Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018

ΤΟ ΕΡΕΙΣΜΑ ΚΑΙ Η ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.


ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΄Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ;

ΌΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ , ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΠΟ ΕΞΩ ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΗΜΑΔΕΥΟΥΝ. ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΥΠΟΥΛΑ, ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΕΘΝΙΚΟ.

ΤΟ ΕΡΕΙΣΜΑ ΚΑΙ Η ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.

ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΝΑ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ. 

Ο ΛΟΓΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΜΕ. 

Η ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΑΘΛΙΩΘΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΛΟΓΑ, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟΝ « ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ» ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ. 

Ο ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ, ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ, ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗ ΤΟΥ. ΟΚΤΩ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΠΑΘΟΓΟΝΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ, ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ , ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΝ ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΗΔΗ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΠΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΑΜΕ ΠΡΟ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑΣ ΣΑΝ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΙΟ «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ» ΚΡΑΤΩΝ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ Η ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ ΤΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΑ «ΖΕΥΓΑΡΙΑ» Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΩΝ ΩΣ ΑΦΥΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΦΥΛΟΥ ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΝΟΜΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΕ «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ ΚΡΑΤΗ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΦΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΟΥ, ΕΘΙΜΙΚΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥ ΙΔΙΩΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΑ ΥΠΑΡΞΙΑΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ. 

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΑΤΑΞΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕΤΑΠΤΩΣΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. 

Η ΜΕΤΑΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ. ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΩΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ, ΕΘΙΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΙΔΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ.
____________________________________________

ΌΤΑΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ, ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ Η ΕΚΤΡΟΠΗ. ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΠΑΣΗΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑΣ ΜΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΗΣ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΟΥ, ΕΘΙΜΙΚΟΥ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥ ΙΔΙΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ. ΑΥΤΗ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ. ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΕΔΩΣΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΑΝ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΑΠΕΙ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΑΣ ΤΟ ΜΟΝΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΕΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΜΑΣ.
                     * ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ !                                                                Design & Hosting by : https://foxhost.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου