Τρίτη, 22 Μαΐου 2018

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ "ΒΙΑ".... ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟΝ ΜΑΣ ΥΜΝΟ;"ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΨΗ ΠΟΥ ΜΕ ΒΙΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΗΝ ΓΗ..."


Ματώνει η καρδιά μου όταν οι λίγοι εναπομείναντες νέοι που πονούν την υπό σφαγήν Ελληνικότητα του τόπου μας νοιώθουν ανήμποροι μπροστά στην παντοδυναμία της πολιτικής ορθότητος των πολιτικάντηδων και των συστημικών ΜΜΕ που φιμώνουν κάθε Ελληνική αντίσταση.

Το ότι ο Μπουτάρης έχει ακόμα οπαδούς σε αυτήν την χώρα μετά από τις τόσες ανθελληνικές του πραξεις και δηλώσεις είναι ενδεικτικό της προχωρημένης σήψεως του πολιτισμού μας.

Το ότι τα δαιμονοποιημένα -ισμολάβαρα "φασισμός" και "ρατσισμός" είναι τα μαχαίρια με τα οποία διχάζουν την Ελλάδα μας οι τεχνίτες της παραπλανήσεως πιστοποιείται την αμέσως επομένη του προπηλακισμού του αδιάντροπου ανθέλληνος, με την Κανέλλη (κλασσικά πλέον) να στρατολογείται από τα ΜΜΕ για να βάλει τα πράγματα στην θέση τους χρησιμοποιώντας την λέξη "φασισταριά" κατά ριπάς..... Σήμερα ανέλαβαν το έργο και οι τοξότες του κυβερνώντος μορφώματος.

Παραθέτω το μήνυμα που έλαβα από έναν αξιόλογο νέο σήμερα το πρωί. Συμμερίζομαι κάθε του λέξη.

«Κ. Παναγιώτη, έχοντας εδώ και λίγο καιρό παρακολουθήσει τα βίντεο και τις δημοσιεύσεις που κάνετε στο facebook και μη έχοντας ο ίδιος την ευγλωττία και το δικό σας υπόβαθρο γνώσεων στη φιλολογία και την ιστορία, θα ήθελα με όλο το θάρρος να σας ζητήσω να κάνετε μια προσπάθεια και να μαγνητοσκοπήσετε και να δημοσιεύσετε ένα βιντεάκι όπου θα αναλύετε/ κάνετε νύξη στον τόσο διωγμό που έχει υποστεί η κάθε πατριωτική έννοια στη χώρα μας, η μανιώδης υποστήριξη της πρόσμιξης τόσων ξένων στοιχείων στον Ελληνικό χώρο και η εξωφρενική ανατροπή κάθε αυτονόητης έννοιας που είχαμε από μικροί μέσω των διδαχών των όποιων ευπατρίδων και ευσυνείδητων γονέων μας, περί διατήρησης των στοιχείων που χαρακτηρίζουν τη γη που πατάμε "Ελλάδα", των αγώνων τόσων ανθρώπων που τα υπερασπίστηκαν ανά τους αιώνες, και των πρόσφατων εξοργιστικών δηλώσεων περί των παραπάνω θεμάτων από Μπουτάρη και κάθε άλλου μισέλληνα πολιτικού ή δημοσιογράφου... Κ. Παναγιώτη, είμαι 23 χρόνων, στην αρχή του αγώνα μου στη ζωή, με σχέδια κάποια στιγμή να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια και ζω σ αυτή την κοινωνία που τη μαστίζουν ραγδαίες ανατροπές αξιών, ιδανικών, αυτονόητων εννοιών που με αυτές είχα μεγαλώσει και ανατραφεί.. Θλίβομαι, και είναι πολύ μικρή αυτή η λέξη για να περιγράψει τη θύελλα και το μέγεθος των συναισθημάτων μέσα μου, και αγανακτώ με αυτά που ακούω και βλέπω καθημερινά... Δε μπορεί να το συλλάβει ο νους μου, ότι αμφισβητούνται αυτά που πρεσβεύσανε ζώντας αλλά και πεθαίνοντας γι αυτά ο Θεμιστοκλής, ο Λεωνίδας, ο Μιλτιάδης, ο Κολοκοτρώνης, ο Μακρυγιάννης, ο Καποδίστριας, ο Παύλος Μελάς και τόσοι άλλοι απ αυτή την ατελείωτη λίστα ανθρώπων που μεγάλωσα θαυμάζοντας!!...  

Ακούω συνομηλίκους μου να στρέφονται, ίσως από αντίδραση, ίσως από λειψή ανατροφή, δε ξέρω και γω από τι υποκινούμενοι, ενάντια στην υπέροχη χώρα αυτή που τους μεγάλωσε και να κάνουν δηλώσεις και σχόλια τύπου (για τα γεγονότα "Μπουτάρη" πρόσφατα): "Σ’ αυτήν την υπόθεση, λοιπόν, που αφορά στην ίδια την έννοια της δημοκρατίας, δεν υπάρχει «ναι μεν, αλλά». Υπάρχει μόνο η αμέριστη, ολόπλευρη, χωρίς αστερίσκους και επισημάνσεις αλληλεγγύη προς τον Γιάννη Μπουτάρη. Το «αλλά», στην προκειμένη περίπτωση, υποδηλώνει ένα άγχος διαχωρισμού από το θύμα και όχι από τους δράστες." ή "δεν έχει μείνει Ελλάδα έδω για να μείνω να υποστηρίξω" ή "αν θέλουμε να λεγόμαστε δημοκρατικός λαός και (λάθρο)μετανάστες θα δεχθούμε αγόγγυστα στις γειτονιές μας και διεστραμμένους τρανσέξουαλ να αναθρέψουν άτυχα παιδιά που απέμειναν χωρίς γονείς θα επικροτήσουμε" και στο κάτω κάτω "τι κι αν τα Σκόπια θέλουν να λέγονται Μακεδονία; δικαίωμα τους να διαλέξουν όνομα"!! Σας καλώ και παρακαλώ λοιπόν να εκφράσετε όπως τόσο ορθά το κάνετε, τη θέση σας ως διανοούμενος, σκεπτόμενος και ευπατρίδης για τα θέματα που προανέφερα! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων»

Κλείνοντας, θέλω να προσθέσω ότι όλοι οι πολιτικάντηδες και πολιτικώς ορθώς τοποθετούντες θα πουν "Είμαι κατά της βίας".

Προσωπικώς, με κίνδυνο να χαρακτηριστώ..... θα τολμήσω να απαντήσω με όλη την αλήθεια της ψυχής μου:

Δεν μου αρέσει, αλλά η βία είναι μονόδρομος όταν βρίσκεσαι υπό κατοχή.
Βρείτε μου μία αναίμακτη επανάσταση που πέτυχε.

Με την απειλή βίας εφαρμόζει τις πετυχημένες πολιτικές του ο Ερντογάν και με την μορφή βίας έχει διαμορφωθεί το ηρωικό ιδεώδες του Ελληνικού πολιτισμού.

"Πόλεμος πάτηρ πάντων"

Και όχι, δεν μου αρέσει ο πόλεμος, ούτε τον προτρέπω. Απλώς επισημαίνω μία αλήθεια επειδή βρισκόμαστε υπό ξεκάθαρη κατοχή.

Όσον αφορά τον Μπουτάρη, μόλις έλαβα και ένα άλλο πολύ κατατοπιστικό μήνυμα από φίλο, ο οποίος λέγει:

"Το ότι ο Μπουτάρης δημοσίως και τηλεοπτικώς είπε ότι "χέστηκε για το πόσους έσφαξε" ένας ναζιστής δηλώνει ξεκάθαρα ότι είναι κατα της ελευθερίας και κατά της διαφορετικότητας και φυσικά υπέρ της φυσικής εξόντωσης. Πράττοντας άλλα και λέγοντας άλλα είναι και υποκριτής.

Είναι και κρυφό ναζί το παληκάρι μας..."
_____________________________________________

Σημ:Πως το είπε; "do not give a shit" ελληνιστί = χέστηκα και "killed or not" ελληνιστί = σκότωσαν ή όχι

Νόμος 4285/2014 – ΦΕΚ Α 191 – 10.09.2014
«Άρθρο 2 -Δημόσια επιδοκιμασία ή άρνηση εγκλημάτων"

1. Όποιος με πρόθεση, δημόσια, προφορικά ή δια του τύπου, μέσω του διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, επιδοκιμάζει, ευτελίζει ή κακόβουλα αρνείται την ύπαρξη ή τη σοβαρότητα εγκλημάτων γενοκτονιών, εγκλημάτων πολέμου, εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, του Ολοκαυτώματος και των εγκλημάτων του ναζισμού που έχουν αναγνωριστεί με αποφάσεις διεθνών δικαστηρίων ή της Βουλής των Ελλήνων και η συμπεριφορά αυτή στρέφεται κατά ομάδας προσώπων ή μέλους της που προσδιορίζεται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, το σεξουαλικό προσανατολισμό, την ταυτότητα φύλου ή την αναπηρία, όταν η συμπεριφορά αυτή εκδηλώνεται κατά τρόπο που μπορεί να υποκινήσει βία ή μίσος ή ενέχει απειλητικό ή υβριστικό χαρακτήρα κατά μίας τέτοιας ομάδας ή μέλους της, τιμωρείται με τις ποινές της παραγράφου 1 του προηγούμενου άρθρου.

2. Αν η πράξη της προηγούμενης παραγράφου τελέστηκε από δημόσιο λειτουργό ή υπάλληλο, κατά την άσκηση των ανατεθειμένων σε αυτόν καθηκόντων, επιβάλλεται φυλάκιση έξι (6) μηνών έως τριών (3) ετών και χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων έως είκοσι πέντε χιλιάδων (10.000 – 25.000) ευρώ.»
                * ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ !                                      Design & Hosting by : https://foxhost.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου