Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018

EΡEYNEΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΞΟΜΕΙΩΤΙΚΗ ΣΧΗΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ & ΤΙΣ ΣΥΧΝ/ΤΕΣ ΤΗΣ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΣΦΑΙΡΩΝ.....ΑΠΟ ΤΟ 2007 ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΩΝ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΩΜΑΛΙΩΝ..


ΓΑΤΑΚΙΑ. 😉 ΚΟΝΤΕΥΕΤΕ... ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΦΤΑΣΑΤΕ.... 

ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΟΥ ΧΑΡΙΤΟΛΟΓΩ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ: ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΩΣ OI EΡEYNEΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΞΟΜΕΙΩΤΙΚΗ ΣΧΗΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΣΦΑΙΡΩΝ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΩΝ ΠΟΥ ΑΠΤΟΝΤΑΙ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΛΟΓΙΑΣ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2007 ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΩΝ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΩΜΑΛΙΩΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ. ΕΔΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ. ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ!. 

Μια πρόσφατη ανακάλυψη στην τεχνολογία υψηλής εστίασης εστιασμένης υπερηχογραφίας (HIFU) έχει αποδείξει τη χρήση της ως αποτελεσματική θεραπεία του καρκίνου. Μια πολυεθνική ερευνητική ομάδα από την Κίνα ανέπτυξε έναν ημι-κλειστό, μετασχηματιστή σφαιρικής κοιλότητας που μπορεί να παράγει ένα εστιασμένο, πεπερασμένο κύμα πεδίου με εστιακή περιοχή κλίμακας υποεμβέλειας και εξαιρετικά υψηλή ένταση υπερήχων. Ο μορφοτροπέας σφαιρικής κοιλότητας φαινόταν να παράγει αυστηρότερες εστιακές περιοχές και μεγαλύτερο πλάτος πίεσης σε σύγκριση με τον παραδοσιακό κοίλο σφαιρικό μετατροπέα. Οι ερευνητές είπαν ότι το επίπεδο έντασης που παράγεται από το νέο σχεδιασμό του μετατροπέα μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές βελτιώσεις στη θεραπεία HIFU. Τα ευρήματα δημοσιεύθηκαν στην Εφημερίδα της Εφαρμοσμένης Φυσικής. 

Το HIFU είναι μια μη επεμβατική, στοχοθετημένη θεραπεία που χρησιμοποιεί ηχητικά κύματα για την εξάλειψη των καρκινικών κυττάρων. Το HIFU χρησιμοποιεί έναν υπερηχητικό μορφοτροπέα για τη μετατροπή των ηλεκτρικών σημάτων σε ηχητικά κύματα και στη συνέχεια συμπυκνώνει τον υπέρηχο σε μια μικρή εστιακή περιοχή για να αυξήσει τη θερμοκρασία σε πάνω από 65 δισεκατομμύρια Κελσίου, καταστρέφοντας έτσι τα καρκινικά κύτταρα στη διαδικασία χωρίς να προκαλούν βλάβη στους περιβάλλοντες ιστούς. Η τεχνική λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως η εστίαση του ηλιακού φωτός μέσω ενός φακού, ο οποίος βοηθά στην εξάλειψη των κυττάρων που προκαλούν ασθένεια. 

Το HIFU μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εναλλακτική λύση στις παραδοσιακές θεραπείες για τον καρκίνο, όπως η χημειοθεραπεία και η χειρουργική επέμβαση. 

Τα ηχητικά κύματα αποδείχθηκαν βιώσιμη θεραπεία του καρκίνου σε διάφορες μελέτες. 
Η εστιασμένη με υπερηχοτομή θεραπεία υψηλής έντασης αποδείχθηκε μια πολύ αποτελεσματική θεραπεία καρκίνου σε διάφορες μελέτες και κλινικές δοκιμές. 

Για παράδειγμα, οι ερευνητές του Πανεπιστημιακού Κολεγίου Νοσοκομείου στο Λονδίνο εξέτασαν 625 άνδρες με καρκίνο του προστάτη και διαπίστωσαν ότι το 93% των ασθενών που υποβλήθηκαν μόνο σε HIFU παρέμεινε χωρίς καρκίνο πέντε χρόνια μετά τη θεραπεία, χωρίς να απαιτείται χειρουργική επέμβαση ή ακτινοθεραπεία. Τα δεδομένα έδειξαν επίσης ότι μόνο ένα έως δύο τοις εκατό των ασθενών που είχαν HIFU θεραπεία υπέστησαν μακροχρόνια ακράτεια ούρων, σε σύγκριση με το 10 έως 20% των ασθενών που είχαν χειρουργική επέμβαση. Επιπλέον, μόνο το 15% των ασθενών στην ομάδα HIFU ανέπτυξε στυτική δυσλειτουργία σε σύγκριση με 30 έως 60% των χειρουργικών ασθενών. 

"Τα αποτελέσματα αυτής της μελέτης είναι εντυπωσιακά και έχουν τη δυνατότητα να μετατρέψουν τη θεραπεία του καρκίνου του προστάτη για πολλούς άνδρες στο μέλλον. Είναι μια εξαιρετικά συναρπαστική τεχνολογία και τα αποτελέσματα αυτά δείχνουν ότι στους άνδρες που διαγνώστηκαν νωρίς με εξετάσεις αίματος για αντιγόνο του προστάτη (PSA), αυτή η στοχευμένη θεραπεία θα μπορούσε να είναι τόσο αποτελεσματική όσο η χειρουργική επέμβαση για την απομάκρυνση ολόκληρου του προστάτη ή της ακτινοθεραπείας και προκαλούν πολύ λιγότερες παρενέργειες " δήλωσε ο συν-συγγραφέας της μελέτης Tim Dudderidge. 

Τα ευρήματα παρουσιάστηκαν σε ετήσια συνάντηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ουρολογίας στο Μόναχο της Γερμανίας. 

Μια βρετανική κλινική δοκιμή που χρηματοδοτήθηκε από το Συμβούλιο Ιατρικών Ερευνών έχει επίσης διαπιστώσει ότι το 95% των ασθενών που υποβλήθηκαν σε θεραπεία με HIFU για καρκίνο του προστάτη παρέμεινε χωρίς καρκίνο 12 μήνες μετά τη θεραπεία. Οι ερευνητές διαπίστωσαν επίσης ότι κανένας από τους ερωτηθέντες δεν υπέστη ακράτεια ούρων κατά τη διάρκεια της περιόδου παρακολούθησης. 

Μια άλλη καινοτομία του ήχου κύματος για να προσέξετε 
Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου της Αλμπέρτα στον Καναδά έχουν αναπτύξει μια νέα τεχνική που χρησιμοποιεί εστιασμένα ηχητικά κύματα για να ενεργοποιήσουν μικρά σωματίδια γνωστά ως νανοτεμάχια. Σύμφωνα με τους ερευνητές, η νέα τεχνική ήταν τόσο ακριβής όσο η χρήση βελόνων στη βιοψία. 

"Με λίγη ενέργεια υπερήχων, τα νανοσωματίδια μετατρέπονται σε μικροφυσαλίδες. Αυτό είναι σημαντικό επειδή ο υπέρηχος μπορεί πραγματικά να ταλαντεύει αυτές τις μικροφυσαλίδες. Οι μικροφυσαλίδες απορροφούν την ενέργεια υπερήχων και στη συνέχεια δρουν σαν γάντια του μποξ για να τρυπήσουν τα κύτταρα του όγκου και να χτυπήσουν μικρά κυστίδια. Αυτό μας οδήγησε στην ανίχνευση ορισμένων γονιδίων που ήταν ενδεικτικά της επιθετικότητας του όγκου. Αυτό είναι δυνητικά πολύ ισχυρό. Μπορείτε να πάρετε ένα γενετικό χαρακτηριστικό του όγκου, αλλά το κάνετε σχετικά μη επεμβατικά », δήλωσε ο καθηγητής μηχανικής Roger Zemp. 

Τα ευρήματα δημοσιεύθηκαν στο περιοδικό Cancer Research. 

Χρήση και Αποτελέσματα

Από το έτος 2008 που εκδόθηκε σε πρώτη παγκόσμια κυκλοφορία η ΑΥΞΟΜΕΙΩΤΙΚΗ ΣΧΗΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ από την εταιρία μας, πέραν της ιστορικής, πολιτιστικής και μουσικοσυνθετικά καινοτομικής της αξίας στον τομέα της μουσικής επιστήμης, διαδραματίζονται σοβαρότατες εξελίξεις ιδιαίτερα στον τομέα της ιατρικής επιστήμης για τις θεραπευτικές ιδιότητες αυτής της μουσικής.
Λόγω του ότι η ΑΥΞΟΜΕΙΩΤΙΚΗ ΣΧΗΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ είναι η επί 2600 έτη χαμένη ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΣΦΑΙΡΩΝ που, κατά την παράδοση και τις αρχαίες Ελληνικές καταγραφές, είναι γνωστό ότι ο Πυθαγόρας θεράπευε με αυτήν πολλές ασθένειες και ψυχικά νοσήματα, είναι επόμενο να διαδραματίζονται εξελίξεις και στον τομέα ερευνών της ιατρικής επιστήμης με τη μουσική αυτή.
Εδώ μπορείτε να ενημερωθείτε για αυτές τις εξελίξεις και ελπίζουμε τα ιατρικά αποτελέσματα της σπουδαιότατης αυτής μουσικής ανακάλυψης από το μουσικοσυνθέτη κο Νικόλαο Βαργεμέζη να είναι ευεργετικά για όλη την ανθρωπότητα.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2008.
Μετά το Παγκόσμιο Ιατρικό Συνέδριο της Ε! ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ που πραγματοποιήθηκε στην Ερέτρια (15-21/06/2008) με πρωτοβουλία δύο Ρωσικών πανεπιστημίων ιατρικής (Μόσχας - Ακαδημίας Νοβοσιμπίρσκ) υπό την Αιγίδα του πανεπιστημίου ιατρικής Ιωαννίνων, όπως ενημέρωσε ο Πρέσβης της Ρωσικής κυβέρνησης στην Ελλάδα, οι συχνότητες της ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΣΦΑΙΡΩΝ - ΑΥΞΟΜΕΙΩΤΙΚΗΣ ΣΧΗΜΑΤΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ βρίσκονται ήδη προς χρήση στο Ρωσικό κράτος από τουλάχιστον 200 Ψυχιάτρους στα εργαστήριά τους, καθώς και στην Ανώτατη Στρατιωτική Ιατρική Σχολή της Μόσχας που, καθόσον χρόνο γίνονται τα μαθήματα στη σχολή, οι ήχοι αυτοί ακούγονται χαμηλά ως ηχητικό υπόστρωμα (χαλί), διότι βοηθά στην πνευματική ευεξία των ιατρών φοιτητών.
Αυτό έγινε, γιατί μετά από κάποια χρόνια έρευνας στη χώρα μας με τις συχνότητες αυτές, είχαμε θετικά αποτελέσματα στον τομέα της ψυχιατρικής.
Στο συγκεκριμένο συνέδριο κλήθηκε να μιλήσει ο κος Ιπποκράτης Δάκογλου ο οποίος τιμήθηκε με βραβείο για την μαθηματική τεκμηρίωση της ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΣΦΑΙΡΩΝ.
Την περίληψη της ομιλίας του κου Ιπποκράτη Δάκογλου στο συνέδριο για την ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΣΦΑΙΡΩΝ μπορείτε να διαβάσετε εδώ.
Ωστόσο νεότερα αποτελέσματα από την Ρωσία παρουσιάστηκαν στο νέο ιατρικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε πάλι στη χώρα μας το επόμενο έτος. 

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2009.
Μετά από αίτημα του διεθνούς φήμης και παγκόσμιας αναγνώρισης Δανού μαέστρου Sir Henrik Jul Hansen προς τον Έλληνα μουσικοσυνθέτη κο ΝΙΚΟΛΑΟ Μ. ΒΑΡΓΕΜΕΖΗ, για διδασκαλία και δημόσια εκτέλεση του νέου πρωτότυπου παγκόσμια μουσικού συστήματος σύνθεσης ΑΥΞΟΜΕΙΩΤΙΚΗ ΣΧΗΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ, όπως επίσης και της ΚΥΚΛΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ, (μουσικού συμφωνικού έργου που ειδικά συνθέθηκε από το μουσικοσυνθέτη ΝΙΚΟΛΑΟ Μ. ΒΑΡΓΕΜΕΖΗ σύμφωνα με τους κανόνες της ΑΥΞΟΜΕΙΩΤΙΚΗΣ ΣΧΗΜΑΤΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ - ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΣΦΑΙΡΩΝ), δόθηκε από το μουσικοσυνθέτη το ελεύθερο, μέσω της δισκογραφικής μας εταιρίας Vernal Μusic, προς μια μερική και επιμέρους διδασκαλία σε Αμερικάνικες τάξεις των σχολείων και Πανεπιστημίων της Καλιφόρνιας, στο Λος Άντζελες, ενώ έγινε πρόταση, δημόσια εκτέλεση και παρουσίαση της Κυκλικής Συμφωνίας να συμπεριληφθεί στη νέα κυκλοφορία στην Αγγλική έκδοση του CD-ROM με τίτλο ΑΥΞΟΜΕΙΩΤΙΚΗ ΣΧΗΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ (AUGMEDIMIN SCHEMATIC MUSIC).

Το θέμα βρίσκεται σε εξέλιξη για την ιδιαίτερου χαρακτήρα ενορχήστρωση για κλασσική Συμφωνική ορχήστρα, είτε με το Συγκερασμένο σύστημα είτε με το γνωστό παγκόσμια ως Πυθαγόρειο σύστημα, ώστε να μπορέσει να αποδοθεί από μεγάλες Συμφωνικές ορχήστρες των Η.Π.Α, όπως αυτές που αναγράφονται σε ένα σύντομο βιογραφικό του μαέστρου Sir Henrik Jul Hansen.
(Σπούδασε διεύθυνση ορχήστρας στη Βασιλική Μουσική Ακαδημία της Δανίας, στη Βασιλική Μουσική Ακαδημία της Σουηδίας και στη Βασιλική Μουσική Ακαδημία του Λονδίνου. Έχει λάβει πολλές διεθνείς διακρίσεις και έχει αποκτήσει διεθνές κύρος. Διευθύνει τη Συμφωνική ορχήστρα του Merced, την ορχήστρα Μπαλέτου του Σακραμέντο, την Gold Country ορχήστρα του Σακραμέντο, καθώς επίσης τη Συμφωνική ορχήστρα των Καμελιών (Camellia Symphony), τις χορωδίες στα φεστιβάλ των Τhe Mother Lode και την ορχήστρα των φίλων της μουσικής των Τhe Mother Lode).

ΙΟΥΝΙΟΣ – ΙΟΥΛΙΟΣ 2009.
Στο Παγκόσμιο Ιατρικό Συνέδριο της ΣΤ! ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ, με θέμα: ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚEΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚEΣ ΛYΣΕΙΣ – ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚHΣ, που πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι στην Αθήνα – Ανάβυσσος (29/06/ – 4/07/2009), με πρωτοβουλία δύο Ρωσικών πανεπιστημίων ιατρικής (Μόσχας - Ακαδημίας Νοβοσιμπίρσκ) υπό την Αιγίδα του πανεπιστημίου ιατρικής Ιωαννίνων, ανακοίνωσε ο Πρέσβης της Ρώσικης κυβέρνησης στην Ελλάδα, πως κατόπιν νομοθετικού διατάγματος της Ρώσικης κυβέρνησης, οι συχνότητες της ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΣΦΑΙΡΩΝ - ΑΥΞΟΜΕΙΩΤΙΚΗΣ ΣΧΗΜΑΤΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ βρίσκονται επίσημα πια σε χρήση σε όλη την Α/θμια και Β/θμια εκπαίδευση του Ρωσικού κράτους.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2009.
Στην Εκδήλωση - Διάλεξη που πραγματοποιήθηκε στις 30/9/2009 στις σχολές ΙΕΚ ΩΜΕΓΑ στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς μας, με θέμα: ΚΟΣΜΙΚΗ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΑ - ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΞΟΜΕΙΩΤΙΚΗ ΣΧΗΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ (Η ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΣΦΑΙΡΩΝ), ανακοινώθηκε, πως η ΑΥΞΟΜΕΙΩΤΙΚΗ ΣΧΗΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ και το μουσικό συμφωνικό έργο ΚΥΚΛΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ βρίσκονται σε χρήση και στον τομέα της κλινικής ιατρικής έρευνας της ψυχοπαθολογίας στη χώρα μας αλλά και στην πιο εξειδικευμένη επιπλέον έρευνα των νευρώνων του ανθρώπινου εγκεφάλου, υπό την προσωπική επιμέλεια και καθοδήγηση του κου Νικόλαου Μ. Βαργεμέζη, ανοίγοντας έτσι η ΑΥΞΟΜΕΙΩΤΙΚΗ ΣΧΗΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ένα δρόμο για δύο νέες κατ' ουσία παν-επιστήμες, την ΚΟΣΜΙΚΗ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΑ και την ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ με κατ' επέκταση στόχο τη θεμελίωση της ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΣΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι κατόπιν και των τελευταίων επιστημονικών ερευνών στο Cern για την αντιύλη και τον αιθέρα, η ΑΥΞΟΜΕΙΩΤΙΚΗ ΣΧΗΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ αποδεικνύει με την κατασκευαστική της δομή επιστημονικώς πια την ύπαρξη του αρχαίου Ελληνικού ''Κοσμικού Αιθέρα''. 
Όλη η δημιουργία του σύμπαντος κόσμου έγινε κατόπιν ενός μουσικού σχεδίου και, όλο το σύμπαν αποτελεί μια μεγάλη ''μουσική συμφωνία'' που απαρτίζεται από τις νότες αυτού του μουσικού σχεδίου.
Το σχέδιο αυτώ καθ' αυτώ, είναι ακριβώς, η κατασκευαστική δομή της ΑΥΞΟΜΕΙΩΤΙΚΗΣ ΣΧΗΜΑΤΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ του Νικόλαου Μ. Βαργεμέζη.
Επιπρόσθετα σας γνωστοποιούμε ότι η κοσμολογία του Ορφέα είναι η μόνη γνήσια καταγραφή στην ιστορία της ανθρωπότητας για τον τρόπο δημιουργίας του σύμπαντος κόσμου και το γνωστό Big Bang, ως κοσμολογική θεωρία, αποτελεί πια παρελθόν ως ένα ανυπόστατο ψεύδος, αν και ακόμα συνεχίζει να διδάσκεται στα σχολεία, στις ακαδημίες και στα πανεπιστήμια του κόσμου ως αληθινή θεωρία.
Η Πυθαγόρεια προσαρμογή της Ορφικής κοσμολογίας στις θετικές επιστήμες, δηλαδή η μετατροπή της αφηρημένης φιλοσοφίας στο επιστητό, (σε θετικές επιστήμες) και, η ανακάλυψη της ΑΥΞΟΜΕΙΩΤΙΚΗΣ ΣΧΗΜΑΤΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, οδήγησαν σ' αυτή την απόλυτη γνώση. 

Τώρα γνωρίζουμε την χαμένη επί 5000 και πλέον χρόνια αλήθεια και οι μουσικο-μαθηματικές αποδείξεις για την ύπαρξη του αιθέρος και την πραγματική κατασκευή του σύμπαντος είναι αδιαμφισβήτητες και ακράδαντες.
Είμαστε επίσης περήφανοι, γιατί επιστημονικές εργασίες και έρευνες σπουδαίων επιστημόνων σε όλους τους κλάδους των επιστημών μας δικαιώνουν και αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε με απαράμιλλο ζήλο να προσφέρουμε αυτή την απόλυτη γνώση σε όλους εσάς. Δείτε εδώ.
Εκτός των ανωτέρω, αλλά και των τελευταίων αστρονομικών αποτελεσμάτων με την εύρεση των 2 άγνωστων πλανητών του Ηλιακού μας συστήματος από την ΝΑΣΑ, σύμφωνα με το πλανητικό σχέδιο του πυθαγόρειου Φιλολάου, όπως τους διατυπώθηκαν οι θέσεις των πλανητών κατόπιν των τελειοποιημένων πια μαθηματικών αποδείξεων της ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΣΦΑΙΡΩΝ, καθώς και τις διαπιστώσεις ότι όλα τα άπειρα πλανητικά συστήματα της δημιουργίας του σύμπαντος και οι τροχιές των δορυφόρων τους ακολουθούν τον παγκόσμιο μουσικο-μαθηματικό νόμο της ΑΥΞΟΜΕΙΩΤΙΚΗΣ ΣΧΗΜΑΤΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, αποδεικνύεται ότι ο νόμος των αποστάσεων των πλανητών των Bode και Titius, που χρησιμοποιεί η αστροφυσική επιστήμη σήμερα για μετρήσεις, είναι αβάσιμος και εσφαλμένος.

Ακολουθώντας τον παγκόσμιο μουσικο-μαθηματικό νόμο της ΑΥΞΟΜΕΙΩΤΙΚΗΣ ΣΧΗΜΑΤΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ με το χρυσό αριθμό Φ, παρέχεται μια καλύτερη προσέγγιση για τις αποστάσεις των πλανητών από τον Ήλιο μας, από ότι ο εμπειρικός και εσφαλμένος τύπος των Bode και Titius. 
Παρατηρείστε ακόμα τα στοιχεία για τις τροχιές του Jovial συστήματος δορυφόρων, καθώς και τους δορυφόρους του Ουρανού. Από τις αστρονομικές παρατηρήσεις αυτών μπορούμε εύκολα να διακρίνουμε τις αναλογίες των αποστάσεων από κάθε ζεύγος γειτονικών δορυφόρων. 
Οι αναλογίες της Europa προς την Ιο καθώς και του Ganymede προς την Europa είναι κοντά στον αριθμό της χρυσής τομής, Φ. Το ίδιο συμβαίνει και με τις αναλογίες των δορυφόρων του Ουρανού. Οι αναλογίες του Titania με τον Umbriel και της Kallisto με τον Ganymede προσεγγίζουν την √ 3 και οι αναλογίες των δορυφόρων Ariel / Miranda και Umbriel / Ariel προσέγγιζουν την √ 2. 

Οι πρόσφατες αστρονομικές παρατηρήσεις καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι για τις μικρότερες αποστάσεις, 100.000 έως 300.000 χλμ., κυριαρχεί η √ 2, για τις ενδιάμεσες 400.000 -1.000.000, ο αριθμός Φ και για τις υψηλότερες από 1.000.000 km η τετραγωνική ρίζα του 3, δηλαδή ο αριθμός π. 
Παρατήρηση 1. 
Οι απόστάσεις των δορυφόρων του Δία από τον πλανήτη, χιλιόμετρα (km):
Io 421.600 
Europa 670.900 
Ganymede 1.070.000 
Kallisto 1.883.000 
Παρατήρηση 2. 
Οι αποστάσεις των δορυφόρων του Ουρανού από τον πλανήτη, χιλιόμετρα (km): 
Miranda 129.780 
Ariel 191.240 
Umbriel 265.970 
Titania 435.840 

Συμπερασματικές Παρατηρήσεις. 
Οι αναλογίες του χρυσού αριθμού Φ σύμφωνα με τον παγκόσμιο μουσικο-μαθηματικό νόμο της ΑΥΞΟΜΕΙΩΤΙΚΗΣ ΣΧΗΜΑΤΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, παίζουν σημαντικό ρόλο, όχι μόνο στις βιολογικές δομές, στις αποστάσεις των πλανητών και των δορυφόρων τους, αλλά και γενικά στη Φυσική, έτσι οι √ 2 και √ 3 παίζουν τον σημαντικότερο ρόλο στη δημιουργία του σύμπαντος κόσμου, τόσο στο μικρόκοσμο όσο και στο μακρόκοσμο.
Επιπρόσθετα, μπορείτε να δείτε και να μελετήσετε την για πρώτη φορά στην ιστορία των μαθηματικών καταγραφή όλων των αρχαίων Ελληνικών μονάδων μέτρησης μηκών και Κοσμικών – Συμπαντικών μονάδων σε σχέση με τον χρυσό αριθμό Φ. (Συμπεριλαμβάνεται σε γεωμετρική απεικόνιση ο καλούμενος Νεπέριος Αριθμός e = 2,71828…, όπως ακριβώς τον παρίσταναν οι αρχαίοι Έλληνες, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του αστρονόμου Κ. Χασάπη, που δεν τον γνωρίζουν ακόμα οι μαθηματικοί). Δείτε εδώ.

ΣΗΜΕΡΑ.
Ιατρικές εργασίες και έρευνες με την ΑΥΞΟΜΕΙΩΤΙΚΗ ΣΧΗΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ γίνονται παράλληλα στην Αμερική και στο Μεξικό και έχουμε θετικότατα και θεαματικά αποτελέσματα των κλινικών ερευνών για τη θεραπεία του καρκίνου και σοβαρών ψυχικών νοσημάτων.
Τα τελευταία χρόνια, ομάδα ιατρών ψυχολόγων εργάζεται συστηματικά με την ΑΥΞΟΜΕΙΩΤΙΚΗ ΣΧΗΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ και στη χώρα μας. Θα σας ενημερώσουμε για τα αποτελέσματα αυτών των ερευνών με δημόσιες ανακοινώσεις, συνέδρια και δημόσιες διαλέξεις τον κατάλληλο χρόνο.
           * ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ !                                                                       Design & Hosting by : https://foxhost.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου