Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018

Heaven Music: “’’Εχω Καημό” – Ο Νίκος Τρίκκης συνεργάζεται με τον Άγγελο Ανδρεάτο στην απόλυτη επιτυχία του καλοκαιριού!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
“'Εχω Καημό” μας τραγουδάει ο Νίκος Τρίκκης στο νέο του τραγούδι που κυκλοφορεί από την Heaven Music. Συνοδοιπόρος στην νέα του digital κυκλοφορία είναι ο δημοφιλής ερμηνευτής και δημιουργός Άγγελος Ανδρεάτος, που αναδεικνύει για μια ακόμη φορά το ταλέντο του, αφού υπογράφει τους στίχους και την μουσική!

Οι δυο τους ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας χαρίζουν την πιοdance επιτυχία του φετινού καλοκαιριού και  είναι βέβαιο πως ο Κύπριος Νίκος Τρίκκης που είχε κερδίσει τις εντυπώσεις στο “Τhe Voice”, θα μας συνεπάρει με την ξεχωριστή του ερμηνεία!

Τέλος, η δυναμική και όμορφη παρουσία της  Άσπα Καλαθά στο Video Clip, καθώς και η άκρως καλοκαιρινή οπτικοποίηση του,  την οποία επιμελήθηκε ο ταλαντούχος Μιχαήλ Μαυρομούστακος,προκαλούν αίσθηση και μας ξεσηκώνουν για ένα ξέφρενο party!
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΕΔΩ (MP3, WAV, FOTOS):
https://drive.google.com/open?id=1XFS7I2UpFw_ij1pGbgg9Lw7F1mKP9Ikc

ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ!

Ακολουθήστε το Νίκο στα Social Media:
Facebook:
https://www.facebook.com/Trikkis.Nikos/
Instagram:
https://www.instagram.com/nikos_trikkis/?hl=el
Twitter:
https://twitter.com/TrikkisNikos
Youtube Channel:
https://www.youtube.com/channel/UC70MIgUzjhiXZsR1VgK-Brw/featured
Νίκος Τρίκκης «'Εχω Καημό»
Μουσική & Στίχοι: Άγγελος Ανδρεάτος
Σκηνοθεσία: Michail Mavromoustakos
                                      Απολαύστε το Video Clip:
                            * ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ !                                               Design & Hosting by : https://foxhost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου