Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2019

Πολύ σκληρές εικόνες από το μουσείο των βασανιστηρίων... Είναι η εποχή που οι χριστιανοί μετέδιδαν (επέβαλαν) την αγάπη του θεού και εκχριστιάνιζαν τους λαούς.

10 Δεκεμβρίου 2018

Πολύ σκληρές εικόνες από το μουσείο των βασανιστηρίων...
Είναι η εποχή που οι χριστιανοί μετέδιδαν (επέβαλαν) την αγάπη του θεού και εκχριστιάνιζαν τους λαούς. 

Είναι η εποχή που δεν είχαν χωριστεί ακόμα οι εκκλησίες σε καθολικές και ορθόδοξες. Είναι ο μεσαίωνας, η εποχή που η εκκλησία, ακόμα προσπαθεί να μας επιστρέψει. Τότε που η μόρφωση και οι επιστήμες ήταν απαγορευμένες και διώκονταν δια θανάτου. Είναι η εποχή της απόλυτης κυριαρχίας της εκκλησίας που αναπολούν όλοι οι άγιοι ιεράρχες όλων των εκκλησιών ακόμη και σήμερα. 

Αυτά βέβαια τα άγια και ευλογημένα βασανιστήρια ελάμβαναν χώρα στην δυτική Ευρώπη και άλλος λίγο, άλλος πολύ, τα γνωρίζουμε όλοι.

Αυτό όμως που δεν γνωρίζουμε, είναι το τι συνέβαινε στα ανατολικά. Εδώ, στον ελλαδικό χώρο, που βασίλευε και μεσουρανούσε το Βυζάντιο. Η Νέα Ρώμη που έχτισε ο μέγας δολοφόνος Κωνσταντίνος και που ουδεμία σχέση είχε ποτέ με τον Ελληνισμό.

Οι Έλληνες μετά τους ινδιάνους της Αμερικής είναι ο λαός που υπέστη εκτός των βασανιστηρίων ένα απίστευτο αιματοκύλισμα από τις ορδές των παπάδων της Βασιλεύουσας, μετά από διαταγές των Αγίων αυτοκρατόρων οι οποίοι πάντα υποκινούνταν από το ιερατείο. 

Ποταμοί Ελληνικού αίματος χύθηκαν για τη χάριν και τον λόγο του θεού. Πόλεις ολόκληρες ξεκληρίστηκαν, περιουσίες δημεύτηκαν, φιλόσοφοι, μαθηματικοί, άνθρωποι των γραμμάτων και των επιστημών εξορίστηκαν. Πόσοι από μας έχουμε διδαχτεί ή έχουμε διαβάσει, στην λογοκριμένη ιστορία από τους παπάδες, για την σφαγή του Ιπποδρόμου στην Θεσσαλονίκη; Εκεί που ο Άγιος (τρομάρα του) αυτοκράτορας Θεοδόσιος διέταξε την σφαγή 20 χιλιάδων θεατών μόνο και μόνο επειδή ήταν Έλληνες εθνικοί. Ναι αυτόν τον μέγα δολοφόνο τον έκαναν οι παπάδες Άγιο γιατί απλά εξυπηρέτησε τα συμφέροντά τους, όπως και πολλοί άλλοι.

Οι Έλληνες υπέστησαν λοιπόν μια γενοκτονία. Μετά τους ινδιάνους της Αμερικής είμαστε ο λαός με τους περισσότερους νεκρούς στο βάθος των αιώνων εις το όνομα του χριστιανισμού. Λέγεται ότι πάνω από 20 εκατομμύρια Έλληνες εσφαγιάσθησαν αυτούς τους 20 αιώνες που οι χριστιανοί κυβερνούν τον πλανήτη.

Ο χριστιανισμός, είναι η μοναδική θρησκεία που επινόησε ο άνθρωπος ποτέ, που με την βία επιβλήθηκε και επικράτησε.

Πριν τον χριστιανισμό η Ελλάδα μεσουρανούσε. Οι τέχνες οι επιστήμες και ο πολιτισμός είχαν φτάσει σε ανώτατο επίπεδο. Ποιοι από εμάς ξέρουν ότι η ατμομηχανή εφευρέθηκε από τον Έλληνα μαθηματικό και μηχανικό Ήρωνα τον Αλεξανδρεύ 2000 χρόνια πριν; Μια εφεύρεση η οποία ξεχάστηκε μέχρι το 1577 όταν την εφηύρε εκ νέου ο αστρονόμος και μηχανικός Taqi al Din. Η απόλυτη εφεύρεση που έφερε την βιομηχανική επανάσταση και άλλαξε την ιστορία της ανθρωπότητας. Δεν ήθελε πολύ ο Ήρων. Δύο γρανάζια και έναν ιμάντα μετάδοσης κίνησης και η βιομηχανική επανάσταση θα ξεκινούσε 1600 χρόνια πριν.

Δείτε τα άλματα τις τεχνολογίας από τότε μέχρι σήμερα, που έχουν περάσει μόλις 300 χρόνια και φανταστείτε που θα βρισκόμασταν τεχνολογικά σήμερα, αν δεν ανακόπτονταν όλη αυτή η γνώση από τον σκοταδισμό του χριστιανισμού.

Το πιο πιθανόν θα ήταν να ταξιδεύαμε ήδη στα αστέρια...
                             * ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ !                                                              Design & Hosting by : https://foxhost.gr/

14 σχόλια:

 1. Ξέρει κανείς που έχουν την αγάπη τους αν τους θίξεις την προβατοσύνη τους κι αρχίζουν κατάρες κι απειλές για κόλαση?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. "Η αντιπαγανιστικη νομοθεσια της Υστερης Ρωμαικης Αυτοκρατοριας μεσα απο τους Κωδικες" Εκδοσεις ΚΑΤΑΡΤΙ μεταφραση Αφροδιτη Καμαρα θα σας δωσει μια αμυδρη εικονα της εποχης. Καθως επισης το 4τομο εργο "Μια Ιστορια αγαπης"Εκδ.Ανοιχτη πολη.Του Β.Ρασια. Ειναι ακρως διαφωτιστικα Καθως κ το 7τομο του Ντεσνερ. Καλο διαβασμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Επίσης το "ΧΑΛΚΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ" από τις εκδόσεις ΕΝΑΛΙΟΣ για να ευλογήσουμε και τα γένια μας! Για τα βασανιστήρια βλέπε και εδώ: http://epic-atheist.blogspot.com/2011/06/blog-post_15.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΕΥΟΙ ΕΥΑΝ ... ΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΝ ΜΝΗΜΗΝ ΤΟΥ ΑΕΙΘΑΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΣ ΛΟΓΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΕ ΑΡΑ «ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΤΕ ΚΑΙ ΕΘ(Ν)ΙΚΟΥ ΘΥΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΟΥ!»• ΑΝΕΥ ΔΕ «ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗΣ ΟΥΚ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΠΑΡΩΝ ΤΕ ΜΕΛΛΟΝ!!»

  ΕΥΟΙ ΕΥΑΝ ΕΣ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΟΝ ΜΝΗΜΗΝ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΝΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ•
  «ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΝΤΩΝ, ΕΚ ΤΟΥ ΑΙΜΟΣΤΑΓΟΥΣ, ΜΙΣ-ΕΛΛΗΝΟΣ, ΙΒΗΡΟΣ, ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΙΜΟΠΟΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΓΟΤΘΩΝ, ΜΙΣΘΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ... Ο ΑΙΜΟΠΟΤΗΣ ΓΟΤΘΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΒΟΘέΡΙΧΟΣ, ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΡΩΜΑΪΚΗΣ («ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ;;;») ΦΡΟΥΡΑΣ ΤΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ΕΝΤΟΣ ΤΡΕΙΩΝ ΩΡΩΝ, ΚΑΤΕΣΦΑΞΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ... ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΑΣ•
  Η ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ (ΤΟΝ 12ΟΝ ΕΝ ΕΤΗι +390) ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ «—ΣΦΑΓΗ• ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟΝ, ΕΝ ΨΥΧΡΩι ΕΓΛΗΜΑ, ΕΝΟΣ ΜΟΝΑΡΧΟΥ..! —ΣΦΑΓΗ• ΜΕΤΑ ΒΑΝΔΑΛΙΖΟΥΣΑΣ ΘΗΡΙΩΔΙΑΣ..! —ΣΦΑΓΗ• ΒΔΕΛΥΡΟΤΑΤΗ ΕΝ ΤΗι ΙΣΤΟΡΙΑι..! —ΣΦΑΓΗΝ ΟΝ ΕΞΕΠΕΡΑΣΕΝ ΕΣ ΑΓΡΙΟΤΗΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΝ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΔΕΧΘΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ..!»...
  ΔΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΟΝ ΤΩΝ ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΝΤΩΝ/ΘΥΜΑΤΩΝ• ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥ «ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ» ΘΕΟΔΩΡΗΤΟΥ (ΓΡΑΙΚΥΛΟΣ/ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΙΜΟΣΤΑΓΟΥΣ, ΜΙΣ-ΕΛΛΗΝΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ), ΕΙΝ᾿ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ...07.000(;;;;;;)• ΕΝΩι ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΚΕΔΡΗΝΟΝ, ΤΟΝ ΘΕΟΦΑΝΗΝ ΚΙ᾿ ΕΤΕΡΟΥΣ, Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΞΕΠΕΡΝΑι ΤΑΣ 15.000 ΜΕ 18.000...• ΩΣ ΔΕ ΓΕΓΡΑΦΕΝ Ο «ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ» ΘΕΟΔΩΡΗΤΟΣ (ΓΡΑΙΚΥΛΟΣ/ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΙΜΟΣΤΑΓΟΥΣ/ΑΙΜΟΠΟΤΟΥ, ΜΙΣ-ΕΛΛΗΝΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ), «...ΤΟΥΣ ΕΘΕΡΙΣΟΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΩΣ ΚΑΛΑΜΙΑΙ ΕΝ ΘΕΡΙΣΜΩι...!!»...
  Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΗΣ ΧΙΛΙΕΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΗΣ (ΕΚ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ῬΩΜΑΪΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ) ΤΗΣ ΠΑΜΜΗΤΗΡΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ• ΧΕΙΡΙΣΤΟΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΣΑΝ: Ο ΙΒΗΡΑΣ ΒΑΝΔΑΛΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Ο «ΜΕΓΑΛΟΣ»... (ΟΙ «ΤΙΤΛΟΙ» ΔΕΙΚΝΥΟΥΣΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΟΝ ΕΠΕΦΕΡΟΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!), ΟΝ ΗΡΧΙΣΕΝ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΙΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ• ΟΙ ΔΕ ΒΑΡΒΑΡΙΖΟΝΤΕΣ ΑΙΜΟΠΟΤΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΟΙ ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΦΑΝΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥ ΑΓΡΙΟΤΗΤΟΣ ΤΩΝ, ΕΚΑΤΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟΝ ΚΤΥΠΗΜΑ... ΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΙΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ!!!
  Ο ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΕΝΩι ΕΔΕΙ ΩΣ ΚΑΤΑΤΑΣΣΟΜΕΝΟΣ ΕΝ ΤΩι ΕΦΙΑΛΤΙΚΩι ΠΙΝΑΚΙ ΤΩΝ ΠΛΕΟΝ ΑΙΜΟΒΟΡΩΝ ΜΟΝΑΡΧΩΝ... ΕΧΡΗΣΘΗ «ΜΕΓΑΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ»(;;;;;;) (ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΔΕΙΚΝΥΟΥΣΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΟΝ ΕΠΕΦΕΡΟΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!)

  «ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟΝ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΝ ΟΝ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ῾ΡΩΜΑΪΚΟΥ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΟΥ: «ΕΓΝΑΤΙΑΣ – ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ – ΤΣΙΜΙΣΚΗ – ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ – ΟΠΙΣΘΕΝ ΤΗΣ ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ, Η ΔΙΑΓΩΝΙΟΣ ΠΡΟΣ ΕΓΝΑΤΙΑ»... ΔΕΙ ΩΣ ΑΝΑΚΗΡΥΧΘΕΙ ΕΚ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (ΟΥΧΙ ΝΥΝ ΟΝ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΘΑ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗΝ!!), ΩΣ «ΙΕΡΟΣ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ!!!»
  ΕΥΟΙ ΕΥΑΝ ΕΣ ΤΗΝ ΑΕΙΘΑΛΗΝ ΜΝΗΜΗΝ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΝΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ• ΑΘΑΝΑΤΟΙ!!! ΑΘΑΝΑΤΟΙ!!! ΑΘΑΝΑΤΟΙ!!!
  ΕΥΟΙ ΕΥΑΝ ΕΣ ΤΗΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΘΗΝΑΑ ΝΙΚΗΝ!!!
  ΕΥΟΙ ΕΥΑΝ ... ΕΣ ΤΗΝ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΝΟΥ-ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΝ!!
  ΕΥΟΙ ΕΥΑΝ ... ΕΣ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟΝ ΤΕ ΚΑΙ ΔΙΚΕΡΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΝ!!
  ΖΗΤΩ Η ΑΛΕΞΙΜΒΡΟΤΟΣ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΕΛΛΑΣ... ΗΛΙΑΚΗ ΚΑΘΕΔΡΑ!!
  ΕΡΡΩΣΘΕ Τ᾿ ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙΤΕ!!
  «ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΕΣ ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΕΝΙΑ ΑΛΩΝΙΑ!»

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Τι μπορώ να προσθέσω. Τίποτε! Ο Ιουδαιοχριστιανισμος επεβλήθη δια πυρός και σιδήρου, ως και Ιουδαιοισλαμισμος. Τώρα στο Ισλαμ διανύουν, ο,τι διένυαν στην Ευρώπη και στην Ανατολή το 1300 μ.α.χ.χ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ο Πατριάρχης Γρηγόριος Ε' το 1819 απαγόρευσε σε όλους τους Έλληνες να βαπτίζουν τα παιδιά τους με ονόματα Ελληνικά. Το 1819 με τον πατριάρχη Ιεροσολύμων.

  Εσείς που λέγατε Πατρίς Θρησκεία Οικογένεια να πάτε να γαμηθείτε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. These cannot be instruments of torture for the Greeks, but they were used later by the inquisition for the same purpose.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΘΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΛΥΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΤΣΟΜΠΑΝΗ ΠΟΥ ΤΑ ΣΦΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΠΑΣΧΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΗΚΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ .ΟΛΑ ΣΤΟ ΝΤΠ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ποιον χριστιανισμο μιλατε. Αυτα ειναι της παπικης ιερας εξετασης και οχι των ορθοδοξων . Μην παραπλανατε λογω της αθειας σας τους ανθρωπους με ψευτιες. Ελεος!!! , οι χριστιανοι ορθοδοξοι ποτε δεν εκαναν τετοια αισχη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Λέτε εν γνώση σας ψέμματα ή δεν ξέρετε την πραγματικότητα. Εκτός ότι μέχρι το σχίσμα 1054μχ η θρησκεία ήταν ενιαία, μετά συνέχισε το ίδιο μοτίβο. Διαβάστε να μάθετε: https://www.pare-dose.net/4085?print=pdf&fbclid=IwAR3pi51DcJLos-X1oPXcr6o7afuuiw39_3q_DgVTaQGqannym2tWdlKWR0A

   Διαγραφή
 11. Λέτε εν γνώση σας ψέμματα ή δεν ξέρετε την πραγματικότητα. Εκτός ότι μέχρι το σχίσμα 1054μχ η θρησκεία ήταν ενιαία, μετά συνέχισε το ίδιο μοτίβο. Διαβάστε να μάθετε: https://www.pare-dose.net/4085?print=pdf&fbclid=IwAR3pi51DcJLos-X1oPXcr6o7afuuiw39_3q_DgVTaQGqannym2tWdlKWR0A

  ΑπάντησηΔιαγραφή