Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2018

Οι λαχταριστές συνταγές της Αρετούλας "Μακαρόνια με κιμά"

ΥΛΙΚΑ
500 γρ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΚΙΜΑ
1 ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ
2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ
3 κ.γ. ΤΟΜΑΤΟΠΕΛΤΕ
ΜΑΙΝΤΑΝΟ
ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΣΕ ΣΚΟΝΗ ΟΛΑ ΑΠΟ ΜΙΣΟ κ.γ
ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ
ΚΑΡΥ
ΠΑΠΡΙΚΑ ΓΛΥΚΙΑ
ΚΑΝΕΛΑ ΣΕ ΣΚΟΝΗ
ΜΠΑΧΑΡΙ
ΚΥΜΙΝΟ
ΖΩΜΟΣ ΒΟΔΙΝΟ ΣΕ ΣΚΟΝΗ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

            ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΝΑ ΚΑΛΥΦΤΕΙ Ο ΠΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ.
          ΟΤΑΝ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΤΟ ΛΑΔΙ ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ.
               ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΟΤΑΡΙΣΜΑ.
                     ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΚΙΜΑ.
                                   ΚΑΘΩΣ ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΙΜΑ ΤΟΝ ΠΑΤΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ .
                      ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΜΑΤΟΠΕΛΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΚΑΝΕΙ Ο  ΠΕΛΤΕΣ.
               ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ 8 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ
                                                               ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΜΑΣ.
ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΜΑΣ....
ΣΙΓΟΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 45 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ ΑΝΑ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ.  ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΜΕ, ΚΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΝΕΡΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ.
                                                                ΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΙΜΑΣ.
<ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ>
ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΓΕΥΣΗ ΣΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΡΙΞΕΤΕ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ 1.κ.γ. ΖΩΜΟ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΣΕ ΣΚΟΝΗ.ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΝΟΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑ.
ΜΟΛΙΣ ΒΡΑΣΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΒΡΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ.
ΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΛΛΑΝΕ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ.
                                                       ΣΟΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ
              ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΑΣ, ΤΟ ΓΑΡΝΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΤΥΡΙ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΜΑΣ !
                                                                         ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ !
                *ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ !!
                                                        Design & Hosting by : https://foxhost.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου