Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018

Προς μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις και κάθε ενδιαφερόμενο. Σταματήστε να επικαλείστε πως εκπροσωπείτε το Έθνος των Ελλήνων...

Βασίλης Γραμματικός

Προς μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις και κάθε ενδιαφερόμενο.

Τα κόμματα μπορεί να μη δίνουν τη δυνατότητα του ''εκλέγεσθαι'' στους πολίτες - μέλη τους, αλλά δίνουν έστω τη δυνατότητα του ''εκλέγειν'' στα μέλη, πραγματοποιώντας ανοιχτά συνέδρια και κάλεσμα προς όλους όσους επιθυμούν να συμμετέχουν σε αυτά, ζητώντας τουλάχιστον την ψήφο τους ως ψηφοφόρους, στα συνέδρια εκλογής αντιπροσωπευτικού σώματος του κόμματος, ώστε αυτούς που ο αρχηγός του κόμματος επέλεξε και όχι η βάση, να φανεί πως η βάση τους αποδέχτηκε με την ψήφο της.

Στην Ελλήνων Συνέλευσις, που όπως λέτε δεν είσαστε κόμμα, αλλά Πολιτικός Φορέας και έχει διαφορά από τα κόμματα,γιατί εσείς δεν έχετε αντιπροσώπους αλλά εκπροσώπους, μέσα από τη
δυνατότητα που πηγάζει εκ του καταστατικού σας, ότι κάθε μέλος και κάθε Έλληνας Πολίτης μπορεί και έχει πλέον τη δυνατότητα, να μετέχει και στο ''εκλέγειν'' και στο ''εκλέγεσθαι''......... 

Πώς είναι δυνατόν να πραγματοποιείτε ''κλειστό μυστικό ολιγομελή συνέδριο'' από τον κόσμο και τα μέλη του οργανισμού σας, το καταστατικό σας να σας υποχρεώνει στη συμμετοχή όλων των οργανισμών μέσω της διαδημοτικής τους, την οποία ουδέποτε ενεργοποιήσατε προσκαλώντας την σε αυτό, να εκτελείτε μια καθαρά ΣΤΟΑτίστικη διαδικασία που ούτε τα κόμματα δε θα τολμούσαν να εκτελέσουν, να στερείτε αντί-καταστατικά τη δυνατότητα στα μέλη σας όχι του εκλέγεσθαι αλλά και του εκλέγειν έστω, και να βγαίνετε να ανακοινώνετε τα αποτελέσματα του κλειστού club, λέγοντας με θράσος, πως ''κατόπιν καταστατικών και δημοκρατικών διαδικασιών πραγματοποιήθηκε το πρώτο συνέδριο του οποίου τα αποτελέσματα ήταν τα εξής....''

Αυτοί όχι μόνο εκπρόσωποί σας δεν είναι, αφού δε σας δόθηκε η δυνατότητα συμμετοχής σας στο ''εκλέγεσθαι'' μα ούτε και αντιπρόσωποί σας είναι, αφού ουδέποτε σας δόθηκε η δυνατότητα ούτε έστω του ''εκλέγειν'' στη βάση στα μέλη, έτσι ώστε τουλάχιστον ως αντιπροσώπους σας, που άλλοι επέλεξαν για εσάς χωρίς εσάς , να τους αποδεχτείτε δια της ψήφου σας. 

Και αντί να αναστατωθείτε με τη διαδικασία αυτή, να επαναστατήσετε , έστω να ρωτήσετε το γιατί, τους βαράτε και παλαμάκια ως κομματικοί κομπάρσοι παλαμάκηδες και ούτε καν ψηφοφόροι δεν λέγεστε, αφού δεν τους ψηφίσατε, κοινοποιείτε ως παθητικά πειθήνια όργανα παντού τα αποτελέσματα της αντί-καταστατικής και αντί-δημοκρατικής διαδικασίας,διασπείροντας ψευδώς και με δόλο, παραπλανώντας τους Έλληνες Πολίτες,πως ''κατόπιν καταστατικών και δημοκρατικών διαδικασιών πραγματοποιήθηκε το πρώτο συνέδριο'', μια διαδικασία που ούτε τα κόμματα δεν εκτελούν έτσι, συμμετέχοντας όλοι σας συνειδητά πλέον στο να ψεύδεστε προς τους Έλληνες πολίτες, όταν τους καλείτε να ΕΝΩΘΟΥΝ μαζί σας μέσα σε έναν χώρο όπου τίποτε δεν τηρείται, ούτε καταστατικά, ούτε δημοκρατικά....και το ξέρετε πλέον οι ίδιοι από πρώτο χέρι...δεν είσαστε άμοιροι πλέον των ευθυνών.

Πως είναι δυνατόν να ζητάτε να σας πάρει στα σοβαρά κανείς, όταν παριστάνεται τους Κυρίαρχους, οι οποίοι θέλουν να ελέγξουν τους πολιτικούς, τις κυβερνήσεις, αν τηρούν το Σύνταγμα και τους νόμους του Κράτους, αν έχουν Φ.Ε.Κ. σύστασης σε σώμα οι βουλευτές και τόσα άλλα, όταν δεν μπορείτε να ελέγξετε και να τηρήσετε Κυρίαρχα ως Κυρίαρχοι που ευαγγελίζεστε ότι είσαστε, το ίδιο σας το σπίτι, τον Φορέα σας, τα καταστατικά σας ? 
Για ποια Πολιτεία και Δημοκρατία μιλάτε , χωρίς όχι μόνο εκπροσώπους που δεν είσαστε ικανοί να επιβάλετε στους ηγεμόνες σας εκεί μέσα να δώσετε, μα ούτε και αντιπροσώπους ? 

Σταματήστε να επικαλείστε πως εκπροσωπείτε το Έθνος των Ελλήνων, γιατί η Φρόνηση σας δεν πλησιάζει καν την Ελληνικότητα και βεβηλώνετε την έννοια του Έθνους των Ελλήνων. 
Αν υπάρχει κανείς εκεί μέσα που δεν κοιμάται τόσο βαριά, ας ελπίσουμε πως θα ακούσει και θα ξυπνήσει .
                     *ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ !!
                                                       Design & Hosting by : https://foxhost.gr/ 

1 σχόλιο:

  1. Ο κ. Νουλέζας, θεωρεί "ουσιώδη" τα ερωτήματα που του έθεσα, παρ' όλα αυτά, πετάει την καυτή πατάτα στην ΚΕ της ΕΣΥ.
    Βασικά, το περιμέναμε ότι δεν θα έδινε κάποια ουσιώδη απάντηση, για να μην πω ότι δεν περιμέναμε απάντηση γενικώς κι ότι θα ποιούσε την νήσσαν. Πάλι καλά.
    Γ. Τ. Ευχαριστώ πολύ για την δημοσίευση των ερωτήσεων, το θεωρώ τιμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή