Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018

20 ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ-ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΗΜΕΡΑ!! "Το κουβάρι της μνημονιακής κατοχής έχει αρχίσει ήδη να ξηλώνεται. Με τις πλάτες όλων μας θα γίνει γρήγορα και ολοκληρωτικά"


Μόλις διάβασα το κείμενο της συμφωνίας Τσίπρα-Ζάεφ. Μεταξύ άλλων το κείμενο αναγνωρίζει με σαφήνεια "μακεδονική γλώσσα" και παραπέμπει σχετικά στο άρθρο 7, το όποιο στην παρ 4 αναφέρει συγκεκριμένα ότι "...η επίσημη γλώσσα δεν έχει σχέση με τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό...". Ποια είναι η πονηριά εδώ. Προσέξτε μία πολύ σημαντική διευκρίνηση. Tο κείμενο δεν κάνει αναφορά σε "αρχαίο μακεδονικό πολιτισμό" αλλά σε "ελληνικό". Ως γνωστόν όμως οι Σκοπιανοί διαχωρίζουν μεταξύ αρχαίου ελληνικού και αρχαίου μακεδονικού πολιτισμού (!), θεωρώντας αυτά δύο διαφορετικά και ανεξάρτητα μεταξύ τους πράγματα. Λένε μάλιστα πως οι αρχαίοι Έλληνες αποκαλούσαν τους αρχαίους Μακεδόνες βαρβάρους και επικαλούνται βέβαια τον Δημοσθένη. Αυτό όμως σημαίνει πως η αναφορά σε "αρχαίο ελληνικό πολιτισμό" δεν συνιστά κατοχύρωση για την ελληνική πλευρά, αλλά αντίθετα , είναι βούτυρο στο ψωμί των Σκοπιανών, διότι αυτοί πολύ απλά θα συνεχίσουν να λένε "ναι βεβαίως, εμείς δεν έχουμε σχέση με τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό.

Με τον μακεδονικό έχουμε". Κατ' αυτόν τον τρόπο όμως η ελληνική πλευρά αναγνωρίζει, εμμέσως πλην σαφώς, διαχωρισμό ελληνικού και μακεδονικού πολιτισμού και παραδίδει πλήρη κληρονομικά ιστορικά δικαιώματα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς. Ιδού η παγίδα. Ένα δεύτερο σημαντικό σημείο είναι ότι αναγνωρίζει "μακεδονική ιθαγένεια". Το κράτος θα λέγεται "Βόρεια Μακεδονία" μεν, αλλά αναγνωρίζεται σαφώς "μακεδονική υπηκοότητα" , δηλαδή δια της πλαγίου ξεκάθαρη αναγνώριση μακεδονικής εθνότητας. Κατ’αρχάς πρόκειται όντως για νομικά διαφορετικές έννοιες. Αυτό όμως δεν επιτρέπει διαφορετικές ερμηνείες και αυταπάτες. Οι Σκοπιανοί προσπαθούν να κατασκευάσουν εθνολογική ταυτότητα μέσα από την ύπαρξη κράτους, θεωρώντας ότι το κράτος de facto ορίζει έθνος. Προσπαθούν δηλαδή αυτοδικαίως και αυταπόδεικτα να τεκμηριώσουν και να καθορίσουν έθνος ως παράγωγο του κράτους και άρα ο πολίτης ή υπηκόος του θα είναι κατά συνέπεια και Μακεδόνας τω έθνος. Ουσιαστικά λοιπόν το όνομα της σύνθετης ονομασίας συνιστά πρόσχημα πέρα από την ουσία του Σκοπιανού ζητήματος. Ποιο είναι το επιχείρημα του Τσίπρα (τον ακούω τώρα στην ΕΡΤ). Μας λέει ότι 140 χώρες του κόσμου τους αναγνώρισαν ως Μακεδονία και άρα δεν δώσαμε, αλλά πήραμε. Ναι, αλλά κανένα κράτος του κόσμου δεν έχει αναγνωρίσει μέχρι σήμερα μακεδονική εθνότητα και μακεδονικό έθνος. Αυτό έρχεται να το κάνει για πρώτη φορά και μπροστά από όλους η Ελλάδα σήμερα με αυτή την συμφωνία!
______________________________________________________


Τα Σκόπια ως αντιπερισπασμός για να περάσουν στα μουλωχτά τα πολύ χειρότερα.
Αν ήσασταν η συμμορία Τσίπρα που κυβερνά μια χώρα υπό κατοχή και έχετε εντολές να περάσετε από το κοινοβούλιο την εκχώρηση ολόκληρης της περιουσίας των Ελλήνων στους δανειστές χωρίς να το αντιληφθούν οι πολίτες, τι θα κάνατε; Αντιπερισπασμό! Θα βάζατε τον κόσμο να συζητά για τα Σκόπια, την ίδια ώρα που οι συμμορίες του κοινοβουλίου θα περνούσαν αθόρυβα ένα νέο «σχέδιο δανειακής σύμβασης» πολύ χειρότερο από όλα τα προηγούμενα.

Είναι προτιμότερο για την κυβέρνηση και τις υπόλοιπες συμμορίες του κοινοβουλίου να ξεσκίζονται για την ονοματοδοσία των Σκοπίων, παρά να αντιληφθεί ο μέσος πολίτης το μέγεθος του πραξικοπήματος που επιχειρείται με τη συνδρομή συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης. Το δε πραξικόπημα είναι τόσο ειδεχθές, που ακόμη και η Επιστημονική Υπηρεσία της Βουλής αναγκάστηκε να προειδοποιήσει ότι δεν νοείται «κύρωση σχεδίων σύμβασης».

Όμως μην ανησυχείτε. Κανένας δεν πρόκειται να σας το επισημάνει. Κανένας μνημονιακός, ή αντιμνημονιακός δεν θα σας πει πόσο αδιανόητη είναι η «κύρωση σχεδίων σύμβασης».
Κι επομένως όποια σύμβαση έχει κυρωθεί ως «σχέδιο» είναι παντελώς άκυρη. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια άλλη κυβέρνηση, δημοκρατική, πατριωτική και μια δίωξη εναντίον του πολιτικού συστήματος για την διάπραξη Εσχάτης Προδοσίας. Και σβήνουν τα πάντα. Όλα τα μνημόνια, όλα τα χρέη, όλες οι δεσμεύσεις σε βάρος της χώρας. 

Και είναι τόσο κατάφωρα αδιανόητη η «κύρωση σχεδίων σύμβασης», που κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτε εναντίον μιας κυβέρνησης που θα αποφασίσει να τα σβήσει και να τα ξηλώσει όλα. Πάντα προς όφελος της μεγάλης πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών.

Δεν πρέπει λοιπόν με κανένα τρόπο να αντιληφθεί τη δύναμη που διαθέτει ο Έλληνας πολίτης. Όχι μόνο απέναντι στους εγχώριους δυνάστες του, αλλά και έναντι των ξένων κέντρων που του επέβαλαν ένα ιστορικά πρωτοφανές καθεστώς κατοχής, εκποίησης και γενοκτονίας. 

Άστον λοιπόν να τρώγεται με την ονοματοδοσία των Σκοπίων.

Άστον να νομίζει ότι η αναγνώριση των Σκοπίων ως «βόρεια Μακεδονία» είναι κάτι πολύ πιο σοβαρό από την εκχώρηση ολόκληρης της χώρας στους δανειστές με τρόπο πολύ χειρότερο από εκείνον που απαίτησαν οι δανειστές την εποχή των «δανείων της ανεξαρτησίας» το 1824. Άστον να νομίζει ότι με την εκχώρηση του ονόματος στο Σκόπια τελείωσαν όλα. Το παιχνίδι χάθηκε. 

Άστον να νομίζει ότι δεν μπορεί μια άλλη δική του κυβέρνηση να ανατρέψει την προσβλητική για την ιστορία, τις παραδόσεις και τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας επαίσχυντη συμφωνία αναγνώρισης των Σκοπίων. Άστον να νομίζει ότι τυχόν ανατροπή της αναγνώρισης από μια νέα κυβέρνηση θα φέρει την Ελλάδα αντιμέτωπη με τις 140 χώρες που τα έχουν αναγνωρίσει.

Άλλωστε η ομερτά των συμπολιτευομένων και των αντιπολιτευομένων, καθώς η συστηματική βλακεία που καλλιεργείται από τους ανεκδιήγητους ξερόλες της δημοσιοκαφρίλας, έχει αναλάβει όλα τα υπόλοιπα. 

Ασχοληθείτε λοιπόν με την ονοματοδοσία των Σκοπίων κι αφήστε ήσυχη τη Βουλή να κυρώσει την ολοκλήρωση της μνημονιακής κατοχής. Αφήστε την ήσυχη να θεσμοθετήσει τη δυνατότητα να υπογράφουν μνημόνια και δανειακές συμβάσεις ιδιωτικοί φορείς σαν το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας – για την επερχόμενη νέα ανακεφαλαιοποίηση των συστημικών τραπεζών – και την Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας για την «αξιοποίηση» του συνόλου της περιουσίας των Ελλήνων.

Χωρίς πλέον να είναι αναγκαία η κύρωσή τους ακόμη κι ως «σχέδια» από την Βουλή, αλλά πάντα με υπόχρεο το κράτος. Δηλαδή τον Έλληνα πολίτη.

Μην τολμήσετε να χρησιμοποιήσετε την κοινή λογική. Μην τολμήσετε να σκεφτείτε ότι η πράξη αναγνώρισης των Σκοπίων από την κυβέρνηση Τσίπρα είναι παντελώς άκυρη. Ότι δεν έχει κανένα, μα κανένα νόημα. Ότι δεν έχει καμιά νομότυπη συνέπεια, ούτε εντός, ούτε εκτός χώρας. Αρκεί να προχωρήσει η δίωξη για Εσχάτη Προδοσία για όλες τις εσχατοπροδοτικές πράξεις που ήδη ενέχεται και προβλέπει ο ισχύον Ποινικός Κώδικας. 

Άλλωστε ακόμη κι αν η κυβέρνηση Τσίπρα δεν είχε διαπράξει απανωτές εσχατοπροδοτικές πράξεις, που σήμερα ομολογούν ακόμη και οι Επιστημονικοί φορείς του κράτους, η αναγνώριση των Σκοπίων με οιοδήποτε όνομα είναι μια μονομερής πράξη της χώρας μας. Έτσι προβλέπει το διεθνές δίκαιο.
Επομένως, μπορεί να ανατραπεί από μια άλλη μονομερή πράξη μιας νέας κυβέρνησης της Ελλάδας. Η αναγνώριση μπορεί να αντιστραφεί οποιαδήποτε στιγμή στο μέλλον από μια νέα κυβέρνηση χωρίς κανενός είδους νομικές επιπλοκές. Θυμηθείτε ότι το έχει κάνει ήδη η κυβέρνηση της Σερβίας, όταν στις αρχές του 2017 έπαψε μονομερώς να αναγνωρίζει πλέον τα Σκόπια ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας». Είδατε να επέρχεται η συντέλεια του κόσμου για την Σερβία; 

Ας σοβαρευτούμε λοιπόν κι ας σκεφτούμε λογικά. Ποιος σ’ ολόκληρο τον κόσμο θα τολμήσει να διαμαρτυρηθεί εναντίον της Ελλάδας αν το πολιτικό προσωπικό της σημερινής κυβέρνησης, αλλά και των προηγούμενων μνημονιακών καταδικαστούν επί Εσχάτη Προδοσία; Ποιος θα τολμήσει σε διεθνές επίπεδο να αρνηθεί την ακυρότητα όλων των πράξεων των εσχατοπροδοτικών κυβερνήσεων;

Πότε έγινε κάτι τέτοιο στο παρελθόν; Σε ποιο μήκος και πλάτος του πλανήτη; Σε ποια χώρα που προχώρησε σε δίωξη για Εσχάτη Προδοσία των κυβερνώντων της και έτσι ακύρωσε όλες τις πράξεις τους; 

Θέλετε λοιπόν να τελειώνουμε μια και καλή μ’ αυτούς που έχουν την αλαζονεία να εκχωρούν όχι απλά και μόνο την ιστορία και το όνομα της Μακεδονίας, αλλά ολόκληρη την χώρα για να διαμελισθεί και να πουληθεί ως υλικά κατεδάφισης προς όφελος των δανειστών και των αγορών; Στηρίξτε τη μήνυση επί Εσχάτη Προδοσία. Το κουβάρι της μνημονιακής κατοχής έχει αρχίσει ήδη να ξηλώνεται. Με τις πλάτες όλων μας θα γίνει γρήγορα και ολοκληρωτικά.

ΕΔΩ Η 20ΣΕΛΙΔΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ:http://www.alfavita.gr/sites/default/files/attachments/symfonia_skopiano.pdf
                          * ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ !                                                                  Design & Hosting by : https://foxhost.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου