Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2019

Η Συμφωνία των πρεσπών, είναι καθόλα ΑΙΟΛΗ, ΑΚΥΡΗ, ΚΕΝΗ και ΜΗ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ. Τελεία και Παύλα!

Viky Charalambous

ΕΙΝΑΙ Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΣΧΥΡΗ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ?
Οι υπογραφές που έθεσαν επί χάρτου οι Βουλευτές και τις επικύρωσε ο Πρόεδρος, δεν έχουν Συνταγματική Κάλυψη, άρα είναι εκτός της δικής τους δικαιοδοσίας και άρα είναι Καταχρηστικές και Ανίσχυρες και η Συμφωνία είναι καθόλα ΑΙΟΛΗ, ΑΚΥΡΗ, ΚΕΝΗ και ΜΗ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ. Τελεία και Παύλα!
Η παραχώρηση του ονόματος αποτελεί παραχώρηση κυριαρχικού δικαιώματος που δεν ανήκει σε εμάς αλλά στις επόμενες γενιές και εμείς δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να συναλλασόμαστε επί αυτού του θησαυρού, αλλά ούτε και να δημιουργούμε αμφιβολίες γύρω από αυτόν!
Το όνομα ''Μακεδονία'' αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της ιστορίας και του πολιτισμού της Ελλάδας.
Είναι στοιχείο της ιστορικής και πολιτισμικής ταυτότητας των Ελλήνων, αποτελεί Σύμβολο από αρχαιοτάτους χρόνους και είναι Ελληνική Κυριαρχική Κληρονομιά συνυφασμένη με την ιστορία, εδάφη, πολιτισμό, επιστήμες, πλούτο, γλώσσα, κτλ.
Το όνομα "Μακεδονία" προήλθε δόθηκε από τους Προγόνους μας οι οποίοι ήταν Έλληνες (Δωριείς σε αυτήν την περίπτωση). 
Οι προέλευση του ονόματος Μακεδονίας καταγράφεται στον Ηρόδοτο (Γεννήθηκε πριν 2503 και πέθανε πριν 2429 χρόνια ), ο οποίος έζησε για ένα διάστημα παρά τον Βασιλέα Αλέξανδρο Α' της Μακεδονίας(Υιού του Αμύντα Α'), στα έργα του «Ἱστορίαι,» αναφέρεται ο κάτοικος της περιοχής της Μακεδονίας ως “Μακεδνός” (π.χ., βλ. Ηροδότου Ιστορίαι, βιβλίο 1, §56: «Μακεδνόν καλεόμενον»).
Ονομάζει Μακεδονία «ΤΗΝ ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΑΔΑΣ ΛΙΜΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΥΣΩΔΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΩΡΑ (Ε 18)», που ορίζεται «ΠΡΟΣ Ν. ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΗΝΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ (ζ’ 173), αλλιώς «ΜΑΚΕΔΟΝΙΣ (Ζ 127) και οι κάτοικοι αυτής, «ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ» (Ε 18)»
Περιγράφει τους Μακεδόνες ως Δωρικό Φύλο, που πρώτα κατοικούσε στη Φθιώτιδα επί Δευκαλίωνα, παρά την Όσσα και τον Όλυμπο (επί Δώρου) και που τελικά εκδιώχθηκε από τους Καδμείους και κατέφυγε στην Πίνδο (Α56).
Στην Οδύσσεια δε (η, 106) αναφέρεται «οἷά τε φύλλα μακεδνὴς ἀιγείρειο», όπως και πολλά άλλα συγγράμματα των Αρχαίων μας Προγόνων.
Ετυμολογικά το όνομα Μακεδνός - Μακηδών - Μακεδών- προέρχεται από τη Δωρική ρίζα Μακ - έδνος που σημαίνει εὐμήκης, ψηλός, μακρὸς αλλά και Ουράνιος- Μετέωρος, σαν την Ακτίνα (μακρόστενη) που συνδέεται με τα Ουράνια.
Άρα, το όνομα Μακεδνός- Μακεδών, είναι αναπόσπαστο κληρονομικό μας δικαίωμα είναι ο «Πνεύμονας» του Ελληνισμού και αυτό δεν μπορεί να εκχωρηθεί από καμία κυβέρνηση, καμία συμφωνία δεν έχει ισχύ εάν υπογραφεί από οποιονδήποτε κυβερνητικό λειτουργό. 
Ούτε σε δημοψήφισμα έχουμε δικαίωμα να προβούμε, ούτε σε συμφωνίες, ούτε σε νόμους.
Διότι αυτό το όνομα, μας δόθηκε ως σκυτάλη που ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΑΣΤΕ να παραδώσουμε στις επόμενες γενεές, αμόλυντη, αδιάσπαστη και ατόφια. Εμείς είμαστε μόνο οι φύλακες μεταφορείς!
Άρα, οι κυβερνητικοί λειτουργοί, Βουλευτές και Πρόεδρος, δεν είναι σε θέση, δεν έχουν δικαίωμα, δεν έχουν ισχύ για να μπορούν να υπογράψουν, τη συζήτηση, την παραχώρηση, τη χρήση και την παραποίηση της έννοιας, ονόματος, της λέξης, ιστορίας, κληρονομιάς.
Έχουν προβεί κατά Νόσφιση εξουσίας, με δόλο έκαναν κατάχρηση της θέσεώς τους, έχουν εκτελέσει απάτη, εγκληματική ενέργεια, κλοπή και στο σύνολο είναι υπόλογοι για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και έθεσαν επί χάρτου, υπογραφές που δεν έχουν αντίκρισμα και έφεραν τη χώρα σε πολύ δύσκολη κατάσταση, θέτουν σε κίνδυνο την εδαφική ακεραιότητα, την ειρήνη και την ισορροπία στην περιοχή.
Στην ουσία εκχώρησαν δικαιώματα ενώ δεν είχαν οι ίδιοι τέτοια δικαιώματα για να μπορούν να τα παραχωρήσουν.
Και τα τσίρκα των μισών βουλευτών που δεν υπέγραψαν, εάν νομίζουν ότι ελαφρύνεται η θέση τους, ή απαλλάσσονται, πλανώνται οικτρά. 
Καθότι, τα γελοιοδέστατα θέατρα εν' όψει εκλογών και το σύνηθες τροπάριο ¨δεν φταίμε εμείς αλλά οι προηγούμενοι" δεν ισχύει και κανείς δεν θα μείνει στο απυρόβλητο.

Όλοι θα είναι υπόλογοι, όχι μόνον ενώπιον των εσωτερικών δικαστηρίων ή και της κρίσης του μόνου δικαιούχου- θεματοφύλακα Έλληνα, αλλά θα είναι υπόλογοι σε ευρεία Διεθνή κλίμακα για τα εγκλήματα που έχουν εκτελέσει εις βάρος της Ελλάδος, της Ιστορίας και της Ανθρωπότητας εν γένει!
                          * ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ !                                                                        Design & Hosting by : https://foxhost.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου