Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2018

“«νικημένο μου ξεφτέρι δεν αλλάζουν οι καιροί, με φωτιά και με μαχαίρι πάντα ο κόσμος προχωρεί»”


Επειδή το σύστημα "φιμώνει," δέχομαι τον ρόλο του οχήματος προσωπικών μηνυμάτων συνανθρώπων μας που ασφυκτιούν υπό την λογοκρισία της Νέα Τάξεως πραγμάτων... Κάποια στιγμή, όμως, θα πρέπει να αποκτήσουμε το θάρρος να πούμε φτάνει πια!

Γαλλία 03/06/2018

Κύριε Παναγιώτη Τερπάνδρου καλημέρα σας,

Είμαι Έλληνας εκπαιδευτικός του εξωτερικού με ακαδημαϊκή ειδίκευση στις Τεχνολογίες των υπολογιστών και του ήχου. Σας παρακολουθώ εδώ και λίγες βδομάδες μέσα από την εξαιρετική τοποθέτηση που αναρτήσατε περί βίας αρχής γενομένης από τον προπηλακισμό του Μπουτάρη. Επιτρέψτε μου να μην θέλω να αποκαλύψω ευρέως την Ακαδημαϊκή μου δραστηριότητα καθώς αυτό θα μπορούσε να αποτελέσει αιτία και κύριο ρυθμιστή της εργασίας μου με αρνητικό πρόσημο ή αν θέλετε να δώσει στην εργασία μου ένα πρόωρο τέλος, καθώς ενίοτε καλούμαι και από Ελληνικά Πανεπιστήμια να κοινωνήσω την γνώση στους αυριανούς επίσης κοινωνούς της ανθρώπινης επιστήμης. Προανέφερα λοιπόν να μην αποκαλύψω ευρέως την δραστηριότητα μου ως φυσικό πρόσωπο φοβούμενος ένα πιθανό σενάριο πρόωρου τέλους γιατί δυστυχώς εκτός του ότι ζούμε σε εποχές που έχουν κατακερματιστεί τα πάντα αρχής γενομένης την ισοπέδωση του φυσιολογικού, έρχεται πάνω σε αυτή την ισοπέδωση της φύσης των πραγμάτων να επιβληθεί μία ακόμη νόσος εις βάρος της ανθρώπινης ύπαρξης που ακούει στο όνομα του εκμηδενισμού των Ηθών και Εθίμων του κάθε λαού και ιδίως των Ελλήνων. 

Αυτού του είδους η φίμωση, που ενώ έχω ελεύθερη την φωνή μου να τάσσομαι υπέρ της φυσιολογικής εικόνας των πραγμάτων, να γνωρίζω ότι μετά από μία τέτοια επιλογή θα πρέπει να κατακριθώ και να λογοκριθώ ως φασίστας, νεοναζί και οτιδήποτε άλλο προσβλητικό απέναντι στην φυσιολογική επιλογή μου. Αλήθεια, ήθελα να ρωτήσω αρκετούς από αυτούς που τάσσονται υπέρ κάθε δήθεν φιλελεύθερου κινήματος, αντιλαμβάνονται μήπως την διεστραμμένη εικόνα που μου επιβάλλουν? Δεν θα μακρηγορήσω και θα θέσω κάποια απλά ρητορικά ερωτήματα που ίσως έτσι μπορούν τουλάχιστον να μετανοήσουν αρέσκονται σε αυτή την νέα εποχή της ομοφυλοφιλίας και να σταματήσουν να ενοχλούν την φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων και ιδίως της ζωής.

Ρωτώ: Γιατί θα πρέπει να υποστούμε δημοσίως τον παραφύση έρωτα ανάμεσα σε δύο άντρες εμείς και τα παιδιά μας? Είδε κανείς να διοργανώνονται Straight Party’s και διαδηλώσεις με σημαίες σε πλατείες από φυσιολογικά άτομα? Γιατί να πρέπει να μας επιβληθεί μία τέτοια εισβολή εις βάρος των αξιών μας? Εις βάρος της φυσιολογικής εξέλιξης των πραγμάτων? Γιατί θα πρέπει να είμαι υποχρεωμένος να αλλάξω την φύση μου υποσυνείδητα αρχής γενομένης από αυτό που αντικρύζουν τα μάτια μου από μικρό παιδί? Μία μητέρα έναν πατέρα, ένα αγόρι ένα κορίτσι? Έναν αρσενικό Αετό με έναν Θηλυκό Αετό? Έναν Λέοντα με μία Λέαινα? Γιατί θα πρέπει να μην λαμβάνουμε υπόψιν ότι αυτή τη στιγμή, οι περισσότεροι από εμάς ημέρα Κυριακή, πίνοντας τον καφέ μας μπροστά σε έναν υπολογιστή δίχως να βρέχει ο Θεός φωτιά κι ατσάλι, υπήρξαν κάποιοι ήρωες πολέμου που έσταξε το δικό τους αίμα για να μας δώσουν αυτήν την ελευθερία? Γιατί θα πρέπει να είμαστε υποχρεωμένοι να προσθέσουμε βάρος στην συνείδηση μας βλέποντας ένα ακόμη αποτρόπαιο έγκλημα εις βάρος κάποιων άτυχων παιδιών που εγκαταλείφθηκαν ή για άλλους λόγους βρέθηκαν ορφανά και η ατυχία τους θα διαιωνιστεί με το ποιο άρρωστο και αποτρόπαιο σενάριο μιας ομοφυλοφιλικής συμβίωσης και διαπαιδαγώγησης? Γιατί θα πρέπει να μου επιβληθεί αυτός ο κατακερματισμός, ισοπέδωση, και καθολική διάλυση της φύσης μου και των ανθρωπίνων αξιών? Δεν έχω δει πουθενά, να υπάρξει διαιώνιση του ζωικού Βασίλειου συμπεριλαμβανομένου και του ανθρώπινου ον, ύστερα από μία παραφύση συνεύρεση δύο αρσενικών ή δύο θηλυκών. 

Δεν έχω δει πουθενά όντα φύλλου αρσενικού να μετατρέπονται τα στήθη τους σε σημεία θηλασμού και η κοιλιακή τους χώρα να διογκώνεται και να τίκτει για εννέα ολόκληρους μήνες. Δεν έχω δει πουθενά και δεν γνωρίζω σε καμία εγκυκλοπαιδική έρευνα της φυσιολογίας των όντων αρσενικό φύλλο ανθρώπινου όντος να έχει το χαρακτηριστικό της έμμηνου ρήσης ή της εμμηνόπαυσης. Κλείνοντας, λυπούμε πολύ που το λέω αλλά όταν βλέπει κανείς το χάος αυτό σημαίνει ότι αργά η γρήγορα θα επέλθει η τάξη... Τάδε Έφη Νίτσε: “Το Χάος γεννάει την τάξη” Θα αφήσω δύο πολύ σύντομες σκέψεις και συναισθήματα που γεννάει η λογική και η φυσιολογία των πραγμάτων. Το πρώτο θα αφορά τα άτυχα παιδιά που θα μεγαλώσουν σε μία άρρωστη οικογένεια ομοφυλοφίλων και η δεύτερη σκέψη και συναίσθημα συνάμα, αφορά τόσο το θέμα Μπουτάρη όσο και το θέμα περί Εθνικού Ύμνου που αναπτύξατε περί βίας...

1η σκέψη και συναίσθημα υπέρ των άτυχων παιδιών που εδόθησαν σε ομοφυλόφιλους:

Η νομοτέλεια της φύσης είναι αλάνθαστη και πιστή στο ραντεβού της, και με μαθηματική ακρίβεια θα εκδικηθεί παίρνοντας τον νόμο στα χέρια της... Πολλά από τα άτυχα αυτά παιδιά αυτά όταν θα διανοηθούν από πού ήρθαν, που εστάλησαν, και που μεγάλωσαν, δυστυχώς θα έχουμε τα πρώτα κρούσματα διαταραγμένων ψυχικά δολοφόνων... 2η σκέψη και συναίσθημα υπέρ Εθνικού Ύμνου και γνωστού θέματος επί του προπηλακισμού Μπουτάρη. Αν το Χάος γεννάει την τάξη, τότε η φωτιά και το ατσάλι θα είναι το όχημα αυτής... Δεν το λέω εγώ... Το έπραξε η εξαγρίωση του Ιησού μέσα στον Ναό, Το αναφέρει στιχουργικά ο Εθνικός μας Ύμνος, Το αναφέρει επίσης στιχουργικά ο μεγάλος μας ποιητής Νίκος Γκάτσος που μελοποίησε εξαιρετικά ο Μάνος Χατζιδάκης. Λέει ο στίχος: “«νικημένο μου ξεφτέρι δεν αλλάζουν οι καιροί, με φωτιά και με μαχαίρι πάντα ο κόσμος προχωρεί»” 

Κύριε Τερπάνδρου Παναγιώτη σας ευχαριστώ θερμά για αυτό το μικρό βήμα που μου δώσατε μέσα από το προφίλ σας εφόσον και αν φυσικά το εγκρίνετε. 

Γνωρίζω ήδη πόσοι θα βγουν στην αντιλογία αυτού του μηνύματος και δεν με ενδιαφέρει... Θα αποτελούν κοινωνοί και δήμιοι άλλων ψυχών και αρχών χωρίς να τους έχει δοθεί από πουθενά αυτό το δικαίωμα... Όποιος συμφωνεί με την κατάλυση του φυσιολογικού και της ιστορίας του, δεν αποτελεί κρίκο και μέρος της μητέρας φύσης και ιδίως σεβάσμια ύπαρξη ήδη από τον ίδιο του τον εαυτό...

Με εκτίμηση και σεβασμό απέναντι στο δικό σας “κρυφό σχολειό” κάποιος ακαδημαϊκός Έλληνας του εξωτερικού.
                        * ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ !                          Design & Hosting by : https://foxhost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου