Τετάρτη, 15 Αυγούστου 2018

ΣΩΡΡΑΣ : Ο υπ αριθμόν 2 της ΜΑΣOΝΙΑΣ ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΙΝΤΕΡΠΟΛ ΜΕ ΕΝΑ ΤΣΑΝΤΑΚΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ...... ΗΡΘΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΜΕΝΑ ΟΤΙ : ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΕ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ..... πιστεύστε το πειθήνιοι οπαδοί μου...


ΚΑΙ ΕΔΩ Ο ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΤΩΝ 600 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ....(καθηγητής A. Ignatenko)
ΚΑΙ ΤΑΧΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ ....... ... ΧΩΜΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ....
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟ ΡΕΤΖΙΣΤΕΡ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΜΑΣΟΝΟΥ ( όπως δηλώνει ο Σώρρας στο ηχητικό που τα περιγράφει μόνος του ) ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΤΡΕΛΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ......... και ίσως και ο ..... Ζαγγελίδης χαχαχαχαχαχα........
ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ Ο ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΔΙΕΡΜΗΝΕΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ .. . . . . .. . .ΜΙΛΑ ΓΙΩΡΓΗ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΔΙΑΒΟΛΟΙ ..... ΜΙΛΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΒΙΩΣΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ....... ΔΑΙΜΟΝΑ -- ΔΙΑ

ΤΙ ΗΤΑΝ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ 3%

ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ....
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ ΤΑΧΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΓΕΝΟΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΤΟΣ << ISIS >>

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΚΛΩΝΟΥΣ Ο ΜΕΡΚΟΥΛΟΦ ΕΣΤΗΣΕ ΤΟ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΑΞΙΣ......
ΚΑΙ Ο ΧΑΦΙΕΣ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ ........ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ!!

ΚΑΙ ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΑΓΕΝΗ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ..

VIP Κέντρο Ψυχοπληροφορικών τεχνολογιών (PSY-IT) από τον καθηγητή AV Ignatenko

Τεχνογνωσία τεχνολογίας της τρίτης χιλιετίας βοηθά 
στην αποκατάσταση της υγείας και της νεολαίας σας 

Αυτό είναι πραγματικό! 

Αγαπητοί Κύριοι και Κυρίες, 

Επιτρέψτε μου να σας παρουσιάσω ένα κυρίως νέο φάσμα υπηρεσιών με στόχο τη βελτίωση της υγείας σας και την αναζωογόνηση του σώματός σας και της ψυχής σας. 

Το Κέντρο μας "Το Matrix της Αιώνιας Νεολαίας" προσφέρει μια νέα τεχνολογία αναζωογόνησης και βελτίωσης της υγείας που αναπτύχθηκε από τον Doctor of Biological Sciences, καθηγητή Albert V. Ignatenko. Αυτή η μοναδική μέθοδος δεν έχει αναλογικά στην παγκόσμια πρακτική. Έχει δοκιμαστεί και εγκριθεί από τον ίδιο τον καθηγητή Α. Ignatenko και έχει εφαρμοστεί με επιτυχία για 42 χρόνια. 

Κάποιος μπορεί να πει: "Δεν μπορείτε να αγοράσετε υγεία για χρήματα". Αλλά είμαστε βέβαιοι ότι κάποιος θα πρέπει να επενδύσει στην υγεία του και το αποτέλεσμα θα είναι προφανές! 

Για κάποιους λόγους οι άνθρωποι χρησιμοποιούν για να σκεφτούν ότι η υγεία τους είναι ένας πόλος δια βίου. Αλλά με τους γύρους του χρόνου, εάν δεν φροντίζετε για την υγεία σας, το χάνετε. Μεγαλώνοντας μπορούμε να νιώθουμε ασθένειες. Διαμαρτύρονται για τα σχέδια, την κακή οικολογία, την ηλιακή ακτινοβολία, την ατμοσφαιρική πίεση και άλλους παράγοντες. Κατά τη διάρκεια της ζωής μας εργαζόμαστε σκληρά κερδίζοντας καλά χρήματα για να αποκτήσουμε υλικές αξίες (διαμερίσματα, αυτοκίνητα, γιοτ κ.λπ.) και δεν δίνουμε προσοχή στην απώλεια υγείας, ενώ η υγεία είναι ο πιο πολύτιμος πόρος μας. Μπορεί η ευημερία να μας φέρει ευτυχία σε περίπτωση που δεν έχουμε καλή υγεία και δεν υπάρχει δυνατότητα να συνεχίσουμε την ενεργό ζωή; Η απάντηση είναι προφανώς - ΟΧΙ. 

Έτσι, ίσως πρέπει κανείς να το σκεφτεί σήμερα και να επενδύσει ορθολογικά στην απόκτηση ισχυρής υγείας, αιώνιας νεολαίας και ενεργητικής μακροβιότητας; 

PSY-IT Τεχνολογία της τρίτης χιλιετίας 

Μέθοδοι τεχνογνωσίας αυτής της τεχνολογίας καθιστούν δυνατή κατά τη διάρκεια ενός έτους την αναζωογόνηση του οργανισμού κάνοντάς τον να νιώθει 3-5 χρόνια νεότερος. Κατά τη διάρκεια 5-6 ετών με ελάχιστη απώλεια χρόνου μπορεί να γίνει η ανανέωση 15-20 ετών και οι διαδικασίες γήρανσης μπορούν να σταματήσουν τελείως. 

Το πρόγραμμα υλοποιείται κατά τη διάρκεια ενός έτους σε τρία στάδια: 

1. Ατομική πρακτική εργασία (5 ημέρες, 3 ώρες την ημέρα) 
2. Μετά από 180 μέρες: ατομική πρακτική εργασία (3 ημέρες, 3 ώρες την ημέρα) 
3. Αφού περάσουν τα επόμενα 180 άτομα: ατομική πρακτική εργασία (2 ημέρες, 3 ώρες την ημέρα). 

Ανάμεσα σε μεμονωμένες πρακτικές επαφές κατά τη διάρκεια ενός έτους (355 ημέρες) πραγματοποιούνται καθημερινές συνεδριάσεις 30 λεπτών μακρινής ψυχοπληροφόρησης για τον κώδικα υγείας και την ενεργό μακροζωία - "Η μήτρα της αιώνιας νεολαίας". 

Στο έργο του με τους πελάτες (σε επαφή ή απομακρυσμένα) ο καθηγητής A. Ignatenko εφαρμόζει υπερσύγχρονα διανοητικά προγράμματα, κάνει διόρθωση, εναρμόνιση και ανανέωση (αλλαγή γενετικού κώδικα) όλων των συστημάτων του οργανισμού του, συμπεριλαμβανομένων των μοριακών, ατομικών και υποατομικών ) επίπεδα. 

Ένα από τα βασικά μέσα για την υλοποίηση των τεχνολογιών ψυχοπληροφόρησης είναι το πνευματικό σύμπλεγμα υποπληροφοριών (SMC), το οποίο ενεργοποιεί το 100% των ανθρώπινων πόρων (ενώ το συνηθισμένο μοντέλο λειτουργεί μόνο για το 1,5-3%) και δίνει ένα άτομο ισχυρή υγεία, αιώνια νεολαία και ευτυχισμένη, χωρίς πρόβλημα και επιτυχημένη ζωή. 

VIP Center "Η μήτρα της αιώνιας νεολαίας" 

Τα Κέντρα μας λειτουργούν στο Λονδίνο, την Πράγα, την Αγία Πετρούπολη, τη Μόσχα και το Κίεβο. Όλα τα κέντρα βρίσκονται σε γραφικά μέρη με καλή οικολογία, καθαρό αέρα και ήρεμη ατμόσφαιρα. 

Έχουμε οικοδομήσει τις σχέσεις μας με τους πελάτες με βάση την ποιότητα των υπηρεσιών, το φιλικό και ασφαλές περιβάλλον, την εμπιστευτικότητα των υπηρεσιών, δημιουργώντας έτσι σχέση εμπιστοσύνης με αυτούς. 

Το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και ο επαγγελματισμός των ειδικών μας, που είναι σε θέση να εφαρμόσουν τις πρωτοποριακές ψυχοπληροφορικές τεχνολογίες, συμβάλλουν στο γεγονός ότι ακόμη και οι πιο απαιτητικοί πελάτες λαμβάνουν περισσότερο από το αναμενόμενο. 

Στα Κέντρα μας θα αποκαταστήσετε την ενέργεια και τη δύναμή σας και για όλα αυτά - θα αναζωογονήσετε τον οργανισμό σας, κάνοντας τον εαυτό σας 15-20 χρόνια νεότερους. 

Για να καθορίσετε τη βέλτιστη ημερομηνία παραμονής στα Κέντρα μας, λαμβάνουμε υπόψη όλους τους παράγοντες της ζωής σας, συμπεριλαμβανομένων των εργασιακών σας δραστηριοτήτων, της τρέχουσας κατάστασης της υγείας σας κλπ. 

Για να οργανώσετε την επίσκεψή σας, μπορούμε να αναλάβουμε το χειρισμό όλων των οργανωτικών ζητημάτων, μπορείτε να οργανώσετε ένα αυτοκίνητο με οδηγό, καθώς και να συντάξουμε ένα ειδικό μενού για εσάς για τη διάρκεια της διαμονής σας (λαμβάνοντας υπόψη τις επιθυμίες σας). 

Υπό-πληροφόρηση εναρμονίζει την επιτυχία, την υγεία και τη νεολαία 

Οι εναρμονιστές αποτελούν μία από τις κύριες τεχνολογίες αιχμής στον τρόπο ανανέωσης. Αυτά είναι όργανα επόμενης γενιάς, τα οποία εργάζονται ενεργά σε μοριακά, ατομικά και υπο-ατομικά επίπεδα. Οι εναρμονιστές είναι ενσωματωμένοι σε δύο ειδικές κάρτες συχνότητας και δονήσεων (Α και Β), οι οποίες περιέχουν παραμέτρους ενέργειας και πληροφόρησης όλων των επιπέδων της συνείδησης του ατόμου, οι οποίες ελέγχονται και σταθεροποιούνται από τη βιοπληροφορική γεννήτρια (BIG ). 

Η κάρτα Α περιέχει όλες τις παραμέτρους ενέργειας και πληροφοριών του Σύμπαντός μας. 

Η κάρτα Β περιέχει τους νόμους της κατασκευής, της ανάπτυξης και της βελτίωσης της συνείδησης του ατόμου. 

Οι μεμονωμένες και οι δύο κάρτες του εναρμονιστή λειτουργούν από κοινού, όπως τρεις περόνες ρύθμισης συντονισμένες σε μία συχνότητα δόνησης. Εάν χτυπήσετε μία από τις διχάλες ρύθμισης με ένα κουμπωτό, οι άλλες δύο θα ακουστούν με αυτό. Διαφορετικά από τα πιρούνια συντονισμού, όταν εργάζεστε με τις κάρτες του εναρμονιστή διανοητικά ανοίγει η ψυχή του ατόμου (συνείδηση ​​και υπερ-συνείδηση). 

Κατά τη διάρκεια της ψυχικής εργασίας με τον εναρμονιστή, ένα μεγάλο μέρος θετικών ροών πληροφοριών και ενέργειας ρέει ελεύθερα στο σύστημα του ανθρώπου, επιτρέποντας έτσι ισχυρές και ενεργές ζωτικές λειτουργίες. 

Αυτό αποτρέπει τις διαδικασίες γήρανσης, παράγει ένα μοναδικό αποτέλεσμα αναζωογόνησης και συμβάλλει επίσης στο άνοιγμα των υπερ-ικανοτήτων του ανθρώπου. 

Κατά τη διάρκεια της εργασίας με τον εναρμονιστή, ο οργανισμός του ανθρώπου (ο οποίος αποτελείται από νερό στο 70-80%) αρχίζει να παράγει θετικά συναισθήματα και εισέρχεται στην κατάσταση της αγάπης και της καλής φύσης, παίρνοντας έτσι ενδορφίνες γνωστές ως "ορμόνες ευτυχίας" , με αποτέλεσμα την αναζωογόνηση του σώματος. 

Οι παραστάσεις του πειράματος για το πώς οι σκέψεις μας δημιουργούν και επηρεάζουν την πραγματικότητά μας κρατήθηκαν από τον Ιάπωνα επιστήμονα Masaru Emoto και από τον καθηγητή Α. Ignatenko στην Ουκρανία. Τα πειράματα αφορούσαν το νερό με την επακόλουθη κατάψυξη σε κρυστάλλους πάγου. image596 

Η "καλή φύση" σκέψης παράγει αρμονία, υγεία, ανάπτυξη των ανθρώπινων ικανοτήτων. 
Η κακή ("κακή") σκέψη οδηγεί σε χάος, ασθένειες, γήρανση και υποβάθμιση. 

Εφαρμόζουμε επιτυχώς τις τεχνολογίες PSY-IT στις δουλειές μας με πολιτική, επιχειρηματική, πολιτιστική και επιστημονική ελίτ 

Συντάκτης του προγράμματος 

Είναι Μεγάλος γιατρός Φιλοσοφίας, Βιολογικών και Ενεργειακών και Πληροφοριακών Επιστημών, Ph.D. στη διεθνή ασφάλεια, Καθηγητής στο Παγκόσμιο Distributed Πανεπιστημίου και του Διεθνούς και Ευρωπαϊκής Ακαδημίας για τη μηχανοργάνωση (ο ΟΗΕ συνδεδεμένο μέλος), Πρόεδρος της Παγκόσμιας Cosmohumanism Κοινωνίας των Εθνών, ο Πρόεδρος του Διεθνούς Ιδρύματος «Living Earth» (Ουκρανία), Πρόεδρος της Ακαδημία της Cosmohumanism (Ουκρανία), επικεφαλής του Τμήματος για διαφώτιση της διεθνούς Επιτροπής για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων (Ουκρανία), Αναπληρωτής Προϊστάμενος του Διοικητικού συμβουλίου της διεθνούς Επιτροπής αντεγκληματικές και αντιτρομοκρατία για τις διεθνείς σχέσεις, Πριν, υπουργού Εξωτερικών στο διεθνές Διάταγμα OSJ και Διεθνής Ένωση Αριστοκρατών, Ακαδημαϊκός από οκτώ Ακαδημίες, 

Παγκόσμια διαβεβαίωση 

Οι ψυχοπληροφοριακές τεχνολογίες έλαβαν διεθνή αναγνώριση και τέσσερα μεγάλα βραβεία στο Τόκιο, τη Σόφια, τις Βρυξέλλες και την Τουλούζη. Οι ψυχοπληροφοριακές τεχνολογίες είναι επίσης βραβευμένοι από τα οκτώ Χρυσά Μετάλλια και το Τάγμα στα Διεθνή Σαλόνια στις Βρυξέλλες, Μόσχα, Πίτσμπουργκ, Σόφια, Ντουμπάι, Γιοχάνεσμπουργκ (2000 - 2002).

ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ GOOGLE.


ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ : Ο υπ αριθμόν 2 της ΜΑΣOΝΙΑΣ ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΙΝΤΕΡΠΟΛ ΜΕ ΕΝΑ ΤΣΑΝΤΑΚΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ...... ΗΡΘΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΜΕΝΑ ΟΤΙ : ....... ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΕ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ...ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ .................. πιστεύστε το πειθήνιοι οπαδοί μου...
 *ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ !!
  Design & Hosting by : https://foxhost.gr/ 

1 σχόλιο: