Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019

......ΘΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΜΕ ΝΟΗΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ ΜΩΡΕ;;; ή ΑΠΛΑ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΕΙΣ;;

Στο ΣΚΟΠΙΑΝΟ και σε κάθε ανάλογο σημαντικό θέμα,η ΛΥΣΗ είναι στα δικά μας χέρια, 
και καταθέτω την πρότασή μου Δημόσια σήμερα στις 21/1/2019

ΣΩΖΟΣ ΠΑΝΟΣ

Να υποχρεώσουμε τους Δημάρχους να εφαρμόσουν το άρθρο 85 του ν.3852/2010 (Καλλικράτης) το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους Δημοτικούς άρχοντες να προκαλούν: 

Λαϊκές συγκεντρώσεις, για θέματα που αφορούν και απασχολούν την τοπική κοινωνία,επικαλούμενοι την παράγραφο (στ) κάθε άλλο θέμα που αφορά την τοπική κοινότητα. 
Για την ανωτέρω διαδικασία τηρούνται πρακτικά από υπάλληλο του δήμου, ενώ οι αποφάσεις για τα θέματα λαμβάνονται από τους παρόντες με σχετική πλειοψηφία (.ν.3852/2010 άρθρο 85) 
Την απόφαση επί του θέματος της τοπικής κοινωνίας, άρα την Κυρίαρχη Βούληση των Ελλήνων Δημοτών, στη Βάση στο Δήμο εκεί που εδράζει η Δημο-κρατία, ο Δήμαρχος υποχρεούται να την φέρνει στο Δημοτικό συμβούλιο ως θέμα. 

Ο Δήμος και κατ επέκταση το Δημοτικό συμβούλιο, σύμφωνα και με το Σύνταγμα άρθρο 102 αλλά και βάση του Ευρωπαϊκού χάρτη τοπικής αυτοδιοίκησης,αποτελεί την ΠΡΩΤΗ ΒΑΘΜΙΔΑ της έκφρασης της Κυρίαρχης βούλησης των Ελλήνων και έπειτα ως Δεύτερη η περιφέρεια και μετά η κυβέρνηση , η οποία βέβαια ασκεί στους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης μόνο εποπτεία που συνίσταται αποκλειστικά σε έλεγχο νομιμότητας και δεν επιτρέπεται να εμποδίζει την πρωτοβουλία και την ελεύθερη δράση των Δήμων. (Σύνταγμα αρθ.102 παρ.4). 

Την Βούληση λοιπόν των Δημοτών και τις αποφάσεις τους,από τις Λαϊκές Δημοτικές συγκεντρώσεις σε ολόκληρη την επικράτεια 325 Δήμοι,τα Δημοτικά συμβούλια είναι υποχρεωμένα να τις εκτελέσουν και θεσμοθετήσουν , ως απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου και οι Δήμαρχοι ως εκτελεστικά όργανα των αποφάσεων των Δημοτικών Συμβουλίων,να πάρουν την θεσμοθετημένη ΛΑΪΚΗ ΕΝΤΟΛΗ και να την καταθέσουν στη Βουλή και σε όποιον άλλο εγχώριο αλλά και διεθνή αρμόδιο θεσμό φορέα ή επιτροπή, γνωστοποιώντας την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αλλά και θεσμοθετημένη ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ επί του θέματος και πως κάθε άλλη θέση ή απόφαση δεν είναι αναγνωρισμένη, ούτε εκπροσωπεί τη Βούληση των Ελλήνων. 

Ο Τσίπρας με το ασκέρι του μπορεί να παίρνει ότι αποφάσεις θέλει, αποφεύγοντας Δημοψηφίσματα, αγνοώντας επιδεικτικά την πραγματική Βούληση του Ελληνικού Λαού, οι υπόλοιποι της Βουλής έως και ο ΠτΔ να παριστάνουν πως διαφωνούν αλλά και να θέλουν πως δεν μπορούν και καλά να κάνουν κάτι,κι εμείς να συμμετέχουμε σε ''άσφαιρα'' συλλαλητήρια,χωρίς να αποτυπώνουμε πουθενά Νόμιμα και Νομικά την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΜΑΣ. 

Οι τοπικοί άρχοντες, Δήμαρχοι , Δημοτικοί Σύμβουλοι κλπ δεν απουσιάζουν ούτε από το Δήμο μας,(ανοίγεις την πόρτα και μπαίνεις στο Δημαρχείο όταν χρειαστείς κάτι) ούτε μπορούν να μας κρυφτούν όπως οι ΒΟ(Y)ΛΕΥΤΕΣ εντός Βουλής, ούτε πίσω από τα ΜΑΤ και τους μπαχαλάκιδες, ούτε πίσω από βουλευτικές ασυλίες. 

Είναι οι άνθρωποι της Πόλης μας, του Δήμου μας, της γειτονιάς μας, της διπλανής μας πόρτας και ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ να αναλάβουν την ευθύνη του τι εστί να είσαι η ΠΡΩΤΗ ΒΑΘΜΙΔΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και πως είναι όταν πρέπει να υπηρετήσεις αυτούς που λες πως εκπροσωπείς. Ακόμη και να ψηφίσουν οι προδότες εντός βουλής τη συμφωνία των Πρεσπών, αν ΕΜΕΙΣ η Βάση η Πραγματική Ελληνική Δημο-Κρατία, ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ , οργανωμένα ,Νόμιμα, Νομικά και θεσμοθετημένα , δεν θα υφίσταται απολύτως τίποτε από ότι και αν παράξουν αυτοί, α-κυρώνοντας όποια κύρωση.

Το σύνολο των Δήμων της χώρας είναι η Δημοκρατία. 
Ο Δήμος είναι ανώτερο όργανο, ως Πρώτη Βαθμίδα της έκφρασης μιας Δημοκρατίας.....ας οργανώσουμε λοιπόν ομάδες πολιτών σε κάθε Δήμο και Κοινότητα, οι οποίες θα φροντίσουν να υλοποιηθούν τα παραπάνω. 

ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΗΜΟ-ΚΡΑΤΙΑ ας κοιτάξουμε στον καθρέφτη και ας ρωτήσουμε κοιτώντας στα μάτια αυτόν που θα αντικρίσουμε......ΘΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΜΕ ΝΟΗΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ ΜΩΡΕ ?? ή ΑΠΛΑ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΕΙΣ ??


                        * ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ !                                                                          Design & Hosting by : https://foxhost.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου