Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018

Ο Αρτέμης Σώρρας απάντησε: «Όλα στα χέρια σας τώρα».Δλδ ¨Ας γίνει το θέλημά σου ωω ΔΙΑ"


Αγνώριστος, με μακριά μούσια και μαλλιά εμφανίστηκε στον ανακριτή το πρωί της Πέμπτης στον ανακριτή ο Αρτέμης Σώρρας.

Ο ιδρυτής του πολιτικού φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις» μετά τις εξηγήσεις που κλήθηκε να δώσει στον ανακριτή κρίθηκε προφυλακιστέος. Ο Σώρρας σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε, ενώπιον του ανακριτή, τις κατηγορίες που του αποδίδονται, χαρακτήρισε έωλο το κατηγορητήριο σε βάρος του ενώ προανήγγειλε προσφυγή στο Συμβούλιο εντός 5 ημερών κατά της προσωρινής του κράτησης.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, η μεταγωγή του από τα δικαστήρια έγινε με πρωτόγνωρο τρόπο και από ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Ο ιδρυτής του πολιτικού φορέα κυριολεκτικά φυγαδεύτηκε από ομάδα της ΟΠΚΕ, η οποία, προκειμένου να αποφύγει τους δεκάδες υποστηρικτές της οργάνωσης, που βρίσκονταν έξω από τα δικαστήρια, οδήγησε τον προσωρινά κρατούμενο πεζή μέσα από το Άλσος της Ευελπίδων, για να βγουν στον κεντρικό δρόμο πίσω από τα δικαστήριο στο ύψος της γέφυρας Μουστοξύδη, όπου τους περίμεναν τα αυτοκίνητα.

Ο Σώρρας βγήκε από το ανακριτικό γραφείο υπό τις επευφημίες υποστηρικτών του, οι οποίοι τον χειροκροτούσαν φωνάζοντας «γεια σου, αρχηγέ» και βρίζοντας εκείνους «που τον οδηγούν στη φυλακή».

Ο Αρτέμης Σώρρας απάντησε: «Όλα στα χέρια σας τώρα».
_____________________________________________
ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤ1 ΔΕΥΤΕΡΑ 18.06.2018

Θεωρώ το άτομο,τόσης χαμηλής αξιοπιστίας πλέον,που εδώ και καιρό δεν ασχολούμαι.ο Α.Σ.το μόνο που έχει να κάνει είναι την πέμπτη(σήμερα) που θα πάει στον ανακριτή ως ¨θεός¨ να κάνει το θαύμα του,ως "αρχηγός της παγκόσμιας αστυνομίας¨που ευαγγελιζόταν στα ψέματά του,να συλλάβει τον εισαγγελέα και τον ανακριτή γιατί ¨παρανομούν¨ και να ¨διατάξει¨να ρευστοποιήσουν επί τόπου, τα χρήματα και να ξεχρεώσει τους Έλληνες,να τελειώνει το θέμα.Εάν αυτό δεν γίνει είναι ένας καραγκιόζης !! τίποτε άλλο,δεν παραπλανούμε,γνωρίζω γι αυτό είμαι τόσο κάθετος !

                 * ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ !                              Design & Hosting by : https://foxhost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου