Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2018

Εάν αφαιρέσει κάποιος το όνομα της Ρωσίας και το μετατρέψει σε Ελλάδα, θα δει περίπου τα ίδια τεκταινόμενα , τις ίδιες τακτικές και το ίδιο μοτίβο, από τους εξωτερικούς καταχραστές και εσωτερικούς προδότες.


ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΟΥ, ΑΞΙΖΕΙ (Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ. ΕΚΑΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ - ΠΕΡΙΛΗΨΗ) 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ - ΕΝΩΣΗ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ KGB 

ΚΑΤΑ ΤΩΝ: 

ΜΙΧΑΗΛ ΓΚΟΡΜΠΑΤΣΟΦ, 
ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ELVIRA NABIULLINA ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ GERASHCHENKO VIKTOR VLADIMIROVICH, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ, 

ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ 

Η Κρατική Υπηρεσία Ένωση Αντιτρομοκρατίας KGB 
με νέα Επιστολή ημερομηνίας 19/ 10/ 2018, σταλθείσα προς την Κυβέρνηση της Ρωσικής Ομοσπονδίας και προς όλα τα Διοικητικά, Δικαστικά και Όργανα Ασφαλείας, καταγγέλλουν και ζητούν διερεύνηση για ύπαρξη Ισχυρών Ποινικών Υποθέσεων, ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, Εγκληματικής δραστηριότητας, Απάτη και με σκοπό τη ληστεία - λεηλασία και διάσπαση της Σοβιετικής Ένωσης, κατά των Γκορμπατσόφ Μιχαήλ Sergeyevich και των συνεργών αυτού (κατονομάζει ως παράδειγμα τους: Yakovlev Alexander, Σεβαρντνάτζε Σεβαρντνάτζε, Gerashchenko Viktor Vladimirovich, Demintcev Βίκτορ Kryuchkov Vladimir Aleksandrovich, Kruchina Νικολάι Yefimovich, Pavlov Valentin Sergeyevich, Ανατόλι Τσουμπάις και άλλους), των υπευθύνων του τραπεζικού συστήματος της ΕΣΣΔ και σήμερα Ρωσίας, δια την Εσχάτη Προδοσία της χώρας και της λεηλασία του ακινήτου και κινητού πλούτου σε χρυσό, διαμάντια, πλατίνα, χαλκό, αλουμίνιο, πετρέλαιο, ρευστό χρήμα, τους κατηγορούν για κατάχρηση, υπεξαίρεση, απάτη, σαμποτάζ, για λαθρεμπόριο και για την έξοδο των περιουσιακών στοιχείων στο εξωτερικό κτλ. 

Ομοίως δε, κατηγορούν για τις δράσεις του καρτέλ των Ιδιωτικών Τραπεζών που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην όλη διαδικασία, οι οποίες αφού αφαίμαξαν τον πλούτο αλλά και λεηλάτησαν τις καταθέσεις των πολιτών, στη συνέχεια, κατά τη συνήθη τακτική των τραπεζών, άλλες Πτώχευσαν και άλλες άλλαξαν χέρια εξαφανίζοντας συνάμα. ως δια μαγείας, τα χρήματα των πολιτών. 
Στη συνέχεια δηλώνουν και καταγγέλλουν τη δράση της Κεντρικής Τράπεζας της Ρωσίας, και τους συναυτουργούς στο έγκλημα εξωτερικούς μετόχους και στελέχη, κατονομάζουν την ενορχηστρωμένη δράση των καιροσκόπων πιστωτών, όπου με σχέδιο εκτίναξαν το δημόσιο χρέος, υποτίμησαν το νόμισμα, δημιούργησαν μυστική ομάδα με σκιώδη δραστηριότητα με το όνομα: Ομάδα «Ζ», με ταμεία που χρηματοδοτούσαν τις παράνομες πράξεις, (π.χ. με το όνομα «Wanta»), όπου δια μέσου αυτών μεταφέρονταν κεφάλαια κάτω από τις παραγγελίες των Ρότσιλντ, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για την εκτέλεση των σχεδίων τους από, προς και μέσα στη χώρα. 

Οι δραστηριότητες της ομάδας «Ζ», ήταν μεταξύ άλλων: 

1. Δημιουργία μυστικών εργοστασίων, συνεταιρισμών και διυλιστηρίων, με παράνομες - σκιώδεις εξαγωγές των φυσικών πόρων της ΕΣΣΔ, 

2. Κλοπή - Εξόρυξη και εξαγωγή του χρυσού, ασημιού, πλατίνας, διαμαντιών, 

3. Κλοπή του νομίσματος και των ταμειακών αποθεμάτων της ΕΣΣΔ και μεταφορά αυτών σε λογαριασμούς στο εξωτερικό σε τράπεζες των ιδίων, 

4. Εκτύπωση και Υποτίμηση στο ρούβλι και η λαθραία εξαγωγή στο εξωτερικό, 

5. Κλοπή αποταμιεύσεων των Συνταξιούχων της ΕΣΣΔ ανθρώπων, που βρίσκονται κατατεθειμένες σε τράπεζες καταθέσεων ταμιευτηρίου, 

6. Μεταφορά των Δημοσίων κονδυλίων του προϋπολογισμού ΕΣΣΔ στις τράπεζες και ιδιωτικές εταιρείες, 

7. Να βοηθήσει τους συνεργάτες και τους φίλους τους στο εξωτερικό σε όλο τον κόσμο, σε βάρος του Σοβιετικού Κράτους, 

8. Δεν πληρώνουν φόρο μαζί και όλοι οι συνεργοί αυτών, 

9. Δημιουργία μιας μυστικής κυβερνητικής χρήσης των δημοσιονομικών χρημάτων για τις ανάγκες του Κομμουνιστικού Κόμματος της Σοβιετικής Ένωσης και του κινήματος παγκόσμιας κομμουνιστικής. 

10. Μεταφορά χρημάτων σε προσωπικούς λογαριασμούς του Κομμουνιστικού Κόμματος της Σοβιετικής Ένωσης, με τη μορφή των νομισμάτων και πολύτιμων μετάλλων, κινητή και ακίνητη περιουσία στο εσωτερικό της χώρας όσο και στο εξωτερικό 

11. Εκροή κεφαλαίων από την Σοβιετική Ένωση με στόχο τη λεηλασία και την κατάρρευση της χώρας μας, με την έγκριση και την οργάνωση μετά του Γκορμπατσόφ, του Διοικητικού της Κρατικής Τράπεζας της ΕΣΣΔ κ.α.. 

Σύμφωνα με τις συμφωνίες της Ουάσιγκτον για 4-5 χρόνια στην ΕΣΣΔ χτίστηκαν υπόγεια διυλιστήρια, νέα διυλιστήρια, τα οποία παρέχονται σε ξένο εξοπλισμό, και εισήγαγε νέες τεχνολογίες για την εξόρυξη του χρυσού, διαμαντιών, πετρελαίου και άλλα είδη προς όφελος των εταιρειών του εξωτερικού. 

Με εκτενέστατες αναφορές και με αποδείξεις, κατηγορούν ότι με την άφιξη του Boris Gerashchenko Γέλτσιν στην εξουσία, του Βίκτορ Γκορμπατσόφ, του Μιχαήλ Sergeyevich, οι οποίοι ενορχήστρωσαν και παρακολούθησαν την έξοδο των κεφαλαίων από τη Ρωσία, καθώς και των ξένων διαχειριστών (Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, ο Μπους ο πρεσβύτερος, Margaret Thatcher), καθώς και του Τεκτονικού Τάγματος μέσω lzhenaslednikov με αυτοκρατορική εξουσία στη Ρωσία, ενός από τους ηγέτες του Τεκτονικού Τάγματος των Illuminati - Μεγάλη Δούκισσα Μαρία Vladimirovna Romanova όπου ζητήθηκε και η μεταφορά της διοίκησης της ομάδας «Ζ» στον Μπόρις Γιέλτσιν ούτως ώστε να συνεχιστεί η περαιτέρω λεηλασία της Ρωσικής Ομοσπονδίας (εκτελέστηκαν εγκληματικές και προδοτικές δραστηριότητες υπό τον έλεγχο του Μπόρις Γέλτσιν και του διεφθαρμένου περιβάλλοντος του, είχε το παρατσούκλι «Οικογένεια»). 

Κατηγορούν ότι η Κεντρική Τράπεζα της Ρωσικής Ομοσπονδίας, είναι υπό τον έλεγχο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ άρα των Ρότσιλντ και Λοιπών, και δια μέσου της οποίας προσπαθεί να κυβερνήσει τον κόσμο και την εθνική οικονομία της χώρας. 
Καταγγέλλονται με αποδείξεις, ότι οι ενέργειες του Προέδρου της Κεντρικής Τράπεζας της Ρωσικής Ομοσπονδίας Elvira Nabiullina και του αναπληρωτή της, η λήψη αποφάσεων και η ενεργή συμμετοχή τους στα πιο πάνω. Οι πράξεις της και των συνεργών αυτής, σε συνάρτηση με τους πολιτικούς, δομούν τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, η οποία δημιουργήθηκε από τον Γκορμπατσόφ Μιχαήλ Sergeyevich, συνεχίστηκε από τους Γιέλτσιν Μπόρις Νικολάγιεβιτς, Gerashchenko Viktor Vladimirovich, Chubais Ανατόλι Borisovich και άλλους, και δια της οποίας εκτελούνται τα ακόλουθα αδικήματα: 

Δημιουργία και συμμετοχή σε Εγκληματική Οργάνωση και Συμμορία, κατάχρηση της Δημόσιας περιουσίας σε μεγάλη κλίμακα από αμέλεια, απάτη, υπεξαίρεση, σαμποτάζ, λαθρεμπόριο, κλοπές και τις εξαγωγές προς άλλες χώρες τεράστιες ποσότητες χρυσού, διαμαντιών, πλατίνας, πετρελαίου, των συναλλαγματικών αποθεμάτων και των Σοβιετικών Ρουβλίων, οι οποίοι προκάλεσαν την λεηλασία της χώρας, κατάχρηση εξουσίας, φέροντας ως αποτέλεσμα σοβαρές συνέπειες, που σχετίζονται με την κατάρρευση, την καταστροφή και την εξάλειψη της ΕΣΣΔ, προκάλεσαν υλική και ηθική βλάβη εκατομμυρίων Σοβιετικών πολιτών και, ως εκ τούτου, διέπραξαν προδοσία της πατρίδας τους, που συνδέεται με την καταστροφή του κράτους, σφετερισμό και την κατάχρηση εξουσίας και περιουσίας, την καταστροφή της οικονομίας, την αποδυνάμωση της άμυνας και της ασφάλειας της χώρας, η πραγματική κατάρρευση των ενόπλων δυνάμεών της χώρας, με μια απότομη μείωση του πληθυσμού της Ρωσίας, τη γενοκτονία των Εθνών, συναυτουργία και παροχή εξωτερικής βοήθειας (ΗΠΑ, Αγγλία, Γερμανία και άλλες) ξένες οργανώσεις τους και τους εκπροσώπους τους κατά την εκτέλεση των εχθρικών ενεργειών εις βάρος της εξωτερικής ασφάλειας της ΕΣΣΔ και των πολλών εκατομμυρίων πολιτών - σοβιετικών λαών, οι οποίοι οδήγησαν, τελικά, στο μεγαλύτερο (σύμφωνα με τα λόγια του Vladimir Vladimirovich Πούτιν) γεωπολιτική καταστροφή του ΧΧ αιώνα. 
______________________________________ 

Εάν αφαιρέσει κάποιος το όνομα της Ρωσίας και το μετατρέψει σε Ελλάδα, θα δει περίπου τα ίδια τεκταινόμενα , τις ίδιες τακτικές και το ίδιο μοτίβο, από τους εξωτερικούς καταχραστές και εσωτερικούς προδότες. 

Εδώ οι ίδιες οι μυστικές υπηρεσίες σηκώνουν ανάστημα και απαιτούν να γίνει έλεγχος και να προωθηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης οι Υπαίτιοι της Καταστροφής της Χώρας τους. 

ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;;;; 
ΠΟΣΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΠΛΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΘΟΡΥΒΑ ΤΙΣ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΤΟΕΊΤΑΙ;.. 

ΔΙΟΤΙ ΕΔΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, Η ΑΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΥΨΏΣΕΙ ΦΩΝΗ Η' ΑΝΑΣΤΗΜΑ.. 
ΑΠΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΈΡΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΛΙΝΟΝΤΑΙ, ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΙΣ "ΦΟΥΣΤΕΣ" ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΧΙΤΩΝΕΣ" ΑΝΔΡΕΙΑΣ 
ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΒΑΖΩ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΤΟΝΟΥ ΧΡΥΣΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ. 

ΒΑΖΩ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ GOOGLE, Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ. 

Υ.Γ. 1 
Για την ομάδα «Ζ», κατονομάζει ότι δημιουργήθηκε με την πρωτοβουλία των Rothschild, η οποία μετά την ίδρυση της συμπληρώθηκε η υποστήριξη της από τα λοιπά στελέχη της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ (Rockefeller, Morgan, Baruch) και η οποία συνεργασία με συμπληρώθηκε με τους προδότες της Ρωσίας (Vladimir I. Dolgikh, Falin Valentin Pogodin Μαρία Stanislavovna, Bykovsky, Ermolaev και άλλους), η οποία έθεσε σε ισχύ μυστικές συμφωνίες που υπεγράφησαν από πολύ νωρίτερα, τον Σεπτέμβριο του 1977. Η συμφωνία αυτή προέβλεπε την προετοιμασία καλοστημένου σχεδίου για την μετέπειτα πορεία των δράσεων αυτών, την επιλογή και εκπαίδευση των παραγόντων επιρροής, την κατασκευή των υπογείων εργοστασίων, την εξαγωγή από τη Ρωσία του χρυσού, των διαμαντιών, των σπάνιων γαιών, του πετρελαίου, νικελίου και άλλων μετάλλων και αξιών, την διαφυγή των κεφαλαίων στο εξωτερικό μέσω ειδικών ταμείων και των τραπεζών, με πρόσχημα ότι οι τράπεζες θα παρείχαν «μαξιλάρι ασφαλείας» για τη διαφύλαξη του πλούτου της Ρωσίας για τις μελλοντικές γενιές και την πρόληψη και προστασία από την πιθανότητα Γ 'Παγκοσμίου Πολέμου. 

Και συνεχίζουν στην καταγγελία, ότι για την εκτέλεση αυτής της λειτουργίας, ο οίκος Rothschild και δια μέσου της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ, έχει δημιουργήσει μια ειδική οργάνωση που ονομάζεται «Fonton». Η οργάνωση «Fonton» λειτούργησε κατά την περίοδο 1980-1984. Στη Σοβιετική Ένωση συγκρότησε μια ειδική ομάδα ανθρώπων, σημειώνονται 184 άτομα και ένα άτομο που έχει εκπαιδευτεί στην επικράτεια του Ουζμπεκιστάν. 

Μετά την αύξηση των ομάδων «Ζ», ο Γκορμπατσόφ προσθέτει 2000 άτομα, όπου για την περαιτέρω εκπαίδευσή τους, μεταφέρθηκαν στην πόλη του Τσέχωφ, περιφέρεια της Μόσχας, όπου είχαν διοριστεί επικεφαλής αυτής της ομάδας - οι αξιωματικοί της Εθνικής Επιτροπής Ασφάλειας : Moiseev Νικολάι Πέτροβιτς, Brodsky Andrey Πάβλοβιτς, Veselovsky Leonid Bobkov Filipp Denisovich, Λεονίντ Shebarshin και άλλοι.

Και για τη χρηματοδότηση αυτής της ειδικής ομάδας «Ζ», η οποία λειτουργεί στο έδαφος της Σοβιετικής Ένωσης, των οποίων οι δραστηριότητες απευθύνονται στην υπονόμευση των ιδεολογικών και οικονομικών θεμελίων της ΕΣΣΔ, οι Ρότσιλντ δημιούργησαν το 1982 ένα ειδικό ταμείο με το όνομα «Wanta», όπου δια μέσου μεταφέρονταν κεφάλαια κατ' εντολή της FED των ΗΠΑ κάτω από τις παραγγελίες των Ρότσιλντ. Μεταφέρθηκαν υπέρογκα ποσά, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για την εκτέλεση των σχεδίων τους από και προς τη χώρα.

Υ.Γ. 2 
Γίνεται εκτενέστατη αναφορά στην ίδρυση της Διεθνούς Τράπεζας της Μόσχας, που μαζί με το Ταμιευτήριο της Ρωσικής Ομοσπονδίας έγιναν οι μεγαλύτερες Ρωσικές Τράπεζες, μέσω των οποίων συνέχισαν την εξαγωγή των κεφαλαίων στο εξωτερικό. Αναφέρονται οι μυστικοί λογαριασμοί, π.χ. με τα ονόματα «Σταχτοπούτα», «Σφαίρα» και «Princess», τη δημιουργία Ιδρυμάτων και παρα-ιδρυμάτων, (για την πώληση των πιο πάνω αγαθών) ΜΚΟ κτλ, όπου δια μέσω παρανόμων συμβάσεων εξήγαγαν πρώτες ύλες μεγάλων αξιών προς τους συνεργούς τους. Ως παράδειγμα αναφέρει ότι κατόπιν των συμφωνιών με την Ουάσιγκτον, κατά τη διάρκεια του 1984-1989 χρόνια στο έδαφος της ΕΣΣΔ, δημιουργήθηκαν 7 υπόγειες εγκαταστάσεις διύλισης για την τήξη χρυσού, χτίστηκαν 4 εγκαταστάσεις για επεξεργασία διαμαντιών, 4 νέα διυλιστήρια, χωρίς στην ουσία η Χώρα να επικαρπώνεται τα προϊόντα. Εξορύσσονταν σε αυτά τα μυστικά εργοστάσια τα προϊόντα και εξάγονταν από τις μυστικές αποφάσεις των υπαλλήλων λαθραία στο εξωτερικό, όπου και δημιουργήθηκαν μυστικές αποθήκες, ειδικά για τους σκοπούς αποθήκευσης αυτών, στο έδαφος των ΗΠΑ, την Αγγλίας, τη Γερμανίας, της Ελβετίας, της Συρίας, της Σουηδίας, του Λιβάνου, της Κίνας και άλλες χώρες του εξωτερικού.
                          
                            *ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ !!                                             Design & Hosting by : https://foxhost.gr/

1 σχόλιο:

  1. Ο George Soros ειναι μερος αυτης της πλεκτανης. Ο Soros ειναι μονο ο εκπροσωπος τυπου. τα λευτα που ξωδευει δεν ειναι δικα του αλλα το πιο πανω συστηματος και του σχεδιου του

    ΑπάντησηΔιαγραφή