Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018

Οι λαχταριστές συνταγές της Αρετούλας "Φασολάδα λευκή"

  ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΑ ΦΑΣΟΛΙΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΝΑ ΜΟΥΛΙΑΣΟΥΝ
  ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΤΑ ΞΕΠΛΕΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕ ΑΦΘΟΝΟ ΝΕΡΟ
  ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΦΑΣΟΛΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΡΑΣΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΑΣ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΞΕΡΟ
ΜΙΑ ΠΙΠΕΡΙΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗ
ΛΙΓΟ ΣΕΛΙΝΟΡΙΖΑ
ΚΑΙ 2 ΚΑΡΟΤΑ - 

ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΒΡΑΖΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΞΑΦΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΦΑΣΟΛΙΑ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΛΕΠΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΑΣ,ΤΟ  ΚΡΕΜΜΥΔΙ  ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΠΕΡΙΑ
ΤΑ ΚΑΡΟΤΑ
 ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΛΙΝΟΡΙΖΑ
Σ.Σ. ΔΕΝ ΠΕΤΑΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΣΟΛΙΑ. ΑΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΤΑ ΦΑΣΟΛΙΑ
ΑΦΟΥ ΒΑΛΑΜΕ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΦΡΟ

ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΆ ΜΑΣ
2 κ.γ. ΜΙΓΜΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
1 κ.γ. ΚΑΡΥ
ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΠΕΡΙ

ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΡΕΖΕΣ ΜΠΟΥΚΟΒΟ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΜΑΣ

  ΤΟ ΜΠΟΥΚΟΒΟ
                     ΚΑΙ  ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 
ΤΕΛΟΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΕΙΤΕ ΦΡΕΣΚΟ ΕΙΤΕ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ 
ΣΙΓΟΒΡΑΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ 10 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ ΤΑ ΦΑΣΟΛΙΑ ΜΑΣ - ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΑΣ. 
ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΡΙΣΤΑ Η ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΜΕ ΕΛΙΕΣ. ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ
   *ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ !!
                                             Design & Hosting by : https://foxhost.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου