Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2018

ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΣΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΟΥ ! Του Γιάννη Θεοδωρόπουλου.

Με αυτά που παραθέτω, θέλω να προβληματίσω τους φίλους που εξακολουθούν να είναι δέσμιοι των θρησκευτικών αντιλήψεων των Εβραίων, και των σκοπιμοτήτων που έχουν βάλει ως στόχο.

Τα προ Χριστού γραπτά κείμενα τους είναι σαφέστατα. «σεις είστε ο περιούσιος λαός μου και σεις θα βασιλεύετε επί της γης». Σε αυτήν την λογική κινούνται όλες οι ενέργειες των Εβραίων, είτε σαν σύνολο, είτε σαν επί μέρους ανεξάρτητες ομάδες. Σε μια τέτοια ανεξάρτητη ομάδα κινείτε και ο Χριστός. Διότι την ποινή του θανάτου δια σταυρώσεως, επέβαλαν οι Ρωμαίοι κυρίως στους επαναστάτες κατά της Ρώμης, όπως π.χ. σταύρωσαν τον Έλληνα επαναστάτη Σπάρτακο. Άρα ο Χριστός σταυρώθηκε ως επαναστάτης. 

Για να επιβληθεί σαν ομάδα στον Εβραϊκό πληθυσμό, χρησιμοποίησε ένα απλό και αποδοτικό σύστημα. «τα θαύματα» αυτό ήταν της μόδας τα χρόνια εκείνα. Πολλοί οι θαυματοποιοί και στους Έλληνες. Ακόμη και σήμερα στα τσίρκο βλέπουμε θαύματα. Σκεφτείτε τότε που ο κόσμος ήταν αγράμματος, τι πέραση είχαν οι θαυματοποιοί. Δεν σας προβληματίζει ότι όπου εμφανιζόταν ο Χρηστός πολλοί ζητούσαν να τους θεραπεύσει, αλλά ο Χρηστός θεράπευε μόνο ένα και σπάνια μέχρι δύο. Γιατί ο εν λόγω θεραπευμένος προσποιείτε τον ασθενή και άνηκε στην ομάδα των 70 συνεργατών του Χριστού, που προηγείτο και προετοίμαζε την υποδοχή του. (κατά Λουκά Ι΄ 1) 
Ένα άλλο ακόμη που μας αποδεικνύει ότι τα θαύματα ήταν σκηνοθετημένα. Έχουμε και την δήθεν θεραπεία των δύο δαιμονισμένων. Ο Ιπποκράτης από το 350 π.χ. είχε αποφανθεί αυτό που σήμερα η επιστήμη έχει αποδείξει ότι δεν υπάρχουν δαιμόνια, αλλά η πάθηση οφείλετε σε πρόβλημα του εγκεφάλου. Πως ο Χριστός Υιός θεού δεν το γνώριζε; αλλά διέταζε τα δαιμόνια να εξέλθουν; 

Eσείς κύριοι που κόβεστε για την ορθοδοξία και την Ρωμανία, πρέπει να γνωρίζετε ότι ο υπολογιστής που κάθεστε και γράφετε τις βλακείες σας, το αυτοκίνητο που οδηγείτε, και ένα πλήθος επιτευγμάτων της σύγχρονης τεχνολογίας που απολαμβάνετε, και για την υγεία σας αν θα κινδυνεύσει εκεί θα εναποθέσετε τις ελπίδες σας, Όλα αυτά είναι επιτεύγματα ευφυών ανθρώπων, γιατί αν η ανθρωπότητα ακολουθούσε την ρύση του χριστού «μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι» 

Θα ζούσαμε ακόμη στον μεσαίωνα. 

Αν αναλογισθούμε ότι οι Έλληνες το 150 π.χ, είχαν κατασκευάσει την πρώτη ατμομηχανή (ατμοστρόβιλος του Ήρωνα ), και το 100 π.χ. είχαν κατασκευάσει τον πρώτο υπολογιστή της ανθρωπότητας (υπολογιστής των Αντικυθήρων) και αν δεν μας φόρτωναν οι θρησκευτικοί ηγέτες τα 1000 χρόνια του μεσαιωνικού σκοταδισμού, και οπισθοδρόμησης, είναι αδύνατο να συλλάβει ο ανθρώπινος νους που θα βρισκόμαστε σήμερα. Η μικροηλεκτρονική, η νανοτεχνολογία, το DNA, και η βιοτεχνολογία θα είχαν αλλάξει ριζικά τη ζωή των σημερινών ανθρώπων, και το κέντρο των επιτευγμάτων θα ήταν η Ελλάδα αν δεν είχαν επιβάλει δια της βίας στους Έλληνες την χριστιανική νόσο. 

Ένα πλήθος Ελλήνων φιλοσόφων, φυσικών, μαθηματικών, μηχανικών, αστρονόμων, και άξιων ηγετών και πολιτικών, είχαν βάλει τις βάσεις για μια βιομηχανική και τεχνολογική επανάσταση, που δεν θα αργούσε να δόση τους καρπούς της προς όφελος της ανθρωπότητας. Με πιΑ λογική αυτούς τους εξέχοντες Έλληνες και προγόνους μας βάζουμε σε δεύτερη θέση, και αντιθέτως αγιοποιούμε αυτούς τους Μαυροκόρακες, που μας φόρτωσαν με 1000 χρόνια σκοταδισμό και οπισθοδρόμηση. Και θέλουν σώνει και καλά να μας επιβάλουν ως προγόνους μας τους Εβραίους Αβραάμ, Ισαάκ, και Ιακώβ....                   *ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ !!
                                                   Design & Hosting by : https://foxhost.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου