Παρασκευή, 1 Ιουνίου 2018

ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΠΑΔΙ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ,ΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΠΙΛΩΝΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ & ΩΣ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΤΟΥΣ "75" ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ,ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ !

Αυτοί που ομιλούν και καλούν καθημερινά τους Έλληνες να ενωθούν κάτω από τις Ε.ΣΥ. χειραγωγούν πολίτες και μέλη τους δογματικά, να ακολουθούν ως πειθήνια όργανά τους,τις ηχητικές εντολές,διαταγές του αρχηγού τους,που αναρτώνται δημοσίως στο Youtube. Ο ίδιος κρύβεται,καταζητείτε και έχοντας ποινές φυλάκισης,εξακολουθεί να παραμένει ασύλληπτος 16 μήνες από τις αρχές,ενώ με προκλητικό και απύθμενο θράσος,υβρίζει,συκοφαντεί και φανατίζει τους πειθηνίους του,εναντίον των προδοτών όπως τους αποκαλεί και των συνεργατών τους. Με μια επιστολή και μια υπογραφή και με αποδείξεις περί προδοσίας που φυλάσσονται ως εφτασφράγιστο μυστικό,στα αρχεία τους,καλούν τους προδότες σύμφωνα με τα ηχητικά του ηχοπρόεδρου,να αποδείξουν την αθωότητά τους.

Γιάννης Καλογερόπουλος

ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΟΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚ@ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΤΟΥ Ε5 .... ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΩΣ .....
ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ..... ΣΠΙΛΩΝΟΥΝ ....... ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ

ΣΤΟΧΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ .... ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ....

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΗ
ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ........

ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ .......
ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ......
ΚΑΛΥΠΤΟΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΗΣ ΠΙΣΤΟΤΗΤΑΣ ΗΧΗΤΙΚΑ ΕΝΟΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ !
                                                                Περί δόγματος το ανάγνωσμα.
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΔΕΙΓΜΑ  ΗΧΗΤΙΚΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΩΝ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ.
                  * ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ !                              Design & Hosting by : https://foxhost.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου