Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2018

ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΑΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ.


ΣΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚO IBAN ME THN ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΗΤΩΝ…… 

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΦΑΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. 

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΤΑΧΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟ ΥΛΙΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΟ……… 

ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΑΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ. 

ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ MICHAEL FRIEDRICH VOGT, Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ERICH HAMBACH ΑΦΙΕΡΩΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ: 

«Σε αυτό το σημείο θα πρέπει πρώτα να δηλώσω ξεκάθαρα ότι είμαι πολύ σαφής: τα μετρητά μας των χαρτονομισμάτων του ευρώ δεν είναι περισσότερο (και όχι λιγότερο) από ό, τι τυπώνεται Δεν έχει εγγενή αξία, αλλά μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για να αγοράσουμε πράγματα ή υπηρεσίες και να πληρώσουμε λογαριασμούς γιατί λειτουργεί. Τα μετρητά είναι βασιλιάς! " 

Με την ευκαιρία, μόνο τα μετρητά που έχουμε στην κατοχή μας είναι πραγματικά η περιουσία μας! Το υπόλοιπο της τράπεζας, π.χ. στο λογαριασμό, είναι μόνο δάνειο που έχουμε δώσει στην τράπεζα. Έχουμε μόνο μία αξίωση για το υπόλοιπο του λογαριασμού! Και όταν τα πράγματα γίνονται σφιχτά, οι άνθρωποι απλά θέλουν να πάρουν τα χρήματά τους από την τράπεζα. 

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η χρηματοπιστωτική βιομηχανία (με τη βοήθεια της πολιτικής) θέλει να καταργήσει τα μετρητά. Επειδή τα μετρητά είναι κατά τη γνώμη των κεντρικών τραπεζών και πολλών οικονομολόγων, όπως ο Ken Rogoff, ο τελευταίος εχθρός των αρνητικών επιτοκίων. Έτσι, αν δεν υπάρχουν περισσότερα μετρητά, δεν μπορούμε να το αποσύρουμε από το λογαριασμό. Το μόνο που μένει είναι να δείτε πώς το δάνειό σας λιώνει με αρνητικά επιτόκια και άλλα "τέλη", όπως ο πάγος στον ήλιο. Διαφορετικά, μόνο (σε πολλές περιπτώσεις συχνά χωρίς νόημα) θα παρέμενε η κατανάλωση ... αγοράστε, αγοράστε, αγοράστε. 

Και εκτός από την πληγωμένη απαλλοτρίωση από το αρνητικό ενδιαφέρον που μόλις περιγράψαμε, η πόρτα του κράτους "πατέρα" είναι ανοικτή σε όλες τις μορφές υποχρεωτικής απαλλοτρίωσης. Όποιος δεν εμπιστεύεται το κράτος, μπορεί να ζητήσει από τους Αυστραλούς ή τους Ισπανούς, υπήρξαν φορολογικοί φόροι επί των τραπεζικών υπολοίπων για κάποιο χρονικό διάστημα. 

Έτσι ίσως ήρθε η ώρα να σηκωθείς από τον καναπέ σου και να κάνεις κάτι για την κατάργηση των μετρητών; Τι περιμένουμε λοιπόν; 

Να μην ξεχνάμε σε αυτό το πλαίσιο τα θέματα BIG DATA & BIG BROTHER (ο George Orwell στέλνει τις ευχαριστίες του). Χωρίς μετρητά, μπορούμε να αγοράσουμε μόνο με πλαστικό χρήμα ή άλλες μορφές ψηφιακών νομισμάτων και τις συναλλαγές πληρωμής ή να πωλούν ή να πληρώσει τους λογαριασμούς, όταν πρόκειται για τη βούληση της οικονομικής ελίτ όλα σύντομα. Όλες οι συναλλαγές πληρωμών είναι στη συνέχεια πλήρως ανιχνεύσιμες και αποθηκευμένες στα λεγόμενα ψηφιακά αρχεία που είναι ήδη διαθέσιμα σε όλους τους πολίτες μας. Το απόρρητο και η ελεύθερη αυτοδιάθεση στον καταναλωτικό τομέα θα ήταν τότε ιστορικό. Όλα τα αποκαλούμενα "γραφεία" και άλλοι έχουν πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες ανά πάσα στιγμή. 

ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΣΚΛΑΒΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ, ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΕΥΟΝΤΑΙ. ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΙΣΤΩΣΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ "ΤΡΑΠΕΖΑ" ΜΟΝΟ ΣΕ ΨΗΦΙΑΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΤΣΙΠ RFID. ΑΥΤΗ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΩΡΙΜΑΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ. Η ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΛΙΤ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΣΙΠ, επίσης, με υψηλή πίεση. Τότε θα έχουμε τα "χρήματά" μας και τα πιο σημαντικά δεδομένα, όπως λέμε, πάντα "εκεί" με το τσιπ κάτω από το δέρμα. 

ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟ; ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ - ΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ "ΟΡΑΤΑ" ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ; ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΗΤΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. 

ΦΩΤΟ: Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
                             * ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ !                                                                Design & Hosting by : https://foxhost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου