Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018

Ως πραιτωριανοί, χτυπούσαν ανελέητα, τις μανάδες, τα αδέλφια τους, τα παιδιά τους, εκτοξεύοντας με μίσος τόνους χημικών...


ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΜΗΝΩΝ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ, ΦΡΟΝΩ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΤΑ ΕΞΗΣ:

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΡΑ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ, ΟΤΑΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΣΥΝΟΝΘΥΛΕΥΜΑΤΟΣ.

ΠΑΡΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ , Η ΓΛΩΣΣΑ , Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΙΔΙΟ, ΠΟΥ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ....ΕΚΧΩΡΩΝΤΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΚΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΟΣΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΑΠ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ.

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ, ΞΕΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΕΠΙΣΗΣ, ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΣΗΓΜΕΝΑ ΕΝΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΑΡΜΟΝΙΚΑ ΔΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΚΙ ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ, ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ,ΟΠΩΣ ΠΧ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΕΚ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΣ ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ,ΕΞΑΜΒΛΩΜΑΤΙΚΗ,ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ....

ΟΛΑ ΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΟΤΙ Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΨΥΧΟΡΡΑΓΕΙ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ.

ΔΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ.................

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΣΣΕΣΘΕ ΕΝ ΕΓΡΗΓΟΡΣΕΙ

Ο Μαργαρίτης Τζίμας στον Σπύρο Χαριτάτο. Η συνέντευξη του πρώην Υπουργού Μακεδονίας Θράκης και διοργανωτή των συλλαλητηρίων του 1992


Πραγματικά, ζούμε ιστορικές στιγμές. Αυτή η χθεσινή βιωματική εμπειρία είναι ανεπανάληπτη. Χιλιάδες πολίτες προσήλθαμε στα άγια και αιματοβαμμένα χώματα της περιοχής Πισοδερίου. Νέοι, γέροι, γυναίκες, παιδιά, ενώσαμε τις φωνές μας, Στα πρόσωπα όλων η πικρία, η οργή, η θλίψη, γιατί χάνουμε κάτι δικό μας, χάνουμε την ψυχή μας. Την ίδια στιγμή, στην απέναντι πλευρά, μία ευχάριστη ατμόσφαιρα. Χαμόγελα, αγκαλιές, φιλιά, τραγούδια (τώρα που έζησα να δω τον σπουδάσαντα στην ανατολική Γερμανία πρώην μαρξιστή Κοτζιά να άδει happy birthday στον Νίμιτς και τη Μογκερίνι ... θα πεθάνω, που λέει και η χήρα των δέκα μικρών συριζαίων μήτσων). Από τη μία μεριά, χιλιάδες λαού. Από την άλλη, μερικές δεκάδες ''επισήμων'', ξένοι επιτετραμμένοι, δημοσιογράφοι και χιλιάδες αστυνομικοί. Οι οποίοι, ως πραιτωριανοί, χτυπούσαν ανελέητα, τις μανάδες, τα αδέλφια τους, τα παιδιά τους, εκτοξεύοντας με μίσος τόνους χημικών (ευτυχώς που, κατά πως φαίνεται, οι σοβαρά τραυματίες δεν κατέληξαν με όρους ιατρικούς, γιατί καμία πορεία δε θα γινόταν στη μνήμη τους, καμία οδός δε θα έφερε το όνομά τους κλπ.). Το όλο σκηνικό ήλθε να συμπληρώσει μία ομάδα εγκαθέτων - περιέργων τύπων, που έδρασαν προβοκατόρικα, σπάζοντας ουσιαστικά το συλλαλητήριο - διαμαρτυρία στα δύο.

Η κατακλείδα λοιπόν αυτής της πρωτόφαντης στιγμής συμπυκνώνεται στην παρακάτω απόφανση - συμπερασματική πρόταση: α) η αριστερά ήταν πάντα διχαστική και επιδίωκε τη σύγκρουση. Η έξαψη των παθών, το ξεκαθάρισμα λογαριασμών, η τυφλή υπακοή στον ξένο παράγοντα (ανατολικής ή δυτικής απόκλισης) είναι τα χαρακτηριστικά του σωματότυπού της. Να τελειώνουμε με τους μύθους της ''ευαίσθητης'' κοινωνικής αριστεράς των γεμάτων πορτοφολιών, των πολυϊδιοκτητών, αλλά των κοινωνικών αγωνιστών. β) η ελληνική κοινωνία, πολυταλανισμένη μεν, εκμαυλισμένη και παθητική δε, ηθικά και πνευματικά πρωτίστως πτωχευμένη, στο μεγαλύτερο μέρος της, εξακολουθεί να καθεύδει τον νήδυμον (να κοιμάται τον ύπνο του δικαίου). 
Αν λοιπόν δεν συνειδητοποιήσουμε ότι χάνουμε την πατρίδα μας, και δεν σηκωθούμε από τη ραστώνη μας και να αγωνιστούμε για να δημιουργήσουμε μία μεγάλη ανθρώπινη ελληνική αλυσίδα ενός πατριωτικού μετώπου, ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ.

ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ, στην περπατησιά του Μεγάλου Έλληνα Ίωνα Δραγούμη, ο οποίος μας δείχνει και το δρόμο: ‘’Φτάνει πια η αθηναϊκή πολιτική! Όχι άλλο! Ο καθάριος Έλληνας διψά σήμερα για εθνική πολιτική, για ν’ απαλλαγεί από την εθνική ντροπή και την κακομοιριά! Και η εθνική πολιτική δεν διαμορφώνεται στην Αθήνα, αλλά στη Μακεδονία, στη Θράκη, στην Ήπειρο!
Πέθανε (ο Ίωνας) στην εποχή των Γιγάντων, σαν Γίγας που ήταν. .. και δεν είδε την εποχή των νάνων… Σήμερα, την ώρα ακριβώς που, μετά τον Ελληνισμό, απειλείται και ο Ελλαδισμός, την ώρα που οι νάνοι βρίσκονται στην αποθέωση, το σάλπισμα του Ίδα, πέρα από τον τάφο του, είναι πιο επίκαιρο και πιο αναγκαίο από ποτέ. 
                                ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ !                                                              Design & Hosting by : https://foxhost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου