Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Χείρων δεν ήταν κένταυρος,ήταν γιατρός στο επάγγελμα και το όνομά του δήλωνε ακριβώς την ειδικότητά του. Κεντούσε την αύρα.


11 Σεπτεμβρίου 2017 

Όταν οι Έλληνες χτίζαμε Παρθενώνες κάποιοι άλλοι βάδιζαν σαν χελώνες. Έτσι και σήμερα. 
Στους Ορφικούς ύμνους στα Αργοναυτικά, στους στίχους 414 - 444 αναγράφεται ότι ο Πηλέας, ο πατέρας του Αχιλλέα, παρακάλεσε τον Ιάσονα και τους άλλους αργοναύτες, να κάνουν μια στάση κάπου στο Πήλιο για να αποχαιρετήσει το γιο του, την διαπαιδαγώγηση του οποίου είχε εμπιστευτεί στον Χείρωνα Κένταυρο. 

Ο Χείρων δεν ήταν κένταυρος όπως ανοήτως διαλαλούν μέχρι σήμερα τα πάσης φύσεως παπαγαλάκια, αλλά ήταν γιατρός στο επάγγελμα και το όνομά του δήλωνε ακριβώς την ειδικότητά του. Κεντούσε την αύρα.

Ένα είδος βελονιστή θα λέγαμε σήμερα, μόνο που αντί για βελόνες έκανε χρήση μουσικών ήχων-συχνοτήτων. 

Και φυσικά ήταν παντρεμένος με την Χαρικλώ. 
Δεν είναι δυνατό η Χαρικλώ να είχε παντρευτεί ένα ταύρο. 
Είναι γνωστά αυτά σε μας τους ερευνητές. 

Πράγματι λοιπόν πήγανε στο σπίτι του Χείρωνα και εκεί, όταν τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται, υποχρεώθηκε κάποια στιγμή ο Ορφέας να συναγωνιστεί μαζί του στο τραγούδι και στη φόρμιγγα. 
Τραγούδησε λοιπόν ο Χείρων τραγούδια που αφορούσαν τις Τιτανομαχίες. 

Μετά πήρε τη φόρμιγγα ο Ορφέας και σαγήνεψε τους πάντες και τα πάντα με το τραγούδι του. Τα ζώα, τα φυτά και τους ανθρώπους. 

Ο Ορφέας λοιπόν τραγούδησε έναν ιδιαίτερο ύμνο, τον ύμνο του Χάους. 
Αναφέρουν λοιπόν οι Ορφικοί στίχοι πως το περιεχόμενο του ύμνου ήταν πάρα πολύ σοβαρό διότι έδωσε να καταλάβουν οι υπόλοιποι αργοναύτες πως δημιουργήθηκε το σύμπαν. 
Πως από το Χάος μεταλλάχτηκαν τα πάντα και δημιουργήθηκαν τα πάντα. 

Είναι βέβαιο λοιπόν ότι υπήρχε ύμνος μέσα στα Ορφικά περί Χάους. Αν διαβάσουμε όμως τα Ορφικά δεν θα τον βρούμε πουθενά. 

Κάποιο αόρατο χέρι εξαφάνισε καταλλήλως τον συγκεκριμένο ύμνο. 
Εάν υπήρχε, τότε θα ήταν πάρα πολύ σοβαρό θέμα. 

Η απώλεια είναι πάρα πολύ μεγάλη διότι θα ξέραμε το πως ακριβώς δημιουργήθηκε το σύμπαν από τότε και δεν θα ανοητολογούσε ο κάθε τυχάρπαστος που την είδε επιστήμων να παράγει δήθεν επιστήμη στου κασίδη το κεφάλι. 

Και φυσικά δεν θα είχαμε τους κάθε κατιτήδες να ειρωνεύονται λέγοντας ότι η επιστήμη τους είναι πανάκεια. Πανάκεια για τα μαλάκια είναι που ζητούν να βρουν το αυτονόητο αλλά βρίσκουν το ακατανόητο απόλυτο τίποτα πασπαλισμένο με μπόλικο καθόλου.

Αγαπά όμως ο θεός τον κλέφτη αγαπά και το νοικοκύρη. Ο Αριστοφάνης στις Όρνιθες διέσωσε μέρος του ύμνου του Χάους. Αναφέρει λοιπόν:

Χάος ήταν και νύχτα και σκότος βαθύ. Πλατύς Τάρταρος. Τριγύρω γη και αέρα δεν είχε. (Να λοιπόν πληροφορίες, το χάος δεν είχε τις γνωστές καταστάσεις της ύλης και ούτε και ενέργεια φωτεινή).

Δεν είχε ούτε ουρανό. 

Και στους άφαντους κόρφους του απείρου πρώτα πρώτα η μαυρόφερτη νύχτα γεννά μόνη αυγό στου Ταρτάρου το μέρος. 

Κι απ' εκείνο το αυγό, καθώς ήρθε ο καιρός, (εδώ δίνεται η έννοια του χρόνου, άρα υπήρχε ο χρόνος μέσα) φωτεινός εξεπρόβαλε ο Έρως. (Μια ενέργεια δηλαδή που έλκει αλλά είναι και διφυής, όπως αναγράφεται σε άλλον Ορφικό ύμνο).

Το συμπέρασμα είναι ότι η άλλη φύσις της ελκτικής δυνάμεως είναι η άπωσις. Άρα όλη η ενέργεια (Έρως) που βγήκε από το Ορφικόν ωόν είναι κάποιας μορφής ενοποιημένης ενέργειας με δύο φύσεις. 
Έτσι και στις θετικές επιστήμες διακρίνουμε τις ηλεκτρομαγνητικές ενέργειες να έλκουν και η βαρυτική ως φαινόμενο, και οι άλλες μορφές όπως η πυρηνική ενέργεια απωθούν. 

Κι από εκεί ξεκίνησε και στο τέλος έφτασε και ξέρουμε πια πως τα πάντα είναι μουσική - ήχος - συχνότητα και λειτουργούν κάτω από οργανωμένο αιώνιο μουσικό σχέδιο. 

Μια αέναος μουσική Κυκλική Συμφωνία που τα πάντα διέπει και τα πάντα πληρεί απ' αρχής της δημιουργίας του σύμπαντος κόσμου. 

Το όνομά της ΑΥΞΟΜΕΙΩΤΙΚΗ ΣΧΗΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ και είναι το πλέον Άπαξ Ύψιστο Αξίωμα και τέλειο Μουσικό-Μαθηματικό Σύστημα που ξεκλειδώνει την άρρητη γνώση όλης της δημιουργίας. 

Δεν αλλοιώνεται, δεν τροποποιείται, δεν διαγράφεται, δεν τέμνεται, δεν εξελίσσεται, δεν αναιρείται, δεν παραποιείται, γιατί τα πάντα είναι. 

Παρά μόνο μετουσιώνεται αενάως και κυκλοτερώς χάριν της ανάγκης προς εξέλιξη της δημιουργίας. 
Σήμερα έχουμε βρει τα πάντα κυρίες και κύριοι κάποιοι όμως συνεχίζουν ανοήτως πειθόμενοι εκ των επιτηδείων ασχέτων να το τρώνε στο γόνατο. 

Φάτε το κανένας δεν σας το κλέβει όλο δικό σας είναι. Και καλή σας χώνεψη. 

                    *ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ !!
                                                       Design & Hosting by : https://foxhost.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου