Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ !!


Μας πήραν την οικονομική αυτοτέλεια (το ταμείο της οικονομικής μας διαχείρισης ) επί Όθωνα με την εγκατάσταση των Ροθτσαιλντ Εθνική Τράπεζα και μετέπειτα έως σήμερα Κεντρικής Τράπεζας.

Μας πήραν την διοικητική αυτοτέλεια, δυνατότητα λήψης αποφάσεων,δημιουργώντας και εγκαθιστώντας τα κόμματα και την ξενόφερτη κομματοκρατία, σε Εθνικό και Δημοτικό επίπεδο, ως αντί εμού να αποφασίζουν αυτοί για εμάς χωρίς εμάς.

Μας δώσανε και ένα Σύνταγμα το 1843, κατόπιν πίεσης της τότε έτοιμης να εκραγεί Ελληνικής κοινωνίας, ένα Σύνταγμα κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της κομματοκρατίας,αφαιρώντας κάθε δυνατότητα Θεσμικού ρόλου της Ελληνικής κοινωνίας στις αποφάσεις των εξουσιών, με μόνη δυνατότητα, την εν λευκώ επιταγή (ψήφο εμπιστοσύνης ) κάθε 4 χρόνια, στους αντι - προσώπους (αντί εμού ) των ξενόφερτων κομμάτων και φτάσαμε στο σήμερα....να βιώνουμε τα αποτελέσματα της ΑΛΩΣΗΣ της ΕΛΛΑΣ .

Το ''καλό είναι πως με το Σύνταγμα που μας ΄΄έδωσαν'' για να γίνει αποδεκτό και για να μπορούν να πάρουν, έπρεπε και να δώσουν κάτι, γι αυτό και έχει μέσα άρθρα υπέρ του Λαού και του Έθνους, αλλά και υπέρ των κομματικών εξουσιαστών μας. 

Έχει λοιπόν αρκετά καλά πατήματα για αυτούς, ώστε να μπορούν να εκτελούν και να υλοποιούν τα σχέδιά τους, σύμφωνα με τις εντολές που δέχονται,από τα ανθελληνικά κέντρα παγκόσμιας εξουσίας, μα όμως.....δεν ήταν αρκετό το Σύνταγμα τόσο ώστε, πατώντας μόνο πάνω σε αυτό και τηρώντας το , να υλοποιήσουν κάθε τους σχέδιο και εντολή που παίρνανε από τα αφεντικά τους, με αποτέλεσμα να νομοθετούν ασύστολα ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ προκειμένου να περάσουν και να εφαρμόσουν τα σχέδιά τους, ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ακόμη και οι ίδιοι.

Με αρκετούς Δικηγόρους και ανθρώπους του Συνταγματικού Δικαίου που έχω μιλήσει οι περισσότεροι λένε πως το 80-90% τον προβλημάτων που ταλανίζουν την κοινωνία μας,οφείλονται στην ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ με νομοθετήματα που όχι μόνο δεν είναι εφαρμοστικοί νόμοι που απορρέουν εκ του Συντάγματος, αλλά είναι και αντίθετοι με αυτό, καταλύοντας το δια της βίας οι εξουσίες. 

Κάποιοι άλλοι λίγοι, θεωρούν πως στην κατάλυση του Συντάγματος οφείλονται το 50-60% τον προβλημάτων που ταλανίζουν την Ελληνική κοινωνία.

Άρα, η παραβίαση και κατάλυση του Συντάγματος εκ των 3 εξουσιών, έχει ως αποτέλεσμα αποδεδειγμένα, τη δημιουργία προβλημάτων στην Ελληνική κοινωνία, είτε Εθνικών, είτε οικονομικών, είτε κοινωνικών κλπ. 

Αν ο Ελληνικός Λαός και το Έθνος των Ελλήνων, αντί να διαιρεί τις δυνάμεις του, αντιδρώντας,διεκδικώντας,απαιτώντας, από τις εξουσίες, να τηρήσουν το Σύνταγμα για να επιλυθούν επί μέρους θέματα,ανάλογα με το τι, τον καθένα απασχολεί ή θεωρεί σημαντικότερο εκ του συνόλου των προβλημάτων, που είναι αποτέλεσμα της κατάλυσης του Συντάγματος,διασπώντας έτσι την δύναμή τους, γιατί δεν ενώνουμε όλοι οι Έλληνες τις δυνάμεις μας κάτω από ένα ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ, το οποίο θα έχει και de facto χρονικό περιθώριο, όπου σύμφωνα και με το αρθρο 120 του Συντάγματος είμαστε υποχρεωμένοι να σας ενημερώσουμε πως .......

'' ή θα αποκαταστήσετε ΕΣΕΙΣ, όπως είσαστε υποχρεωμένοι, εντός τάδε χρονικού ορίου πλήρως το Σύνταγμα, ακυρώνοντας κάθε νόμο, διάταξη νόμου,συμφωνία,σύμβαση κλπ που παραβιάζει το Σύνταγμα ( αποτέλεσμα αυτού θα είναι η αποκατάσταση τουλάχιστον του 50-60% άμεσα των προβλημάτων της Ελληνικής κοινωνίας..........αν το πράξουν βέβαια )

ή αν δεν έχετε εσείς την ικανότητα να εκτελέσετε τη μέγιστη υποχρέωσή σας προς εμάς να τηρήσετε το Σύνταγμα και με την άρνησή σας, μας πιστοποιείτε την αδυναμία ή ανικανότητά σας, είμαστε υποχρεωμένοι σύμφωνα και με την Ακροτελεύτια διάταξη του Συντάγματός μας το άρθρο 120, να αναλάβουμε έστω και με μια υπηρεσιακή προσωρινή Κυβέρνηση τη διακυβέρνηση της χώρας και να αποκαταστήσουμε την Συνταγματική Αταξία και εκτροπή με την τήρηση και απόλυτη επαναφορά του Συντάγματος. ( Συνταγματική επανάσταση ).

Αυτή η πρόταση αποτελεί ένα πρώτο βήμα, με έναν και μόνο κοινό στόχο, χωρίς διάσπαση των δυνάμεών μας, την αποκατάσταση του Συντάγματος, όπου θα έχουμε από κοινού καταφέρει ένα πρώτο βήμα σύσσωμοι όλοι οι Έλληνες, για να προχωρήσουμε και στα επόμενα βήματα, όπως αναθεώρησης του Συντάγματος από τους ίδιους του Έλληνες, αποκατάσταση της Δημοκρατίας, Θεσμικό ρόλο στις αποφάσεις οι Πολίτες και ότι άλλο θέλουμε και αποφασίσουμε. 

Ουδείς μπορεί να θεωρήσει την επαναφορά της απόλυτης τήρησης του Συντάγματος παράνομη ενέργεια ή πραξικόπημα.

Άλλωστε, αποδεικνύουμε το σεβασμό μας προς τις εξουσίες, αφού αν μη τι άλλο, αυτές καλούμε πρώτα και πριν από όλα να τηρήσουν τις υποχρεώσεις τους έναντι ημών. 

Ας εστιάσουμε για μια φορά όλοι οι Έλληνες σε έναν κοινό στόχο.
Ξανά τονίζω πως, Εθνικά , Οικονομικά, Κοινωνικά θέματα, είναι στο μεγαλύτερο μέρος τους ,αποτελέσματα της Συνταγματικής Εκτροπής εκ των 3 εξουσιών και αντί να μαχόμαστε για κάθε θέμα ξεχωριστά, με διασπασμένες και τις δυνάμεις μας, ας δώσουμε μια καλή μάχη όλοι μαζί και ενωμένοι, που θα επιφέρει και την αποκατάσταση του μεγαλύτερου μέρους της επίλυσης των θεμάτων.

ΣΩΖΟΣ ΠΑΝΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

                              * ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ !                                                             Design & Hosting by : https://foxhost.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου