Δευτέρα, 21 Μαΐου 2018

Ξεφτιλίζει το δικό μας παπαδαριό το ελεεινό που ενδιαφέρεται για την τσεπούλα και την ρεμούλα του, και ακμαία παλεύει για την χώρα και τον λαό του !


Δεν συνηθίζω να βρίζω άσκοπα και να χαλώ τον λόγο μου !

1. Βρείτε μου έναν Ορνιθόδοξο Παπά με τόσο ζήλο και πάθος να αγωνίζεται για την Ελλάδα και τον Ελληνικό ΛΑΟ ; 

2. Δηλώνει πάνω απ΄όλα ο Εβραϊκός Λαός - πιο εθνικιστής δεν γίνεται - και ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ! 

3. Δείτε τι λέει: Ότι και την βοήθεια του Θεού έχει δόξα τω Θεώ και κάνει τα σήματα των χριστιανών και του ισλάμ, με άλλα λόγια ξεκάθαρα το λέει ο άνθρωπος ότι ελέγχουμε τις θρησκείες σας και τον Θεό σας και είναι φυσικό να έχουμε την βοήθεια του ! 

4. Οι ίδιοι μας έδωσαν "Όταν φας στο ένα μάγουλο γύρνα και το άλλο" και οι ίδιοι κράτησαν "οφθαλμών αντί οφθαλμού" ποιος θα νικήσει ; Εννοείται πως αυτός που δεν είναι πρόβατο να τρώει φάπες όπως κάνουμε εμείς ! Μπράβοτου !

5. Πάνω απ' όλα οι Εβραίοι, τι λέει ; Πάνω απ΄όλα η Πατρίδα μας και μετά η ειρήνη και αγάπες και λουλούδια ! Μπράβο ένας μαχητής Ιερέας ! Τι μας λέει όμως ξεκάθαρα, ότι ο Θεός τους και η θρησκεία τους υπηρετούν πιστά τα συμφέροντα του έθνους τους επι της γης, και ΟΧΙ επι των ουρανών μετά θάνατον ! 

Ξεφτιλίζει το δικό μας παπαδαριό το ελεεινό που ενδιαφέρεται για την τσεπούλα και την ρεμούλα του, και ακμαία παλεύει για την χώρα και τον λαό του ! Εχθρός είναι ! .... Να τον σέβεσαι όμως όταν είναι εξυπνότερος από σένα και να μαθαίνεις από αυτόν ! Πόσο θα ήθελα να έχω στην Πατρίδα μου τέτοιους Ιερείς πολεμιστές και ΟΧΙ τσαρλατάνους της αγάπης !

5. Με απλά λόγια τώρα καταλάβατε γιατί οι Εβραίοι κυβερνούν τον κόσμο ; 

Γιατί έχουμε αυτούς για Ιερείς πολεμιστές με αρχή Δια και ΟΧΙ ρασοφόρους κοιλαράδες με στριγκάκια όπως οι δικοί μας ! 

                                      ΓΛΥΚΟΜΙΛΗΤΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑΛΟΥΚΟΥΜΗΣ.

ΦΡΙΖΗΣ: 

(αποκαλύπτει τι πραγματικά πιστεύουν οι εβραίοι για τους μη εβραίους...) 

- "Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ..." 

- "ΟΤΑΝ ΘΑ ’ΡΘΕΙ … Ο Μ Ε Σ Σ Ι Α Σ … ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ…"!!! 

(οι εβραίοι ποτέ δεν πίστεψαν ότι ο Χριστός είναι ο Μεσσίας... Ακόμα περιμένουν τον δικό τους Μεσσία ... δηλαδή τον Αντίχριστο...)
                   * ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ !                                      Design & Hosting by : https://foxhost.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου