Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018

ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ,ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΙ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥΣ, ΣΥΝΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ.

Konstantinos Spilos

ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΥ "ΠΡΟΦΗΤΟΥ" ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ, ΗΛΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ!......

Ο Νίτσε είχε πει, «μερικές φορές οι άνθρωποι δε θέλουν να ακούσουν την αλήθεια, γιατί δε θέλουν να καταστρέψουν τις ψευδαισθήσεις τους», εγώ λέω, όχι μερικές φορές αλλά δυστυχώς τις περισσότερες φορές.

Και παρά το ότι υποστηρίζω αυτό, θα αναφερθώ σήμερα σε ένα πρόσωπο που είναι επίκαιρο, και λόγω της ημέρας, αλλά και λόγω των γεγονότων των ημερών μας, για να ξέρουμε ποιος ήταν και τι έκανε..

Ας πούμε λίγα πράγματα γι, αυτόν τον "εκλεκτό του Θεού", για μάθουμε τι μας διδάσκει με τον δικό του άγιο βίο, που τον ανέδειξε στον Μέγιστο των προφητών του αληθινού θεού, σύμφωνα με αυτά που μας λέει η "Αγ(ρ)ία γραφή", για να τα εφαρμόσουμε κι εμείς στη ζωή μας, αφού είναι η θεϊκή βούληση.

Η παλαιά Διαθήκη, είναι ένα σύνολο βιβλίων, που είναι η συμφωνία του Γιαχβέ του θεού των Εβραίων με τον λαό του Ισραήλ και την συνολική συνδιαλλαγή του με αυτόν τον λαό,κι έτσι αυτά τα βιβλία για τους Εβραίους είναι ιερά και η βάση της πίστης των.
Αλλά είναι και μέρος της διδασκαλίας και της πίστης όλων των χριστιανών και μουσουλμάνων.
Έτσι ο Εβραίος προφήτης Ηλίας, που έζησε περί τον 9ο αιώνα π.χ. έγινε και είναι και μεγάλος προφήτης, όλων των χριστιανών και των μουσουλμάνων.

Τι έκανε όμως αυτός ο προφήτης για να είναι και σήμερα, ο μέγιστος και ο ποιο αγαπητός των προφητών στους Εβραίους, αλλά και στους Έλληνες χριστιανούς, που γέμισαν κάθε κορυφή με εκκλησίες για χάρη του, καταστρέφοντας όπου υπήρχαν, ναούς του Φοίβου- Απόλλωνος, του θεού του φωτός των Ελλήνων προγόνων μας;; ?...
________________________________________________________________________________
*Ενδεικτικά να αναφερθώ στον λόφο Ασπίδος του Άργους,που έχει χτιστεί εκκλησάκι του προφήτη Ηλία.
Ο λόφος Ασπίδος στέκεται στα βόρεια της πόλης του Άργους και πήρε το όνομά του από το γεγονός ότι πράγματι μοιάζει με ασπίδα, αν τον δει κανείς από ψηλά.(Ο Απολλόδωρος γράφει πώς η Θεά Αθηνά έκρυψε την ασπίδα της σε έναν λόφο στο Άργος ο οποίος εξ’ αυτού πήρε το όνομα Ασπίδα.) Κοντά στους πρόποδές του υπάρχουν τα ερείπια των ναών του Δειραδιώτη Απόλλωνα και της Οξυδερκούς Αθηνάς, όπως περιγράφει και ο Παυσανίας κατά το πέρασμά του από την πόλη, οπότε και τους επισκέφτηκε από τη Δειράδα Πύλη που βρισκόταν εκεί κοντά. Οι δυο αυτοί ναοί δεν έχουν σωθεί σε καλή κατάσταση, μπορεί όμως κανείς να επισκεφτεί τα ερείπιά τους. (φωτό κάτω:)
_______________________________________________________________________________
Είναι απλό! Είναι ο άνθρωπος που, ανάμεσα στα άλλα εγκλήματα του, έσφαξε με τα ίδια του τα χέρια, 850 ανθρώπους γιατί απλά ακολουθούσαν άλλη θρησκεία και τους πέταξε σε ένα ρέμα!...
Ας το δούμε αυτό το ζήτημα, όπως μας το περιγράφει η ίδια η "αγ(ρ)ία γραφή"

Όπως περιγράφεται στα βιβλία της "αγ(ρ)ίας γραφής", Βασιλείων Γ και Δ, μετά τον θάνατο του Σολομώντα, το βασίλειο του Ισραήλ χωρίστηκε σε δυο ξεχωριστά βασίλεια. Στην περιοχή, λόγω των συνεχών εμφυλίων πολέμων, υπάρχει δυστυχία και πολλά δεινά για τον λαό. Τα οποία βεβαίως ερμηνεύονται ως αποτέλεσμα της οργής του θεού, λόγω της απομάκρυνσης από την πίστη προς τον Γιαχβέ, της βίβλου,μιας και οι Ισραηλίτες, είχαν αρχίσει να λατρεύουν και άλλους θεούς, μάλιστα, επειδή οι ιερείς και οι εκπρόσωποι της ιουδαϊκής θρησκείας, προέτρεπαν τον λαό να μην υπακούει στους άπιστους βασιλείς, και ήταν και υπό διωγμό .

Έτσι ο Ηλίας, που ήθελε να επαναφέρει τα πράγματα στην προτέρα κατάσταση, όπου οι ιερείς έκοβαν,έραβαν, και οι πάντες τους υπάκουαν τυφλά, ακόμη και οι άρχοντες, παρουσιάστηκε στους Βασιλείς και τους είπε ότι "για όλα τα δεινά που υποφέρει ο λαός, φταίει το γεγονός της απομάκρυνσης από τον αληθινό θεό τους, που τόσο στο παρελθόν τους είχε βοηθήσει, και αν επιστρέψουν πάλι στην λατρεία του Γιαχβέ, αυτός θα.. ξεθυμώσει και θα τους συγχωρέσει !." για να τους αποδείξει ότι αυτά που λέει είναι αλήθεια, και ότι μόνο ο Γιαχβέ είναι ο αληθινός θεός, τους πρότεινε να κάνουν ένα πείραμα, που θα φανεί ποιος είναι ο αληθινός θεός. 
Αλλά ας τα δούμε όλα αυτά, μέσα από το ίδιο το κείμενο της "αγ(ρ)ίας γραφής" .

Βρισκόμαστε στο σημείο, όπου ο Αβδιού, ένας αξιωματούχος του βασιλιά Αχαάβ, που ήταν πιστός στον Μωσαϊκό νόμο και στον Γιαχβέ, και μάλιστα είχε σώσει, όπως μας λέει το κείμενο και πολλούς ιερείς, που ο Αχαάβ κυνηγούσε, συναντά τον Ηλία.

Αντιγράφω το κείμενο, από την επίσημη μετάφραση. Το κείμενο είναι λίγο μεγάλο, αλλά αξίζει να το διαβάσετε, και το έβαλα όλο, για να έχετε ολοκληρωμένη εικόνα τι έγινε.Στην τελική, κείμενο της "αγ(ρ)ίας γραφής" είναι και κανονικά έπρεπε να τα ξέρετε όλα αυτά!

ΑΓ(ρ)ΙΑ ΓΡΑΦΗ, ΒΑΣΙΛΕΙΩΝ Γ', 18,7 - 18,40.

" Ενώ ο Αβδιού επροχωρούσε μόνος του στον δρόμον, ήλθε προς συνάντησίν του ο προφήτης Ηλίας. Ο Αβδιού έσπευσε και προσεκύνησεν αυτόν μέχρις εδάφους και του είπεν· “αλήθεια, συ είσαι ο ίδιος ο προφήτης Ηλίας, κύριέ μου;”
Ο Ηλίας του απήντησεν· “εγώ είμαι. Πηγαινε και είπε στον κύριόν σου· Ιδού, ήλθεν ο Ηλιού”.
Ο Αβδιού απήντησεν· “εις τι σου έπταισα, ποίαν αμαρτίαν διέπραξα και παραδίδεις εμέ τον δούλον σου εις τας χείρας του Αχαάβ, δια να με θανατώσει;
Σε διαβεβαιώ ενώπιον Κυρίου του Θεού σου, ότι δεν υπάρχει έθνος η βασίλειον, όπου ο κύριός μου ο Αχαάβ δεν απέστειλε, δια να σε αναζητήσει. Και αν εκείνοι του απαντούσαν· Δεν υπάρχει εδώ ο Ηλιού, αυτός παρέδιδεν στο πυρ την βασιλείαν και τας χώρας αυτής, διότι δεν σε ανεκάλυπτε.

Και τώρα συ μου λέγεις, πήγαινε και ανάγγειλε στον κύριόν σου, ότι ο Ηλίας είναι εδώ παρών;
Εάν όμως συμβεί, ώστε καθ' ον χρόνον εγώ θα φύγω από σέ, δια να μεταβώ στον Αχαάβ και σε αφαρπάσει Πνεύμα Κυρίου και σε μεταφέρει εις άλλην χώραν, την οποίαν δεν γνωρίζω, εγώ δε θα παρουσιασθώ, δια να αναγγείλω στον Αχαάβ ότι είσαι εδώ και εκείνος δεν θα σε εύρη, τότε επάνω στον θυμόν του θα με θανατώσει. Εγώ δε ο δούλος σου φοβούμαι τον Κύριον ανέκαθεν, από την νεαράν μου ηλικίαν.

Ασφαλώς δε θα έχουν γνωστοποιηθί εις σε τον κύριόν μου, όσα εγώ έκαμα δια τους προφήτας του Κυρίου, όταν η Ιεζάβελ τους εθανάτωνε. Εκρυψα από τους προφήτας του Κυρίου εκατό άνδρας, ανά πεντήκοντα, εις δύο σπήλαια και τους έθρεψα με ψωμί και νερό.
Και συ τώρα μου λέγεις πήγαινε και ειπέ στον κύριόν σου, ότι ο Ηλίας είναι παρών; Εκείνος ασφαλώς θα με θανατώσει”.
Ο Ηλίας απήντησεν· “ορκίζομαι στον Κύριον των δυνάμεων, ενώπιον του οποίου παρίσταμαι ως δούλος, ότι σήμερον οπωσδήποτε θα παρουσιασθώ στον Αχαάβ, τον κύριόν σου”.

Ο Αβδιού, κατόπιν της εντολής αυτής του Ηλιού, επορεύθη εις συνάντησιν του Αχαάβ και ανήγγειλεν εις αυτόν την εμφάνισιν του Ηλιού. Ο Αχαάβ έτρεξε, δια να συναντήσει τον Ηλιού.
Όταν δε είδε τον προφήτην Ηλίαν του είπεν· “αλήθεια, συ δεν είσαι εκείνος ο οποίος διαστρέφον τον Ισραηλιτικόν λαόν;”
Ο Ηλιού του απήντησε· “δεν διαστρέφω τον Ισραηλιτικόν λαόν εγώ, αλλά συ και η οικογένεια του πατρός σου, διότι σεις έχετε εγκαταλείψει Κύριον τον Θεόν σας και ηκολουθήσατε την λατρείαν των ειδώλων του Βααλ.
Και τώρα στείλε και συγκέντρωσε κοντά μου όλους τους εκπροσώπους του Ισραηλιτικού λαού στο όρος Κάρμηλον, όπως επίσης και τους τετρακοσίους πεντήκοντα ιερείς της αισχύνης και τους τετρακοσίους άλλους ιερείς των δασών της Αστάρτης, οι οποίοι τρώγουν εις την τράπεζαν της Ιεζάβελ”.

Ο Αχαάβ απέστειλε πράγματι ανθρώπους εις όλον τον Ισραηλιτικόν λαόν και συνεκέντρωσεν όλους τους ψευδείς προφήτας στο Καρμήλιον όρος.
Ο προφήτης Ηλίας επλησίασεν όλους τους συγκεντρωθέντας εκεί και είπε προς αυτούς· “έως πότε εσείς θα χωλαίνετε και από τα δύο πόδια και θα κλείνετε πότε εδώ και πότε εκεί; Εάν ο Κύριος και Θεός των πατέρων μας είναι αληθινός, ακολουθήσατε αυτόν. Εάν όμως ο Βααλ είναι ο πραγματικός θεός, λατρεύσατε αυτόν”. Ο λαός δεν απήντησε τίποτε εις αυτά.
Ο δε Ηλιού είπε τότε προς τον λαόν· “εγώ έχω απομείνει εδώ εντελώς μόνος προφήτης του Κυρίου. Ενώ οι μεν προφήται του Βααλ είναι τετρακόσιοι και πεντήκοντα, οι δε προφήται του άλσους της Αστάρτης είναι τετρακόσιοι.

Ας μας δώσουν δύο βόϊδια και ας εκλέξουν αυτοί ένα βόϊδι, ας το κόψουν εις τεμάχια και ας το επιθέσουν επάνω εις τα ξύλα. Φωτιά όμως να μη ανάψουν. Το ίδιο θα κάμω και εγώ στο βόϊδι το άλλο και δεν θα ανάψω φωτιά επί του θυσιαστηρίου.
Σεις, οι ιερείς των ειδώλων, θα φωνάζετε και θα παρακαλείτε τον θεόν σας και εγώ επίσης θα επικαλεσθώ το όνομα Κυρίου του Θεού μου. Εκείνος ο Θεός θα είναι αληθινός και πραγματικός, ο οποίος θα ακούσει την προσευχήν και θα στείλει πυρ επάνω στο θυσιαστήριον”. Όλοι οι παριστάμενοι αντιπρόσωποι του λαού, απεκρίθησαν και είπαν· “καλός είναι αυτός ο λόγος, τον οποίον μας είπες ας γίνει έτσι”.

Τοτε ο Ηλίας είπεν στους προφήτας της αισχύνης· “διαλέξετε σεις δια τον εαυτόν σας τον ένα μόσχον και ετοιμάσατό τον σεις πρώτοι, διότι είσθε πολλοί και επικαλεσθείτε το όνομα του θεού σας. Φωτιά όμως να μη θέσετε επάνω στο θυσιαστήριον”.
Εκείνοι επήραν τον μόσχον, ητοίμασαν αυτόν και επεκαλούντο το όνομα του Βααλ από την πρωίαν έως την μεσημβρίαν και έλεγαν· “ω Βααλ, επάκουσέ μας. Ακουσε την προσευχήν μας, Βααλ” ! Αλλά ο θεός των ούτε τους ήκουσεν ούτε και τους απήντησεν. Εκείνοι δε έτρεχαν γύρω από το θυσιαστήριον, το οποίον κατεσκεύασαν, παρακαλούντες συνεχώς τον Βααλ.

Εφθασεν η μεσημβρία, ο δε προφήτης Ηλίας ο Θεσβίτης, ειρωνευόμενος αυτούς, τους είπε· “παρακαλέσατε αυτόν με ακόμη μεγαλυτέραν φωνήν, διότι είναι θεός ! Ισως φλυαρεί κάπου, πιθανόν να ευρίσκεται προς σωματικήν του ανάγκην, δεν αποκλείεται και να κοιμάται. Φωνάξτε, δια να εξυπνήσει” !

Εκείνοι εκαλούσαν τον θεόν των με ακόμη μεγαλυτέραν φωνήν και κατά την ειδωλολατρικήν των συνήθειαν, κατέκοπτον τον εαυτόν των με μαχαίρας και με αγκαθεράς λόγχας, μέχρις ότου έρρεεν επάνω εις τα σώματά των το αίμα.
Επεκαλούντο τον θεόν και προσηύχοντο, μέχρις ότου ήλθε το δειλινόν, η ώρα δηλαδή κατά την οποίαν προσεφέρετο η απογευματινή θυσία προς τον θεόν. Αλλά καμμία απάντησις δεν εδίδετο εις αυτούς. Ομίλησε τότε ο Ηλιού ο Θεσβίτης προς τους προφήτας των βδελυρών θεών λέγων· “απομακρυνθείτε από αυτού τώρα και εγώ θα ετοιμάσω τον μόσχον δια το ολοκαύτωμά μου”. Εκείνοι απεμακρύνθησαν ολίγον και απεχώρησαν από εκεί.

Είπε τότε ο Ηλιού προς τον λαόν· “πλησιάσατε εδώ κοντά μου”. Και όλος ο λαός επλησίασε προς αυτόν.
Επήρεν ο Ηλιού δώδεκα λίθους, κατά τον αριθμόν των φυλών του Ισραήλ, όπως είχεν ομιλήσει ο Κυριος τότε προς τον Ιακώβ λέγων· “Ισραήλ θα είναι πλέον το όνομά σου”.
Και έκτισε με τους λίθους αυτούς θυσιαστήριον επ' ονόματι του Κυρίου. Ξαναέκτισε δηλαδή και ανεκαίνισεν εκεί προηγούμενον θυσιαστήριον, το οποίον είχε καταστροφή. Έκαμεν επίσης γύρω από το θυσιαστήριον τούτο μεγάλο αυλάκι, που εχωρούσε δύο μετρητάς νερού (25 περίπου κιλά)

Εστοίβασε τα σχισμένα ξύλα επάνω στο θυσιαστήριον αυτό, που είχε κάμει, ετεμάχισε το ολοκαύτωμα και έθεσε τα τεμάχια του ζώου επάνω εις τα ξύλα, που είχε στοιβάσει στο θυσιαστήριον, και είπε· “φέρετέ μου τέσσαρας υδρίας νερό και χύσατέ το επάνω στο ολοκαύτωμα και εις τα ξύλα”. Εκείνοι δε έκαμαν, όπως τους είπεν.
Ο Ηλίας είπε· “κάμετε το ίδιο δια δευτέραν φοράν”. Και δια δευτέραν φοράν έρριψαν νερό. Είπε πάλιν· “δια τρίτην φοράν το ίδιο”. Και εκείνοι έχυσαν νερό δια τρίτην φοράν.
Το νερό, που εχύθει, έτρεχεν ολόγυρα από το θυσιαστήριον και εγέμισε το αυλάκι νερό.

Ο Ηλίας προσευχήθει με μεγάλην κραυγήν στον ουρανόν και είπε· “Κυριε, ο Θεός του Αβραάμ και του Ισαάκ και του Ισραήλ, άκουσε την προσευχήν μου. Κυριε, άκουσε σήμερον την προσευχήν μου και στείλε πυρ επάνω στο θυσιαστήριον αυτό, δια να γνωρίσει όλος αυτός ο Ισραηλιτικός λαός, ότι συ είσαι ο Κύριος και ο Θεός του Ισραήλ, εγώ είμαι δούλος σου και προς δόξαν του αγίου Ονόματός σου και κατόπιν ιδικής σου εντολής έκαμα αυτά τα έργα.
Επάκουσόν μου, Κυριε, επάκουσόν μου αποστέλλων πυρ και ας μάθει όλος ο λαός αυτός, ότι συ είσαι ο αληθινός Κύριος και Θεός και συ μετέστρεψες την καρδίαν του λαού αυτού, ώστε να σε ακολουθεί”.

Επεσε δε τότε πυρ από τον ουρανόν παρά Κυρίου, το οποίον κατέφαγε τα τεμάχια του προς ολοκαύτωσιν ζώου, τα ξύλα και το ύδωρ, που ευρίσκετο εις την αύλακα. Ακόμη δε κατέφαγε και τους λίθους, έγλειψε δε και αυτό το χώμα.
Όλος ο λαός, όταν είδε το καταπληκτικόν θαύμα, έπεσεν στο έδαφος, προσεκύνησαν τον Θεόν και είπαν· “ο Κύριος και ο Θεός μας, αυτός είναι ο πραγματικός Θεός”
Είπε δε τότε ο Ηλιού προς τον λαόν· “συλλάβετε τους ιερείς του Βααλ. Κανείς από αυτούς δεν πρέπει να διασωθεί”. Οι άνδρες συνέλαβαν τους ιερείς, ο δε Ηλίας τους κατεβίβασεν στον χείμαρρον Κισσών, όπου και τους κατέσφαξεν."
!!!..............................
Αυτός είναι λοιπόν ο μεγάλος προφήτης και δάσκαλος των σημερινών Εβραίων, χριστιανών και μουσουλμάνων, οι οποίοι όπως βλέπουμε, είναι άξιοι συνεχιστές του θεόπνευστου έργου του!
Τώρα, δυο λόγια για το κόλπο που εφάρμοσε, για να τρομοκρατήσει τον λαουτζίκο και να τον κάνει συνένοχο του στο έγκλημα που στη συνέχεια διέπραξε.

Όπως είναι γνωστό, ο φώσφορος δεν υπάρχει σε φυσική μορφή στη φύση παρά μόνο σε διάλυμα. Και αυτό γιατί όταν έρθει σε επαφή με το οξυγόνο της ατμόσφαιρας, αυτοαναφλέγεται ..! Τον φώσφορο τον παίρνουμε εύκολα από τα οστά των ζώων, με μια απλή διαδικασία με βρασμό κτλ. 
Έτσι μπορούμε να έχουμε ένα διάλυμα φωσφόρου. Αυτό το ήξερε αυτός ο εγκληματίας,(και δεν είναι ο μόνος) για αυτό και περίμενε να πάει μεσημέρι για να ανέβει η θερμοκρασία. Έριξε πάνω στα ξύλα το φωσφορικό διάλυμα. Όταν εξατμίστηκε από την ζέστη του μεσημεριάτικου ήλιου το νερό, ο φώσφορος αυτοαναφλέγει και τα ξύλα πήραν φωτιά !...
Και όπου είχε πάει το διάλυμα βγήκε φωτιά. Το αυλάκι μας λέει πήρε φωτιά, εκεί που είχε τρέξει το νερό. και γι, αυτό είχε κάνει γύρω- γύρω το αυλάκι, μη τυχόν και του φύγει το διάλυμα και δεν πετύχει το κόλπο!

Αυτό το "κόλπο" με το διάλυμα του Φωσφόρου που αυτοανέφλεγεται, το βλέπουμε να το κάνει πολλές φορές για να εντυπωσιάσει τους ημιάγριους νομάδες εκείνη την εποχή Εβραίους.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ!, ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΩΝ, ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΑΓ(ρ)ΙΑ ΓΡΑΦΗ”, ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΣΤΑΖΕΙ ΑΙΜΑ, ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΣ, ΣΧΕΔΟΝ, ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΑΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΤΕ!

ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ,
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΙ, ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ, ΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ( στο κοράνι αναφέρετε ο Ηλίας 6:85· 37:123-132 ) ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΑΜΑΝΟΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥΣ, ΣΥΝΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ.

Το άρθρο είναι του κωνσταντίνου Σπίλου,διορθωμένο και με την προσθήκη για τον λόφο Ασπίδος.
                             * ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ !                                                              Design & Hosting by : https://foxhost.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου