Τρίτη, 16 Απριλίου 2019

Νέες Μουσικές Κυκλοφορίες Βασίλης Θρακιώτης "Super & High" - "Καρδιά μου επιπόλαια" ( ΜΑΡΤΙΟΣ 2019)

                                                    Δελτίο Τύπου
Βασίλης Θρακιώτης "Super & High"
Ο Βασίλης Θρακιώτης συναντά για δεύτερη φορά στο studio τον Βασίλη Ζουμπούλη μετά το πρώτο CD "Καλή συνέχεια" συνεργάζονται και στο νέο του δισκογραφικό βήμα με τίτλο 'Super & High".
Ανανεωμένος ο Βασίλης Θρακιώτης μας παρουσιάζει 11 τραγούδια που υπογράφει μουσική και στίχους ο Βασίλης Ζουμπούλης πρόκειται για τραγούδια λαϊκά με το σημερινό μοντέρνο ύφος όπως επιβάλει η εποχή που ανεβάζουν την διάθεση μας στα ύψη.
Ο Βασίλης Θρακιώτης υπηρετεί με πίστη αγάπη και αφοσίωση το λαϊκό τραγούδι ενεργό μέλος της δισκογραφίας και της νυχτερινής διασκέδασης με αμέτρητους φίλους που τον ακολουθούν όπου εμφανίζεται.("Καρδιά μου επιπόλαια" - Super & High" - "Καμάκι" - "Ο Εραστής" - "Θα τρίβεις τα μάτια σου" είναι μερικοί από τους ευρηματικούς στίχους του Βασίλη Ζουμπούλη που θα βρείτε σε αυτό το CD.
Ο Βασίλης Θρακιώτης επιστρέφει με ένα ολοκαίνουριο CD, ανανεωμένος και με άκρως ανεβασμένη καλλιτεχνική του ατζέντα, κερδίζει πάλι τις εντυπώσεις, αν τον ακολουθήσουμε ολοι θα νιώσουμε μέσα μας Super & High.
Καλή Ακρόαση
Κατεβάστε το τραγούδι σε wav + mp3  από το παρακάτω link
Download link
                                  Δείτε στο ΥouΤube τα video clip 
                     *ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ !!
                                                          Design & Hosting by : https://foxhost.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου