Δευτέρα, 7 Μαΐου 2018

Μάριος Μαρινάκος (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ) Οδηγία 69/335/ΕΟΚ, άρθρο 11 παρ β.- Για ξαναπείτε μου, πόσο νόμιμη είπατε ότι είναι η εισφορά του Ν. 128/1975;;;


ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ......

ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 128/75, ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕΤΑΚΥΛΙΟΥΝ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ.....

ΚΑΘ'ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΕΥΟΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΑΣ ( Ο ΑΥΤΟ-ΕΚΧΩΡΗΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ Α.Α.Δ.Ε.) ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ...ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ............. (ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΑΡΚΑΣΤΙΚΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ Η ΤτΕ ΠΟΥ ΥΠΕΞΑΙΡΟΥΝ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΙΣΦΟΡΑ)

ΔΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΩΣ ΕΙΣΦΟΡΑ, ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΥΠ.ΟΙΚ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ?????? 

ΔΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ????????? 
ΔΙΑΤΙ ΕΚΧΩΡΗΘΗΚΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΕΝΟΣ ΕΠΑΧΘΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΕΧΘΟΥΣ ΧΡΕΟΥΣ??????? 

ΠΟΣΟ ΠΙΑ ΘΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ????????

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΗΡΘΕ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ

ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ !!!!!!!!! 
____________________________________________ 

Μία κρυφή εισφορά των δανειοληπτών καταλήγει, από το 1975, σε έναν λογαριασμό του Δημοσίου στην Τράπεζα της Ελλάδος, που όμως, επί 24 χρόνια εμφανιζόταν να είναι... άχρηστος. Σειρά στοιχείων που έχουν κατατεθεί στη Βουλή κι αποκαλύπτει το TPP δείχνουν ότι, θεωρητικά, αυτό το μικρό «χαράτσι» σε κάθε δανειολήπτη θα έπρεπε να έχει δημιουργήσει πλεόνασμα τουλάχιστον 4,5 δισ. σε έναν λογαριασμό που πλέον χρησιμοποιείται ως «καβάντζα». Και το υπουργείο Οικονομικών, μολονότι παρουσιάζει τα σχετικά στοιχεία, «δεν γνωρίζει» το ακριβές ποσό. 

                            Ο Τσακαλώτος δεν απαντάει για τον μυστικό λογαριασμό του ν.128/1975

Μάριος Μαρινάκος (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ)

Οδηγία 69/335/ΕΟΚ, άρθρο 11 παρ β.
Για ξαναπείτε μου, πόσο νόμιμη είπατε ότι είναι η εισφορά του Ν. 128/1975;;; * ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ !!
                                               Design & Hosting by : https://foxhost.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου