ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ « ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ »

‘’ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ’’

Κυρίες, Κύριοι,

Η διοίκηση Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας του Πολιτικού Φορέα «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» στα πλαίσια της προετοιμασίας της για την συμμετοχή της στο επικείμενο συνέδριο του Φορέα, διοργανώνει ημερίδα με τίτλο « Προς το συνέδριο ».

Στην ημερίδα θα συζητηθούν οι προγραμματικές δηλώσεις του Φορέα όπως έχουν κατατεθεί στον Άρειο Πάγο με αριθμό πρωτοκόλλου 6199/04-09-2015 και αποτελούν δέσμευση έναντι όλων.

Στην εν λόγω ημερίδα καλούνται να παρευρεθούν οι πολίτες-δημότες, η επιστημονική κοινότητα, εκπρόσωποι συλλόγων, δημοτικοί σύμβουλοι, υποψήφιοι πολιτικοί, επαγγελματίες, δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι, μέσα μαζικής ενημέρωσης, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου, κ.τ.λ.

Κατά την διάρκεια της ημερίδας, σε 10λεπτες ομιλίες τους, μέλη της «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» θα παρουσιάσουν τις προγραμματικές δηλώσεις και τυχόν προτάσεις τους και στην συνέχεια θα υπάρχει δυνατότητα να γίνουν έως 3 τοποθετήσεις-προτάσεις-σχολιασμοί για κάθε τομέα, από τους προσκεκλημένους μας με διάρκεια 3 λεπτών η κάθε μια. Οι προτάσεις πρέπει να κινούνται στα πλαίσια των προγραμματικών δηλώσεων οι οποίες είναι: 1)Παιδεία, 2)Εργασία (Γεωργία, Κτηνοτροφία, Αλιεία, Τουρισμός, Επιχειρηματικότητα), 3)Υγεία, 4)Φορολογική Πολιτική, 5)Περιβάλλον-Νερό.

Θεωρώντας σημαντική την παρουσία σας, σας προσκαλούμε στην ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017 και από ώρα 10:00 έως 17:00 στο ξενοδοχείο « Νεφέλη » στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

Εάν επιθυμείτε να παρευρεθείτε καθώς και να κάνετε πρόταση-τοποθέτηση παρακαλούμε να μας ενημερώσετε γραπτώς μέχρι την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου.

Η αρμόδια επιτροπή της Διοίκησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, είναι στην διάθεσή σας για προσωπική ενημέρωση, εάν το ζητήσετε, στα τηλέφωνα 2310-443883 και 6989952020.

Μετά τιμής

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ «Ε.ΣΥ.-ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»
============================================================

ΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ.!!!

ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».


ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΜΕ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2015. 

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΑΙΣΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ, ΒΙΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΕ ΟΛΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΣ ΠΤΥΧΕΣ ΤΟΥ.

ΤΟ ΗΔΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΜΕΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΜΕ ΟΥΣΙΑ ΘΕΜΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΣΚΕΨΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΙ. ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΕΝΕΡΓΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΕΙΣΔΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΜΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΟΠΙΤΩΝ ΜΑΣ ΔΗΜΟΤΩΝ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΕΣ , ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΨΕΩΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΛΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΧΕΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΛΟΓΟ. ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΕΤΡΙΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ , ΑΝΑΖΗΤΑ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΘΑΡΗ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΧΡΟΙΑ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ, ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΔΗΛΑΔΗ. 

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟΨΕΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΣ ΣΤΑ ΥΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΑ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΗΔΗ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟ ΦΙΛΤΡΟ ΤΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ 

( ΔΗΛ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΒΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ) ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. 

ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΗ ΟΣΜΗ ΤΟΥ ΑΡΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. 
ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΜΑΣ. 
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΟΡΙΖΕΤΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017. 

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΕΡΕΥΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΜΕ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΘΙΞΑΝ ΚΑΙ ΖΗΜΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ – ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΕΠΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΜΕΣΑ , ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ, ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ , ΤΟ ΝΕΡΟ, ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ , ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ . ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ, ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ, ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ, ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ, ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ ΛΥΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΕΑ. 

Α΄ΦΑΣΗ 
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ 

1.) ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΝΑ ΟΡΙΣΘΟΥΝ ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ 
2.) Η ΓΝΩΣΤΙΚΗ Η ΕΜΠΕΙΡΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΗΓΗΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ. 
3.) ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΒΑΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΗΓΗΤΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ ΕΝΟΤΗΤΑ. 
4.) ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΕΙΣΗΓΗΤΗ. 
5.) ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ. 
6.) ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ. 

ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ (15) ΗΜΕΡΩΝ 

7.) ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΜΑΣ. 
8.) ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΩΝ ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΔΟΘΕΙ. 
9.) ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΩΝ ΕΛΕΓΜΕΝΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. 
10.) ΆΜΕΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥΣ.. 
11.) ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΜΕ. 

ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΠΤΑ (7) ΗΜΕΡΩΝ. 
ΜΕΓΙΣΤΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ Α΄ΦΑΣΗΣ 21 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ. 

Β΄ΦΑΣΗ 
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ 

1.) ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΙΔΙΟΣ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΘΕΜΑΤΙΚΗΣ 
ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ.. 
2.) ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ( ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ) ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΕΙΣΗΓΗΤΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ. 
3.) ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΟΙ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ. 
4.) ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΑΣ . ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΥΤΗ ΑΥΞΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ. 
5.) ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ. 
6.) ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ. 

ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ (15) ΗΜΕΡΩΝ 
7.) ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΜΑΣ. 
8.) ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΩΝ ΕΛΕΓΜΕΝΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. 
9.) ΆΜΕΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥΣ.. 
10.) ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΜΕ. 

ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΠΤΑ (7) ΗΜΕΡΩΝ. 
ΜΕΓΙΣΤΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΦΑΣΗΣ 21 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ. 
ΜΕ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ Β΄ΦΑΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ Η ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ. 
ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» 

Βίκυ Χαραλάμπους                  Βασίλης Θεοδωρόπουλος


Διευθύνουσα Σύμβουλoς         Γενικός Γραμματέας
=====================================================================
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Η «Ε.ΣΥ. ΠΑΤΡΕΩΝ» ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 10/6/17 ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ. 

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΠΟΜΠΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΙΟ ΕΩΣ ΤΑ ΖΑΡΟΥΧΛΕΙΚΑ, ΠΕΖΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΜΕ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ,ΔΗΜΟΣ, ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΧΩΡΑ. ΚΑΙ ΕΝΩ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 6/6 ΕΙΧΕ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΥΨΗΛΩΝ ΑΛΩΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΒΡΑΔΥΝΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΠΑΤΡΕΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ , ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΨΗΛΑΛΩΝΙΑ, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΔΕΙΑΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΡΕΠΕΜΨΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ…Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΑΔΕΙΕΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΑΞΕ Ο ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΟΜΙΛΙΑ ΜΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ «ΑΓΚΥΡΑ» ΣΤΗΝ ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑ ΠΑΤΡΩΝ ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΑΥΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΜΕ ΤΟΣΟ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. 


ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ «Ε.ΣΥ.» ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΠΟΥ ΕΝΙΣΧΥΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΑΥΤΗ ΔΡΑΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΑΤΡΕΩΝ» ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΛΕΒΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙ! 

Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΕΙΣΑΙ Ε.ΣΥ! 
ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ! 

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ! 

ΠΑΤΡΑ 11/06/17, 
ΕΚ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΠΑΤΡΕΩΝ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ 
========================================================== 
ΑΓΑΠΗΤΟΙ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΑ / ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ 

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ, ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ. 


ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΜΥΖΟΥΝ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ, ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟ ΕΝΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΠΑΘΟΓΕΝΗ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ. ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ, ΕΧΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. 

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΚΕΙΝΗ, ΣΤΟΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ: 

«ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΤΗΣ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΦ' ΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ Η ΦΡΟΥΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, ΚΑΙ ΑΦ' ΕΤΕΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΜΕΝΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΒΟΥΛΕΣ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟΣΟ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΦΟΡΩΝ, Η ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΕΞΑΝΤΛΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.» 

ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΛΟΓΙΑ, ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΕΥΣΤΟΧΟ ΤΡΟΠΟ, ΟΤΙ Η ΤΕΡΑΤΟΜΟΡΦΗ ΕΞΕΛΙΞΙΜΗ ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΜΕ, ΕΧΕΙ ΜΕΛΕΤΗΘΕΙ, ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ, ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ - ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ, ΑΘΕΜΙΤΩΣ ΚΑΤΑ ΝΟΣΦΙΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘ' ΥΠΈΡΒΑΣΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΦΕΡΑΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΕΝ ΓΕΝΕΙ. 

ΕΝΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΣΤ’ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ, ΠΟΥ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ, ΚΑΘΕ ΥΓΙΕΣ ΚΥΤΤΑΡΟ ΤΗΣ, ΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ… 

ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΡΙΓΜΕΝΗ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΨΕΥΔΟΣ. 
ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΕΝAΝ ΑΜΥΘΗΤΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ. ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΡΙΓΜΕΝΗ ΣΕ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΩΤΙΚΟ. 

ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ, Ν' ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ, ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ - ΟΠΛΙΤΕΣ ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΑΝΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. 
ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΤΟ ΕΘΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ, ΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΕΜΕΛΙΟ ΛΙΘΟ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.  
ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΔΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΓΕΡΑ ΘΕΜΕΛΙΑ, ΤΗΝ ΑΜΙΓΩΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, Π Ρ Ο Β Α Ι Ν Ο Υ Μ Ε ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΗΛΩΣΗ, ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΩΣΕΩΣ ΜΑΣ, ΩΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ «ΔΟΓΜΑΤΑ, ΚΟΜΜΑΤΑ, ΧΡΩΜΑΤΑ», ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ», Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ, ΒΑΣΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ - 12 ΑΞΙΕΣ, 18 ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ - ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΣΕΒΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΙΣΟΤΙΜΙΑ, ΙΣΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΧΥΘΕΙ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ, ΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΓΑΙΑ. 

ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΕΡΝΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΕΝΟΜΕΝΗ, ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΗ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΑΠΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΝΙΤΕΥΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΝΑ ΜΑΡΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΝΤΡΟΠΗ, ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΖΗΣΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ. 

ΚΑΛΟΥΜΕ, ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΣΥΝΕΝΩΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ «Ε.ΣΥ. - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ». 

ΚΑΛΟΥΜΕ, ΣΥΣΣΩΜΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΟΜΟΝΟΑ ΕΙΣ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» (Ε.ΣΥ.), ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΜΕ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ, ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ. 

ΚΑΛΟΥΜΕ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΤΗΝ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΕΜΠΛΑΚΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ, ΝΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΠΑΨΕΙ Η ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ. 

ΚΑΛΟΥΜΕ, ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ - ΟΠΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ, Ν’ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΙ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟΥ. 

ΚΑΛΟΥΜΕ, ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ - ΟΠΛΙΤΗ, ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ «ΑΡΧΕΙΝ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣΘΑΙ», ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΟΜΗΘΕΙ Η ΥΓΙΗΣ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ «ΑΡΙΣΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ». 

ΚΑΛΟΥΜΕ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ - ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», ΟΠΟΥ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΑΥΤΩΝ, ΜΠΟΡΟΥΝ Ν’ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ, ΝΑ ΕΚΛΕΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΤΙΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΥΣ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΤΕΡΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ». 

ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΤΩΝ «Ε.ΣΥ.», ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ - «ΚΡΑΤΕΙΝ ΤΩ ΔΗΜΩ» - ΔΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΝΟΕΙΤΑΙ ΩΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. 

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΣ 

======================================================================= 
ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ U.C.C. ΣΩΡΡΑΣ,ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ,ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ..


 Β.ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.

Vasilis Theodoropoulos
ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΕ ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ 8 ΕΤΩΝ (ΠΑΡ΄ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΣΧΕΣΗΣ) ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ 42.000 ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ. 

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΕΝΩ ΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΣΜΩΣΗΣ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΤΟΛΗ ΕΚΑΤΟΝ ΔΕΚΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΗΔΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΚΟΣΙΟΙ ΠΕΝΗΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΈΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.

ΔΗΛΩΝΩ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΑΥΤΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.... ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ!! ΔΕΙΤΕ:https://newradiofmb.blogspot.gr/2017/03/blog-post_88.
=================================================================================
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ""ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ (ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ.??) κ.ΣΩΤΗΡΗ ΖΑΧΑΡΙΑ
...ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΗ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ (ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ..??),ΣΩΤΗΡΗ ΖΑΧΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΣΤΗΛΗ "ΨΙΘΥΡΙΣΤΑ"ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600ΔΙΣ
ΦΥΣΙΚΑ (ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ.???) Κ.ΣΩΤΗΡΗ ΖΑΧΑΡΙΑ

ΑΝ,,,ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΘΕΣΜΟΙ,,


ΑΝ,,,ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/13 ΠΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600ΔΙΣ


ΑΝ,,,ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ Κ.ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΣΕ 674ΔΙΣ..


ΑΝ,,,ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Νο/6341/12 ΠΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΣΕ ΧΡΕΩΣΤΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ


ΑΝ,,,ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ U.C.C.1. ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΤΙ ΔΡΟΜΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ 600ΔΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΝΟΜΕΑΣ.


ΑΝ,,,ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΤΗΝ ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑ 2,3ΤΡΙΣ.


..ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΞΗ κ.ΣΩΤΗΡΗ ΖΑΧΑΡΙΑ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΛΟΙΔΩΡΗΣΑΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΘΑΡΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ "ΛΑΜΠΡΟ ΓΙΩΤΗ" ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ...ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ..


ΕΙΠΑΜΕ.......


..ΑΝ....

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Κ.Ε.ΘΕ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΚΑΖΑΜΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ   30.03.2017

===============================================================================
Γιώργος Ταγκούλης <tagoulis.esy@gmail.com>

ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΘΗΛΗ ΛΑΜΙΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΩ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΛΑΜΙΕΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟΥ ΕΝΟΙΚΙΟΥ ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΥΡΩ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΩΣ ΔΩΡΕΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ Ε.ΣΥ. ΛΑΜΙΕΩΝ ΟΠΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΥΩ , ΑΡΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΑΣ ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΡΟΪΤΕΡ ΚΑΙ ΣΤΟ 13.16 ΛΕΠΤΟ ΤΗΣ 28/3/17 ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΗΘΕΣ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΗΛΙΚΙΑΣ 82 ΕΤΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΣΥΣΩΡΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΟΠΩΣ ΑΝΟΙΑ - ΑΛΤΣΧΑΪΜΕΡ , ΚΑΡΚΙΝΟ , ΤΡΙΑ ΕΜΦΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΕ ΚΑΤΑΠΟΣΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΓΩΓΗΣ ΔΕΚΑΤΡΙΩΝ ΧΑΠΙΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ! ΟΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ 500 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !

ΔΗΛΩΝΩ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΩΣ ΟΤΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΗΛΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ .
ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΕΙΜΕΝΟ.

ΤΗΛ ΕΠΙΚ 6944622000

Υ.Γ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΩΣ ΣΤΟ ΤΗΛ. 2122124000 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΕΣΤΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ !!!!!

====================================================================
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ‘ ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’
5/4/2017

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΤΙΜΗ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΟΝ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΔΡΩΝΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ ΩΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ .

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΗΤΑΝ ‘’Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ- ΔΟΓΜΑ – ΧΡΩΜΑ.

ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΔΗ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ. ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ.

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ Η ΕΝΑΡΞΗ ΜΙΑΣ ΣΕΙΡΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ. 
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΟΡΘΩΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΩΣ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΣΥΣΣΩΜΟ ΟΛΟ ΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΦΟΔΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ.

ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗ Η ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ‘’Ε.ΣΥ.-ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΠΩΣ ΝΟΙΩΘΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΑΝΘΙΖΟΥΝ.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟΝ .

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ….

ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΥΧΑΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΣΤΙΓΜΗ …..

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ !!!!

Ή ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ !!!

ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΑΝΟΣ ΣΩΖΟΣ
=======================================================================
< ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ > . 6 - 4 - 2017
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΜΗΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ !!
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΔΥΣΜΕΝΩΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΜΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΩΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ !
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΕΠΙ 4 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΛΑΣΠΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ 
< ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ > ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 
ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΛΑΣΠΗΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ
ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΙΩΓΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ 
ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ < ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ > !
ΠΑΡ΄ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΕΡΑΤΩΔΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΛΑΣΤΑ Η ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΕΓΚΑΘΕΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΚΑΘΕ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙ !
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΣΤΕΡΕΩΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ !!!
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΙ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΜΑΣ 
ΥΨΩΝΟΥΝ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ !
ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ 
ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ Η' ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ Η' ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΩΣΕ Ο ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ. 
ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΠΛΕΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ... ΜΕ ΦΟΒΟ !
ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ! 
 ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΞΥΓΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ! 
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ ! 
ΤΡΕΜΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ! 
ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΤΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΜΕΝΟΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΑΝ ! 
ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ! 
ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΜΕ ΩΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΜΑΣ !
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΥΘΥΝΗ ΕΜΑΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ !
ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ ! 
ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ Η ΑΡΣΗ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ! 
ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΜΑΣ ΚΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ! 
ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΜΑΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗΝ ΙΣΗ ΡΟΠΗ ΤΗΣ ΜΕΣΟΤΗΤΑΣ !
ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΩΔΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ 
ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥ ! 
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΜΕ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ !
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΟΛΙΚΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ! 
ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΚΑΘΕ ΑΔΕΛΦΟ ΕΛΛΗΝΑ. 
ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΔΕΛΦΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ! 
ΜΙΛΗΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ !
ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ !
Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ !
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ! 
ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ !
ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑ !
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
==================================================================

Νικος Παρχαριδης 15/4/17
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΝΑΟΥΣΑΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΠΙΝΤΑ ΣΤΗ ΦΩΝΗ ΝΑΟΥΣΗΣ!!!!
==============================
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΔΡΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ, ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΝΕΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ, ΣΕ ΕΚ ΠΡΟΘΕΣΕΩΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" "Ε.ΣΥ."
Viky Charalambous

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου