, η διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος.

ΕΠΕΙΔΗ συντρέχει βάσιμος κίνδυνος και εγείρεται το ερώτημα: «Ποιός κυβερνά επιτέλους την Ελλάδα;»

ΕΠΕΙΔΗ η προκύψασα κυβέρνηση και η προς ορκωμοσία Βουλή είναι πολιτειακοί φορείς ανυπόστατοι και αντισυνταγματικοί ως προϊόν νοθείας και απάτης.

ΕΠΕΙΔΗ η συμπεριφορά πάντων των ανωτέρω προσβάλλει κατάφορα τόσον εμάς όσο και τον Λαό μας και δεν θα μείνουμε αδιάφοροι έναντι οιουδήποτε κόστους στην σύγκρουσή μας με το παρακράτος των ουτιδανών και των δοσίλογων.

ΕΠΕΙΔΗ εμείς, αψηφώντας το γεγονός μιάς επικείμενης στοχοποίησής μας από τους υποχθόνιους κατασταλτικούς μηχανισμούς, έτοιμοι να τα χάσουμε όλα, θα πάρουμε θέση σ’ αυτή την «ιστορία της χαβούζας» παιανίζοντας το πνευματικό εμβατήριο του Άγγελου Σικελιανού: «Ομπρός, οι δημιουργοί!… Την αχθοφόρα ορμή Σας στυλώστε με κεφάλια και με πόδια, μη βουλιάξει ο ήλιος!»

Ασκώντας τα εκ του άρθρου 120 παράγραφος 4 Συνταγματικά μας δικαιώματα, ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ πάντες τους εμπλεκομένους ως τους ολετήρες του Έθνους μας και εάν υπάρχει ακόμη σεβασμός προς την Νομιμότητα, δι’ εφαρμογής του Δικαιϊκού αξιώματος της παρακαταθήκης του αλήστου μνήμης Καθηγητού του Συνταγματικού Δικαίου Αλέξανδρου Σβώλου: «Η εκτέλεσις του καθήκοντος απέναντι εις τον κυρίαρχον Ελληνικόν Λαόν δεν πρέπει να έχει όρια», η παρέμβαση εκ μέρους των υπηρετούντων την αξιοπρέπεια του Έθνους φορέων της Δικαιοσύνης, ως το οχυρό της Δημοκρατίας, καθίσταται αναγκαία κατά οιουδήποτε παρανομούντος και τούτο προς διεξαγωγή εισαγγελικής έρευνας σχετικής με την διάπραξη των συγκεκριμένων ανωτέρω αδικημάτων που επιφέρουν την κατάλυση του Δημοκρατικού Πολιτεύματος της χώρας.

Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ»
Ευριπίδου 57-Τ.Κ. 10554 Αθήνα -Τηλ: 210 3250220
http://www.patriotiki-enosi.gr**Ηλ.Ταχ: elas@otenet.gr
ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

Αϋφαντής Γεώργιος Ξανθόπουλος Παναγιώτης Οδυσσέας Τηλιγάδας

ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ
«Ε.ΛΑ.Σ»
Για την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Στέργιος Σμυρλής

ΠΑΛΛΑΪΚΗ ΑΜΥΝΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου