Σάββατο, 12 Μαΐου 2018

Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΧΕΙ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ-ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΠΙΣΠΕΥΔΟΥΝ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ.


Η ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Η επιστήμη του σύγχρονου πολιτικού πολιτισμού που οικοδομήθηκε μετά την εποχή του διαφωτισμού είναι στηριγμένη στο δογματικό αξίωμα της ύλης η οποία μάλιστα πρέπει να είναι μετρήσιμη και απτόμενη των ανθρωπίνων αισθητηρίων. 

Οι περισσότεροι επιστήμονες, έχουν «κολλήσει» σε αυτό το πρότυπο της ύλης , μην αναγνωρίζοντας τίποτα άλλο πέρα από αυτά. 
Είναι γεγονός ότι η κατάρρευση των πολιτισμών που υπήρξαν κατά το παρελθόν είναι η αιτία της απώλειας τεράστιας γνώσης.

Η πιο εξελιγμένη κοσμολογία σήμερα, μας πηγαίνει χιλιάδες χρόνια πίσω στον Λεύκιππο και στον Δημόκριτο οι οποίοι είχαν διατυπώσει ότι τα άτομα δεν έχουν καμία ποιοτική διαφορά μεταξύ τους και ότι μεταξύ των ατόμων υπάρχει το κενό, ή το μη ον ή μανόν, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΥΛΙΚΗ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ. Οταν αναφέρονταν στα άτομα δεν εννοούσαν αυτά που αποκαλούνται σήμερα έτσι, αλλά στα βασικά στοιχειώδη υποατομικά ενεργειακά σωματίδια τα αποκαλούμενα σήμερα «κουάρκς» που συνιστούν τα πρωτόνια και τα νετρόνια . ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΜΟΡΦΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ - ΥΛΗΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ «ΚΟΥΑΡΚΣ». ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑΝ ως «ΜΑΝΟΝ» , ο Αριστοτέλης αργότερα το αποκάλεσε «ΑΙΘΕΡΑ». Σήμερα διαψεύδοντας τον Αϊνστάιν που δεν δέχτηκε ποτέ την ύπαρξή του, οι Μαθηματικοί το αποδεικνύουν και το αποκαλούν «ψευδοκενό» , οι Αστροφυσικοί ως «Μεσοαστρική ύλη» και ο Keshe ως «πλάσμα».

Το «μανόν» ή «πλάσμα» ή « Αιθέρας» ή όπως αλλιώς το αποκαλούν είναι μια σπειροειδής ενέργεια. Είναι αόρατη αλλά είναι παντού, φτάνοντας το 99,999% της δημιουργίας. Βλέπουμε το αποτύπωμα της σε όλα, από το σπειροειδές ενός γαλαξία μέχρι το στρίψιμο στον κορμό μιας βελανιδιάς ή μιας ελιάς, ή στην αρχιτεκτονική ενός κελύφους κλπ. Ας το αποκαλέσουμε στην συνέχεια αφαιρετικά ως πλάσμα….. 
Το πλάσμα ως ενεργειακό πεδίο είναι σε αυτό που περιλαμβάνονται η βαρύτητα και ο μαγνητισμός. Το πλάσμα είναι, που στρέφεται μέσα στο ένα πλευρό μιας σφαίρας και έξω από το άλλο πλευρό της, δίνοντας της τοιουτοτρόπως ένα βόρειο και ένα νότιο πόλο. Αυτή είναι η «μαγνητική δύναμη». Όταν ο Βορράς και ο Νότος συναντιούνται, προσελκύονται, αυτό που θεωρούμε ως βαρύτητα. Δεδομένου ότι ο μαγνητισμός και η βαρύτητα είναι στην πραγματικότητα δύο εκφράσεις του ίδιου σπειροειδούς πλάσματος. 

Αυτή η επιστημονική θέση έχει υποστηριχθεί από τον 18 αιώνα όπως σχολιάζει ο Ian Greenhalgh:
«………Αν κατανοώ τα πράγματα σωστά, τότε οι υποψίες μου είναι σωστές - ότι ο αιθέρας (πλάσμα) ήταν ο κύριος λόγος στη φυσική μέχρι τις εξισώσεις Clark-Maxwell, ότι η ηλεκτρική ενέργεια, η βαρύτητα και ο μαγνητισμός είναι το ίδιο πράγμα και οι ισχυροί άνθρωποι δεν θέλουν αυτό να είναι γνωστό…..» 
Ο Tesla το είχε καταλάβει αυτό, αλλά είχε αποκλεισθεί από την ανάπτυξη ενός λειτουργικού συστήματος όπως λέγεται, επειδή παραδέχτηκε στους χρηματοδότες ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕΤΡΗΤΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπήρχαν τεράστια κέρδη. Έτσι, αντί να εισέλθουμε σε μια ελεύθερης ενεργειακά εποχής,

ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΪΚΗ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΝΟΙΚΟΥΜΕ.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΆ ΠΕΔΙΑ ΤΟΥ ΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ , ΑΠΟ ΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΟ, ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ, ΕΝΑ ΜΟΡΙΟ , ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ, ΕΝΑ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΕΝΑ ΓΑΛΑΞΙΑ…… ΩΣ ΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΩΝ ΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΠΕΔΙΩΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΕΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. Το ολικό ή το συλλογικό μαγνητικό πεδίο που κατέχει το αντικείμενο αυτό, είναι η μάζα του. Η ΜΑΖΑ ΕΝΟΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΔΕΣΜΗ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΣΤΕΓΑΝΟΤΗΤΑΣ. 

ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΗΓΗ ΑΠΕΙΡΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ...........

Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΧΕΙ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΠΙΣΠΕΥΔΟΥΝ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ. 

Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ .
_____________________________________________
Πρώτος διατύπωσε αυτό το θεώρημα ο Πυθαγόρας με την Τετρακτύς και με την αρμονία των σφαιρών. Δίδαξε το ενιαίο χώρο στους μαθητές του και τον εικαστικό υπολογισμό μέσω συχνοτήτων μεγεθών αποστάσεων, πυκνοτήτων κλπ. Είχε εξηγήσει τον κόσμο μέσα από τις ιδιοσυχνότητες με τέλειο τρόπο, ο καλύτερος μαθηματικός όλων των εποχών!!!

Όσο αφορά τον Τέσλα επαναδιατύπωσε τις σπουδαίες εργασίες του Πυθαγόρα όπως το πείραμα με την σχηματοποίηση μεταλλικών ρινισμάτων μετά από εκπομπή συχνοτήτων... Υπάρχει σχετικό βίντεο στο διαδίκτυο...
                * ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ !                                                                  Design & Hosting by : https://foxhost.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου