Τρίτη, 8 Μαΐου 2018

Αν ρωτήσεις τον Χριστιανό ή το Μουσουλμάνο, ή τον Ινδουιστή, ή τον Βουδιστή, πια είναι η πραγματική θρησκεία, τότε ο καθένας θα υποδείξει την δικιά του.


ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΜΑΙΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟΥ 
Του Γιάννη Θεοδωρόπουλου
Εχω τεκμηριώσει με όλα μου τα άρθρα μέχρι τώρα, ότι για όλα τα δεινά που έχουν υποστεί οι Έλληνες (μεσαίωνας, τουρκοκρατία) η αιτία είναι η ορθοδοξία και οι Χριστιανοπατέρες για τον τρόπο που επέβαλαν τον Χριστιανισμό. 
Και επαναλαμβάνω αυτό που είναι ήδη γνωστό, ότι όλα τα επιτεύγματα του Αρχαίου Ελληνικού πολιτισμού, για τα οποία όλη η ανθρωπότητα τιμά τους προγόνους μας, έγιναν χωρίς Χριστό χωρίς ορθοδοξία.

Αλλά από τότε που μας επέβαλαν δια πυρός και σιδήρου Χριστό και ορθοδοξία ο Κωνσταντίνος η μάνα του η Ελένη, και οι Χριστιανοπατέρες, το Ελληνικό έθνος υπέστη την μεγαλύτερη γενοκτονία που διεπράχθη εις την Ευρώπη. 
Οι επιστημονικές και τεχνολογικές τους γνώσεις οδηγήθηκαν σε διαπόμπευση, κατασυκοφάντηση, και τελικώς στον ενταφιασμό τους, από τους (Άγιους) πατέρες της Εκκλησίας, για πάνω από 15 αιώνες, με τα γνωστά ''πίστευε και μη ερεύνα'' και ''απαρνήσου τα υλικά αγαθά και σώσε την ψυχή σου''. 

Έκανα αυτόν τον πρόλογο για να θέσω το ερώτημα με τα τόσα δεινά που έχουμε υποστεί από το χριστιανικό ιερατείο στέκει λογικό ακόμα να αγόμεθα και να φερόμεθα από τους δυνάστες μας. Να επιτρέπουμε στους Εβραιοχριστιανούς να ασκούν προσηλυτισμό στα σχολεία στα παιδιά μας σε αυτήν την εύπλαστη ηλικία. Να τα φοβίζουν με τις δεισιδαιμονίες τους, (κόλαση, δαίμονες, και με ένα θεό τιμωρό και αιμοβόρο κ.α.) να τα υποχρεώνουν σώνει και καλά σε προσευχή κάθε πρωί. Και μέσα στις αίθουσες τις εικόνες των Εβραίων του χριστιανισμού. 
Δυστυχώς ένα μεγάλο μέρος των Ελλήνων που το παίζουν και διαβασμένοι ξέχασαν τα μνημειώδη γραπτά που μας κληροδότησαν οι προγονοί μας, και αναγόρευσαν τις ραδιουργίες τις επιδιώξεις και τα παραμύθια των Εβραίων ως ιερά κείμενα. Μα τόσο κοκορόμυαλα άτομα έχουν αναλάβει την σύνταξη των προγραμμάτων για την διαπαιδαγώγηση των Ελληνοπαίδων. Εγώ ως Έλληνας θλίβομαι για την κατάντια τους. 

Ελπίζω στο μέλλον τα παιδιά μας να διδάσκονται ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ, και όχι τις θρησκευτικές παπάρες. 

Απευθύνομε σε σας κύριοι του υπουργείου Παιδείας και σας λέγω και εμείς περάσαμε από κατηχητικά, και υποστήκαμε την πλύση εγκεφάλου από τους παπάδες και τους θεολόγους, όμως χρησιμοποιώντας την κοινή λογική, καταφέραμε μετά τα μαθητικά χρόνια να απαλλαγούμε από τα πολλά ψέματα που μας φόρτωσαν. Σεις κύριοι, μετά τα μαθητικά σας χρόνια δεν διαβάσατε άλλο βιβλίο να πάρετε και μια άλλη γνώμη. Zείτε στην Ελλάδα και είστε Ορθόδοξoι χριστιανοί, αν ζούσατε στην Αραβία θα ήσαστε μουσουλμάνοι, αν ζούσατε στις Ινδίες θα ήσαστε ινδουιστές, αν ζούσατε στη Κίνα θα ήσαστε βουδιστές, κ.ο.κ. αν ρωτήσεις τον Χριστιανό ή το Μουσουλμάνο, ή τον Ινδουιστή, ή τον Βουδιστή, πια είναι η πραγματική θρησκεία, τότε ο καθένας θα υποδείξει την δικιά του. Εσείς μπορείτε να μας πείτε πια είναι η πραγματική θρησκεία. Για εμένα που δεν αποδέχομαι καμία, δεν έχω πρόβλημα με την συνείδηση μου, εσάς τι σας λέει η συνείδηση σας; 

Πιστεύετε τα θρησκευτικά παραμύθια, για κόλαση, παράδεισο, μετά θάνατο ζωή, γκάστρωμα με τον κρίνο, τα σκηνοθετημένα θαύματα, τα παραμύθια του Μωυσή κ.λ.π. Ή μήπως οι πολιτικές σκοπιμότητες είναι η αιτία να τραβάτε τον δρόμο του θρησκευόμενου, και μας οδηγείτε και πάλι στον σκοταδιστικό μεσαίωνα. Εκεί που για 1000 χρόνια βολόδερνε η ανθρωπότητα, γιατί του έλεγαν κάποιοι «μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι». Ή «πίστευε και μη ερεύνα». Ή «απαρνήσου τα υλικά αγαθά και σώσε την ψυχή σου». κ.α. Το φως που εξέπεμψε ο Ελληνικός πολιτισμός, και το είδε όλη η ανθρωπότητα σεις δεν το είδατε, δεν σας συνεπήρε. Την χώρα που γέννησε την δημοκρατία, τον διαλογισμό, τις επιστήμες τις τέχνες, την βάζετε στην άκρη. Και προβάλετε την χώρα των Εβραίων, που την μυθολογία της το παπαδαριό την έκανε θρησκεία. Αυτό το πάνθεον των σοφών και ενδόξων προγόνων μας το καπέλωσαν με τον Μωυσή. 

Εσείς που σας έχουν ορίσει να μελετάτε και να συντάσσεται τα προγράμματα εκπαίδευσης των νέων κυρίως στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση που είναι και η πιο εύπλαστη ηλικία, με πια κριτήρια ενεργείτε; Μήπως με ότι σας επιβάλουν οι Βυζαντινολάτρες σκοταδιστές του μεσαίωνα; Γιατί δεν αντιγράφετε τι κάνουν οι χώρες που προηγούνται από μας; Όπως η Γαλλία, οι σκανδιναβικές χώρες. κ.α. δυστυχώς έχουμε καταντήσει να είμαστε το Ιράν της Ευρώπης. 
Κύριοι είστε συνυπεύθυνοι. Γιατί με τις αποφάσεις σας παρακάμπτετε το φως, και προωθείτε τον μεσαιωνικό σκοταδισμό.
                   * ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ !!
                                               Design & Hosting by : https://foxhost.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου